Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz Antonius1978 #8872 üzenetére

    Aszontad nem teccik a sok angol jövevényszó. Akkor az ayleid csak tetszeni fog:P Azaz, nevezhetném neo-ayleidnek, vagy akárminek, mert ez már keverve van a sindarinnal, quenyával is.

    Kb annyi, hogy készül egy project, melynek keretében az ayleid városok ismét régi szép nagyságukban fognak tündökölni. Persze nem ezt irtam, de leforditani sem tudom, csak kb-ra elmondani. Amúgy kicsit elvontság ez, viszont jól jött a játék közben, nem kell bogarásznom a forditásokat:D Vachtacen-t fél perc alatt nyitottam ki:)

    Gyalog galoppot mostazonnalrögtön kéretik megtekinteni!:)

    Mannimarco-mod.

    Tegnap lekaptam a Mannimarco modot. Második quest végén Manni bácsi hulla volt, lenyomtuk Albion-al simán. Tul könnyen ment, szerintem lesz itt még csetepaté. Albiont megtették helyettem árcsmédzsnek. (Kérdezted, hogy milyen egy ayleid. Nos, hát ő 99% hogy az. esetleg aldmer, de ez a hajviselet ami látható a fején, az inkább ayleid-éknál volt)
    Most nemtom mi van, nem hiszem hogy ennyi az egész.
    Az elején, aki választotta Mannimarco-nál a Joint, kérem számoljon be a fejleményekről. Én nem voltam hajlandó az első kérést sem teljesiteni (lemészárolni a guildek vezetőit), pláne hogy ki nem állhatom a nekrókat, ugyhogy inkább ellene fordultam.

    [ Szerkesztve ]

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák