Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeoPhoto

    tag

    válasz korn #48268 üzenetére

    Hello,

    Nekem most legalább 6 kicsi ebayes csomagom nem jött meg kínából, mindegyikben max 5-6 dolláros műanyag játékokkal. Érdekes módon a 2 dolcsis napszemüveg, meg a iphone töltő megjött pedig ugyanakkor rendeltem azokat is, augusztus végén. Már meg vannak nyitva a case-ek, de elsőre most a terméket kértem, de ha nem jön meg jövő hétfőig akkor szerintem a pénzt fogom visszakérni, mert általában ha újraküldést kér az ember akkor többnyire csak az ügyet záratja el az eladó, de nem küld semmit (tisztelet a kivételnek).

    Sajnos van egy hátulütője, ha az ember pl egy eladótól többször kér vissza pénzt, hogy kizárhat a vásárlásból, és ha amúgy jó termékei voltak akkor már később nem lehet tőle vásárolni.

    Szóval nem tudom, most aug-szept-ben mi történt, de ha nem vagyok ezzel egyedül akkor valami globálisabb gond lehet. Eddig évek óta max fél évente volt 1-1 eset, ilyen sok egyszerrre nem lehet véletlen, plusz nálunk is már ismernek a postán, nem hinném, hogy pont az én vackaim kellenének nekik.

    Ui: Nem véletlen, hogy Aliexpressen még a 2 dolláros cuccra is trackinget raknak, azokból sose veszett el még semmi (Igaz, ott is nyitottam jópár ügyet, mert rendszeresen ferdítenek az eladók.)

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák