Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Na itt van pár régebbi kép (3-4hónappal ezelőtt) squash
Itt még a régi dunlop ütőm van amit egy elvesztett szett után darabokra törtem!
"Szeretem" az ütőimet dobálni illetve falnak verni ha valami nem úgy jön össze ahogy szeretném![ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
sNORh
addikt
-
Winner_hun
titán
Buher: [KLIKK]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
<NewL>
addikt
udv néktek halandók
There's an app for that
-
kavicssli
addikt
Ez az új NFS undercover egy kaxi
Cső nyúl
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
I_Am
veterán
válasz <NewL> #48222 üzenetére
Voltam Sasha-n és Sasha b2b Digweed-en is. Amikor Sasha egyedül játszott elég lötyögős volt a zene, nem volt igazi veretés. Viszont mikor Digweed-el együtt pörgették a lemezeket, akkor iszonyat nagyot játszottak.
Vagy említhetném Danny Howells Renessaince album launch-át is, ahol a zenének köze nem volt az újonan megjelent albumhoz. Látta mi kell a közönségnek és adta is azt.Hétvégén Debüt party, ha egy nagyot akarsz bulizni megéri feljönni. Debüt party-k iszonyatosan jók szoktak lenni.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
sNORh
addikt
válasz adalbert1 #48314 üzenetére
underground 1.. a többi kaksi..
naés visszafelé, a porsche 2000 is nagyonjóvoltAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
menalcas
őstag
Kavics, én már akkor tudtam hogy fos less az uj nfs mikor kiderült hogy lessz, az egész nfs teljesen elvesztette a fonalat az eredeti gamétól, a leguccsű nfs aminek még volt feelengje talán hot pursuit 2 az még igazi nfs volt, utánna jött az underground na az faja volt de már annak se volt köze az erdetihez, de jó és izgalmas volt, a2 vel se volt bajom de za se volt már za igazi , a most wanted kaki volt, a carbon tetszett, de csak mert szép volt és qrva jól lehetett benne kocsit épiteni, az az után jövöre még a nevére se emlékszem annyira nem fogott meg ez az új undecover meg elég volt hogy megnéztem a trailerét több nem is kell belőle
sNORh: nah kb ezt mondom én is, és a porche unlehashed(2000) na az tényleg a legjobb volt az az örök kedvenc
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
kavicssli
addikt
Nekem az nfs1 és a MW volt a befutó
-
sNORh
addikt
-
adalbert1
veterán
NFS1-re már nem is emlékszem, csak kb. annyira hogy jó volt...
A hot pursuitok tényleg jók voltak, az underground 1 és a mw is... Habár a Carbon után még a Pro Street se tünt annyira rossznak, számomra egyértelműen a Carbon volt a mélypont. -
fekeandras
őstag
NFSU2 és MW.A többi felejthető szerintem.
-
sNORh
addikt
válasz kavicssli #48323 üzenetére
OMG
egy ideje már nincs normális kocsis játék..hja de a FlatOut-nak az új része gyönyörü lett, és az izgalmas..
a colin 2 stílusban kéne egy játék
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kavicssli
addikt
Nekem a dirt,grid jött be mostanában a legjobban de az irányíthatóságát nem tudtam megszokni!
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Hát ja, nem igen jött ki mostanában említésre méltó autós játék.
Mi a haverokkal lanparty-n a Toca Race Driver 3-al szoktunk állatkodni (a quad, kamion és fűnyíróverseny nagyon beteg benne... lehet benne zúzni: [link]) kicsit pihenés képpen mikor már besokallunk a golyózáportól. Mondjuk egy Flatout multizás sem lenne rossz...[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz fekeandras #48328 üzenetére
mimeg mindig flatoutozunk de most asszem az újjal nyomjuk majd, mert mindenkinek lettmár normális gépe, szombaton lesz most háló, már rég voltam..
ez nekem túl gyorsulásos
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
menalcas
őstag
válasz fekeandras #48328 üzenetére
Toca Race Driver 3 Az ÜBERELHETETLEN , imádom most is fennt van , mikro szentedrén és környékén dolgoztam és laktam minden este ezt lanoltuk haverral, kismilló körös versenyek , hatalmas karambolok go box utca , hát az király volt
-
menalcas
őstag
Sreet Racing Redline na anno ennél a játéknál szakadt el a cérna, kezdjük a sztorit anno 1992körül,péntek délután, elmentünk bátyám 1 ik osztálytársához, 2 db négyzet alkú valamivel indultunk kersztszüleimhez gyulára, odaértünk, 386os bekapcsol, dosos nagy floppy behelyez, dos bebootol, előkerül a 2 ismeretlen lemez, kivesz a papír tokból 2 baljós betű sejeti "SR": szabolcs most megváltozik az életed , elindul és onnantól nem volt megállás: StreetRod és StreetRod2, ezek voltak életem elsső igazi nagy pc élményei , Itt és most be kell vallanpm hogy a jelenlegi gépemen is fennt van mind a 2 gamma és néha még mindig leülök elé 1 kicsit nyomni a "pinkslips" et ....
A dátom 2000 után valmivel megláttam a z SRL-t, Helyi fejlesztés, Invictus gyártmány de Activision logo, újra megdobban szívem és ugyanazt érzem min gyermekként, szétbontohatom a kocsikat és mehet a race ....
Nos ez az én kis sztorim és hiszem hogy belátja 1 nagyobb cég 1szer és csinál 1 ugyanilyen faja kis gammát és akkor az én szívem újra megdobbanhat[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
jó már neked
sajnos pest egy kicsikét nagyon messze van
meg úgy néznék ki fent mint egy világtalan,semmitse tudok mi merre hol meddig
meg egyelőre másra kell a pénz egy ilyen bulika nekem felmenetellel alsóhangon 40be lenne
hátha lesz hamarosan valami i love deep parti itt debrecen környékén,arra szivesen elmennék.szoktam nézni a justmusic-on ,a bulifotókat elég királyak lehetnek
There's an app for that
-
buherka
addikt
Szasztok fiúk-lányok .
Kicsit sok dolgom van mostanában és ezért vagyok read-only...de bepótolom majd
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Szép napot mindenkinek!
Jelenleg pompás idő van. Aztán állítólag szombaton mifelénk havazás lehetséges.
Mondom az őseimnek, hogy a fa mellé vegyünk szenet, mert ez a kis fa semmi a hidegben. A szénnek sokkal nagyobb a fűtőértéke, így aztán kevesebb is kell belőle.
De nem, nem hallgatnak rám...
Aztán majd én is szívok a hideg házban... Ó, miért ilyen csökönyösek az ősök???A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Most lépek, mert dolgom van. Este nyolc után leszek.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
kavicssli
addikt
Na lépek én is! További szép napot mindenkinek!
-
sNORh
addikt
válasz szalai56 #48339 üzenetére
Hali
nagyonjó kis kártyák azok, de ebben a kategóriában asszem az Nvidia oldalon nincs kárgyájuk, csa a 7-es szériából van, de azok gyengék az Ati 3000-éhez képest.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
adalbert1
veterán
Pont 7600 GST-ről váltottam 3850-re kb. 1 hónapja, szóval van tapasztalatom. Szvsz sokkal gyorsabb a 3850, persze azt nem tudom hogy az AGP mennyire fogná meg, ill. szalai56-nak milyen processzora van, és az mennyire hajtaná ki.
Ha jól tudom 7600 GT-ből biztos van AGP-s, talán valamelyik 79xx-ből is, de a 8xxx-ekből szerintem nem adott ki már AGP-set az Nvidia.Mindenesetre elintéztem a teendőim nagy részét a mai napra, viszont hulla fáradt vagyok a hajnal 1-es kelés miatt... Ennek ellenére lehet hogy mindjárt kivetődök a konyhába főzni valamit.
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz Winner_hun #48270 üzenetére
Egyenlőre csak néző De ha sokat beszélünk msn-en, akkor talán még az is lehet
Amúgy hazaértem! Csátok!
(#48250) ngabor2: ŐŐő nemértem?
Most mi van? Ki vagyok közösítve addig amíg újonc vagyok?
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
kavicssli
addikt
Hohohóóó!Bejövök a céghez és új helyen vagyok új gép új monitorral!
-
kingi
tag
válasz Algieba #48335 üzenetére
Szaisztok Algieba, fiúk
Algi egyszerű szervezd le, és vegyél Te, lepd meg őket. Légy asszertív, akkor ki kell próbálják, és ha igazad volt, követnek majd... Legyen igazad és harcolj is érte. Én is uuuuuutálom a hideget.győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
kingi
tag
húúha irigyellek ezért, bár most egy lájtosabb a kedvencem az elektronikus hegedű miatt:
Tiesto power mix violin:
[link]Tegnap akartam az éjszakásoknak, egy kis energia, de most lett belőle --- nagggggyon jóóóó, lehet mégegyszer berakom éjjel
Tiesto: Alone the dark: [link]fiúk és ki játszik a Carmageddon-nal, ha már a Rákóczi úton nem lehet ezt élőben játszani, néha pedig de megtenném , szerintem mindenki, ha nem is vallja be eszembe jutott, hogy előveszem egy kicsit és "gyilkolok" ma este.... amúgy persze egy légynek sem ártanék
győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest