- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Amúgy ki, mit rendelt, milyen célra, hogy tervez vele? Legyen végre on topic is.
Mi egy id3 at, a 45kwh változatot.
4 gyerekünk van, vidéken is napi 20-30 km csak a gyerekek szét szórása össze szedése. Általában két autóval ossze vissza oldjuk meg. A jelenlegi autónk már 10 éves van benne 120 ezer és úgy kalkuláltam hogy hetente 1x otthon töltve (ami elég mert városban 10 munkanap alatt megyünk 250-350 km igy az autó mindig 30-80% közt lesz) 5 év alatt kb 2 M Ft a benzin szerviz és fenntartás előnye az e autónak.
Viszont 5 év múlva a mostani verda 15 éves lesz, 200 e km el és egy szatyor ropit fog érni. Akkor ujabb használt autót kell venni ami a következő 5 évre megint 2 M Ft bukó az e autóhoz képest.
Bukok tehát 10 év alatt 4 M Ft ot, és közben vettem egy használt autót is, 2-3 ért (ami a 10 évre megint nem ér majd semmit)
Ehhez képest az e autóval jobban járok, mert a mostani autót el tudom adni 2.5-3 körül, most bele teszem a 4et, meg a 2-3 M Ft ot amiből a használatát venném 5 ev múlva.
Pénzben kb ugyanott vagyok csak közben nem fogyott benzin. A végén így egy 10 éves e autóm lesz ami szintén nem fog sokat érni de végig új korától nálam volt ki hagytam az ideget ami a mostani autóval kezdődne hogy mikor romlik el valami fő darab 10+ évesen benne, ki hagyom a használt autó vásárlást 5 év múlva, és ki hagyom azt az ideget hogy a használt kocsival mi történik vajon abban az 5 évben amíg nálam van.
Ha nem lenne egy jelenleg kb 2.5-3 at erő autónk persze más lenne a képlet, nulláról valószínűleg vennék egy swiftet 10 éven belül 3x és örülnek hogy alig eszik és nem romlik el.A második autó egy új hét személyes az van utazásra tartva. 2gyerek már kis tini ok boltba városba ügyet intézni nem szoktak velünk jönni csak a kicsik így elég az id3 a hat fős család mindennapi dolgaihoz.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest