- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Lacihw #21634 üzenetére
Nem baj az, hogy Androidos olvasót választottál, én az év elején nyergeltem át és nem bántam meg. Nem csak annak való, aki rá akar telepíteni egy csomó alkalmazást (sőt, nagy részénél csalódni fog, hogy telefonon jó volt, itt pedig milyen rosszul olvasható a mindössze 16 árnyalattal), és semmi figyelemelterelő nincs benne.
A Poke 3 is, amikor megérkezik, azonnal használható olvasásra. Ismer sok formátumot, rajta van a NeoReader olvasóprogram alapértelmezetten. Ugyanúgy rámásolhatók a könyvek, mint a többi olvasóra, sót a BooxDrop-pal ez vezeték nélkül is megtehető. A rajta lévő NeoBrowser egy teljes értékú böngésző, amellyel például a fent említett dibook-ról meg tudod venni a könyveket és le is tudod tölteni az olvasóra. (A nem-Android alapú olvasók böngészője rengeteg kívánnivalót hagy maga után.) A Google Play áruházat sem muszáj aktiválnod és akkor végképp semmi figyelemelterelő nem lesz benne, sőt, a készenléti idő is jobb lesz.Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.