- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
|*HayHa*|
aktív tag
Egy pár dalocska
Kárpátia: neveket akarok hallani ('56 emlékére)
Majka Papa-Mondd ami fáj
Depresszió-A mi forradalmunkNa most lehet utálni
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
<NewL>
addikt
válasz Str8 sk8r #48948 üzenetére
eszembejutnak a régi 15-16 éves koromban történt bulikázások
első ivások... régi szép emlékekCarpe Diem - Álomhajó huh ez jó csaj
bátters : én ennek csak ürülük
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
buherka
addikt
Szép napot mindenkinek
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
<NewL>
addikt
válasz buherka #48954 üzenetére
szeva buher
köszi a csuszásgátló izét
hugom azonnal elvett egy darabot
rég láttalak itten,munka? asszony?Baby Sisters - Szeresd a testem tessék buher,bulizz!
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
sNORh
addikt
válasz <NewL> #48953 üzenetére
..naka haverje.. ojan kárörvendő vagy mostanába.. megyek akkor következőbe oszt kapsz egy pár fülest..
emeg takarítsd már el ezeket a hoki zenéket
Guru Josh Project - Infinity 2008Szega Buher
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
<NewL>
addikt
Bestiak - A reggel túl messze van ^^
füles? adok én majd neked egy csárdás taslástThere's an app for that
-
buherka
addikt
válasz <NewL> #48955 üzenetére
cső tes.
Szívesen...használd egészséggel Nekem is van egy darab a verdában és azon pihizik a telefon.
Kicsit sok mostanában a dolgom, de jövő héten bepótolom a fórumozást, mert akkor már vége a szabinak.
A tegnapi PH tali képei...az utolsó képen én vagyok és Winner.
Asszonnyal fasírtban vagyok...lehet hogy véglegOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
sNORh
addikt
válasz |*HayHa*| #48958 üzenetére
fujj.. baszki ezek a hányinger zenék
avagyte nyúl téleg milett a nyiregyi kis buxával?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz buherka #48961 üzenetére
jók lettek a képek..
eszekmán egy kis hurkát.. hátha nemjön ki
mod: köszi, nemnagyon csúszik..[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
<NewL>
addikt
tartom vele a kapcsolatot folyamatosan...
buher = csollány szilveszter
na nekem is hányingerem van már
kezdem budaival a ráhangolsát : dj Budai - Forth rightegy nagy kedvenc : Budai & Vic - Once Again
szeva srt8
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Str8 sk8r
őstag
válasz buherka #48959 üzenetére
...nah...látom csak rossz híreid vannak... ...már fel se merlek hívni ezek után... ...megin kimaradtam egy PH-s buliból? ...pedig tegnap otthon lógattam a lábam... ...asszonnyal meg gyorsan tessék kibékülgetni...mindjárt itt a karácsony... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
-
kavicssli
addikt
Csak beköszönök! Lépek mert Csibukámnak van dugipénze! ...és elmegyünk a Saturnba!Azt mondta ha jó kisfiú leszek kapok valamit!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
<NewL>
addikt
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pohár
félisten
-
Str8 sk8r
őstag
...ha megmondod elsőre, hogy hányas, és milyen, akkor odaadom... ...
...HayHa: csak azt felejtette el megemlíteni, hogy elkezdett netezni, én meg unalmamba gamélni...amúgy fél szemmel m indig ott voltam...és nem győztem javítgatni az asszony gyatra helyesírását...még szerencse hogy a külalak nem látszik... ...
...jaja...mindjárt töltöm... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Sziasztok!
Csak beugrottam, mert mennem kell megetetni a kazánt. Télen napi programom a fűtés. Na, megyek, mert hideg van.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
Dr.Én
veterán
Hali Mindekinek
megjöttem a korházból, túléltem, szép ápoló nénik voltak
Kereszt szallag szakadás és porc gondjaim voltak....
Erre mi a helyzetet?WOT: kissio
-
buherka
addikt
Köszi srácok ...majd meglátom, hogy mi lesz. Idő kérdése
(#48985) Dr.Én...cső Doki ...örülök, hogy sikerült a műtét és jobbulást kívánok neked
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
-
kavicssli
addikt
Én lépek 20.00r sörözni haverokhoz! Malyhez!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
válasz kavicssli #48995 üzenetére
nekem akkor kezdődik az este
Butch - 1000 Lords (Zoo Brazil Remix)[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
kavicssli
addikt
-
_seth_
veterán
válasz kavicssli #48997 üzenetére
Tegnap este is sokan voltak de akkor is főleg csak nézelődők...
Öcsémmel mi is csak a saturnba mentünk be, vettünk 2 60W-os izzót (hát nah azért a Fórumból van! ) és végre találtam elképzelésemnek megfelelő aranyozott akkusarut +/- egyaránt így még azt bár nem volt olcsó (majd 3e a pár) de jó lesz az Ahogy én látom: rengeteg ruha... még ha párosban megy be valaki a nők elnézelődnek de engem nem köt le és nagyon más nincs is... kajás rész is nagyon zsúfolt... plázában is kevés hely van és itt is és még drága is, tömeg is van és az egész kívülről nagy de belül nagyon zsúfolt... alig lehet elférni a folyosó részeken... parkolója is kicsi, szűk, az első emelkedő pedig kiszűri az autókat... féltem is közel menni ott bárkihez is mert az van olyan lejtő, hogy jó autós is ha lefullad és berántja a kézit lehet akkor is visszagurul és ha pont rám gurul az nem szerencsés...
Hát szóval:
Fórum - nem jött be
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
<NewL>
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest