Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz |*HayHa*| #48389 üzenetére
figyeld meg, ha elkezdenél magyarázkodni, vagy leírni a dolgokat, azt keresnék, hogy hol kössenek bele, hova magyarázzanak bele olyat, ami nem történt. nem érdemes nekikezdeni.
kavics: annyira szeretnéd, ha neked is kijutna abból a "jóból"? csak sajna telszám hiányában a felhívásról lemaradnál...
[ Szerkesztve ]
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz kavicssli #48397 üzenetére
Hát abból a részből inkább kimaradnék..
JÓBÓL? Kavics.. Kérj egy napos tempbann-t, regelj újra 10 perc múlva, meglátják hogy újraregeltél, Bann ennek a regnek is annak a regnek is, te vered az asztalt, regelsz mégegyszer álnéven, észreveszik azt is, hív két modi (szerintem neked ez hiányzik), megkérnek hogy hagyjad abba, megengedik hogy újra regeljél a saját neveddel mert ÉPPEN JÓ NAPUK VOLT..
Ha ez neked jó, akkor ezt kell csinálni..
(#48401) ngabor2: Mi már lezártuk 3-an a rám eső részt, én soha senkinek nem magyarázkodom.. Max ha kérdeznek, válaszolok
|*HayHa*| itt lesz, csak nem szól hozzzáááá mert megint ki fogják rakniiiiii
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #48399 üzenetére
Jaja írok, lehet elfelejtette már, olyan öreg
Mod: elküldtem a PÜ-t...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
<NewL>
addikt
feszültségoldás ..csakis azért
Voltam ma szoliban,20 percre, összecsoktam a kezem meg talpam most minden tiszta barna.. még 2 alkalom és áttituláltatom magam néger álampolgárr!
bezonyThere's an app for that
-
Bordoi
őstag
válasz kavicssli #48393 üzenetére
Önnek elmagyarázom.
Nem lehet visszakeresni a törölt hirdetéseket, viszont lehet normális hangnemben is kérdezni.
Nem muszáj azonnal háborogni.
Valószínűleg van-lesz egy kis türelmi idő.
Azt gondolom, ha megpróbáljuk megfelelő irányba vinni a fórumot, idővel önnek is hasznára válnak a változások.
Önnek azt javaslom, hogy időnként olvasson a fórumon és ne a felesleges hangulatkeltéssel múlassa az idejét.Szia |*HayHa*|
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
kavicssli
addikt
válasz ngabor2 #48401 üzenetére
figyeld meg, ha elkezdenél magyarázkodni, vagy leírni a dolgokat, azt keresnék, hogy hol kössenek bele, hova magyarázzanak bele olyat, ami nem történt. nem érdemes nekikezdeni.
Kedves Gábor! ..és akkor én mint user csodálkozok hogy ilyet feltételezel rólam! Na ez mi ha nem vádaskodás!?
és az olvasás nem káros az egészségre! [link]
De megkaptam a választ hogy nem rám/ránk tartozik szóval itt a vége a mesének! én ezzel lezártam az ügyet MERT megkaptam tőled a választ!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz Bordoi #48405 üzenetére
Amúgy milyen visszaélések vannak a témával kapcsolatban? Semmi haszna a piros pont-nak, esetleg megbízhatóságot tükrözi egy kicsit.. De ki szokta azt nézegetni kinek mennyi van?
Egyszerűbben: Miért jó az XY-nak hogy 10 helyett 15 piros pöttye van?
-
kavicssli
addikt
Bordoi kollega úrnak írtam privit ezzel a kivel érdemes üzletelni topic üggyel kapcsolatban de kíváncsi vagyok hogy ti hogy látjátok!
itt van ez a hirdetés
[link]mert igaz hogy a topicba nem írtam bele a rendelésem mert nem tartozik senkire de rendeltem ventiket...De most akkor minek van értelme ha csak egy PÜ szöveget küldtem?!
jaj és én kérek elnézést hogynem a topicba irom le hogy mit szeretnék vásárolni és milyen összegben!?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Bordoi
őstag
válasz |*HayHa*| #48408 üzenetére
Sokan azt gondolják, hogy a sok piros pont, nagyobb megbízhatóságot sugall.
Mint ahogy sokan azt gondolják, hogy az újonc rang hátráltatja az üzletben.
Nem utolsó sorban pedig sokan a rangokhoz mérnek mindent, pedig nem kellene.kavicssli ezt nézze meg legyenszíves.
Jééé nálam működik a szekesztés gomb. Másnál is?
[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
kavicssli
addikt
válasz Bordoi #48411 üzenetére
Szerkesztés gomb?! Nállam nem mindíg!
na megnézzük mit talál ez a google!
Nyúúúúl!
Huuuuááááá! Ott a ponty nyálad![ Szerkesztve ]
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz Bordoi #48411 üzenetére
Igen, ezen már vitáztunk egyszer, csak sajnos le kellett lépnem...
Szerintem igenis hátráltatja az Adás-Vételt az újonc rang mert pl a Ph! Kedvence fél hogy az utánvéttel megvett X-et feladja az újoncnak postán, az újoncnak csak volt egy pár unalmas perce, és nem veszi át, az őstag meg bukta a postát..
Nálam eddig is műlködött a szerkesztés gomb.. Sőt.. rászóltam a srácra hogy használja
Itt meg hogy ne káromkodjon! Tessék engemet megdicsérni, és kivételezni velem
(#48417) kavicssli: Megadod a számod?
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
ja és aki nem tudná a tel számomat nyugodtan elkérheti!Akár 1 moderátornak is megadom!
-
Bordoi
őstag
válasz |*HayHa*| #48415 üzenetére
Ki vagy vételezve.
Velem te nem vitatkoztál, max csak beszéltünk róla.
Továbbra is azt állítom, hogy a becsület, nem rang kérdése.
Mint ahogy rengeteg példa mutatta már.[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Bordoi #48418 üzenetére
Továbbra is azt állítom, hogy a becsület, nem rang kérdése.
Mint ahogy rengeteg példa mutatta már.NA inkább nem nyitok vitát hanem mindenki nézzem mélyen a lelkébe! én nem nézek mert nekem nincs!
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz kavicssli #48420 üzenetére
Hehe
Na az mi!!!!! Kavincs! Mingyá csinálok neked egy shotot a lényegről!
Ja nem.. Ez nem youtube..
(#48418) Bordoi: Nevezzük "baráti vitának".. Amerikába is vitáztak elnök választáskor, még sincs semmi bajuk egymással
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz kavicssli #48426 üzenetére
Nem lokális probléma, tapasztaltam is, majd lefagytak a kezeim. Essen már a hóóóó
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kavicssli
addikt
válasz Winner_hun #48428 üzenetére
Lehet driftelni!
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Winner_hun #48427 üzenetére
...nekem van egy eredeti code3-as hangadóm(rendőrautóknál ebből jön a hang), ahhoz már csak egy meghajtó kell, ami a vinnyogó hangot generálja, és kész is van...
...60 k+kicsiért már a gázrugós rendszer is beugrik a civicedbe... ...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Winner_hun #48427 üzenetére
...hoppácsek... ...pedig azt írta ki hogy baxik elmenni...na mindegy...asszem megint el kell egy kicsit mennem kockulni a TQ-val... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz kavicssli #48429 üzenetére
Szmgk-val még haggyán! De kamionnal milyen állat Uhuuhhh
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz kavicssli #48429 üzenetére
...youtube-s drift video nipponéktól...
...kavics neked lőttem képet...drifelni mi? ......és ez lett a vége...
[ Szerkesztve ]
-
|*HayHa*|
aktív tag
Na srácok, én elléptem pihengetni! Jó éjt all!
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Winner_hun #48438 üzenetére
...asszem elírtam...hidraulikus... ...összekombináltam a gázos lengéscsillapítóval... ...de mintha hallottam volna pneumatikus szintszabályzóról is... ...
...jó pihit HayHa...
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
nah most jöttem Fábry-ról, baszottnagy volt, kattant az a csávó
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
nervus.v
tag
újra itten. Még mindig elég izé a ph
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
sNORh
addikt
válasz kavicssli #48443 üzenetére
itt Böszörményben volt Fábry Sándor, előadáson, hát nagyonnagy volt, sokkal jobban kibontakozott mint egy Fábrysón, csak lökte a hülyeségeit..
-ApuApu kimehetek cseresznyét szedni?
-De fiam szakad a hó!
-Tudom apu, Sál, Sapka!Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kavicssli
addikt
Skacok lenne 1 kérdésem!
Szereztem ingyen 1Gb kingmax 800mhz memókat! hotta a mikulát bátti!Most a gépembe van2*1 Gb Corsair TwinxKIT 800mhz páros! HA beledobom ezt a +1Gb az nem lesz gáz?! értem ezalatt hogy nem ugyanaz a gyártó memóriája van a gépbe!
ja és zsír új a Kingmax memó!
cső laki! kérdésemr4e választ tudsz adni?!
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! Jöttem ökörködni
- Árad -
-
Str8 sk8r
őstag
válasz kavicssli #48446 üzenetére
...lehet gyengébb lessz az időzítés...attól függ...sokmindentől...de ha jóbb mint ami bennevan most, akkór valószínű menni fog ugyanúgy...mindjárt csörög a telefonod...
...Winner: a hidraulikus folyadékos rugós rendszer(pl Citroen BX) gyakorlatilag egy szervó segítségével szabályozza az autó hasmagasságát...a mostani beébíthető hidraulikus kittek már nagyon profik...olyanok mint az amcsi loWraider-ekben amiket alkalmaznak...a pneumatikus ugyanaz, csak "gázos"...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest