Új hozzászólás Aktív témák

• kozi71

senior tag

válasz rtitusz #15632 üzenetére

A vicces az, hogy T9-nél görcsösen lestem mikor ugrik már egy-egy százalékot, itt meg pörög rendesen, mintha valamelyik alsóbb szinten lennék, nem az utolsó elöttin.
    De rendesen megy a felfedezői rank is, ha scannelsz folyamatosan. Én megnyomom az ugrást, majd mikor már majdnem a végére ér az ugrás kijelző, indítom a scant is. Kiírja a scanner az eredményt, és már ott sem vagyok. Így még nem igen kaptak el. (valahol olvastam a scan odacsalja az ellent)
    Viszont arra figyelni kell milyen küldiket választasz, mert azoknak a lejárati ideje nem árt ha több mint egy- másfél óra minimum. Általában 25 ugrás odaérni (ez kb. 30-35 perc). Majd el megy vagy fél óra mire feltöltöm a rakteret, ezt is bele kell számolni. Majd indulás visszafelé. Erre is érdemes még plusz vagy 10 perc az esetleges kirántásokra (mert kifognak!). Aztán a terítés már megy gyorsan, persze feltéve ha nincsenek túl messze az outpostok- állomások mert az még plusz idő.
    Végül egy út 6-10 csomaggal (python)számolva több mint három óra. ASP-vel gyorsabb mert nagyot ugrik, de veszélyesebb azzal menni. Végül az ár, olyan 25-45 millió credit amit lehet produkálni.
    Nem érdemes egy milkós csomagokkal foglalkozni, kettő háromtól már szerintem is jobb ahogy Baphomet is írta.
    Már le scanneltek kétszer háromszor outpostnál is, meg annál a szögletes bázisnál is, de a büntetés a haszonhoz képest semmiség, 125 ezer volt a legtöbb eddig büntetés amit kiróttak rám. Ezt viszont háromszor is egy helyen. 
    Nem használok leszállási segítséget, se hűtést. Tíz esetből talán ha kétszer kaptak le. Arra kell figyelni, hogy a zöld oldalon menj be a „levél bedobón”, és 99 Km/s-nél ne menj gyorsabban. Lehetőleg egyenes vonalban közelíts hozzá. Leszállási engedélyt nem elfelejteni kérni! Bent minél hamarább letenni a gépet.
    Üzemanyag kérdésben én 128-as ra bővítettem, plusz betettem egy full scoop-t is. Amikor nincs ellen akkor amig hűl a FSD töltök, majd ugrok is függetlenül mennyire töltötte meg. Szinte még sosem ment le a feléig sem a fogyasztás így. Van sok olyan hely ahol 4-5 ugrás egymás után és nincs olyan nap ahol lehetne tölteni, szóval mindenképpen kell plusz fuel tank. Ha sok az ellen akkor is lépek tankolás nélkül. A scoope léte azért nyugtató érzés nekem. :)

[ Szerkesztve ]

high tech, low life

Új hozzászólás Aktív témák