Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LittleBiG007

    Topikgazda

    válasz fattyu #16192 üzenetére

    Szerintem várd meg a Kobo Forma-t, az már megfelelhet neked. Jelenleg nincs Kobo olvasóm, nem tudom kipróbálni, de emlékeim szerint az epub formátum nulla margója pontosan a neked megfelelő szövegképet állítja elő. Azt hiszem, a kepub formátum esetében van egy pici margó. (Kiegészítés: én a PocketBook esetében a Coolreader telepítésével próbálkoznék, szerintem azzal tudnál ilyet. Itt a fórumon ez már volt téma, vissza tudod keresni.)

    Egyébként megértem az igényedet. A margó rengeteget számít, nézzétek meg az alábbi képen. Baloldalon egy régi 6 colos Kindle 4, a jobbon pedig egy 7 colos Oasis 2. A régi Kindle esetében egy szövegfájl segítségével nagyon könnyű az olvasási képet testreszabni. Ebben a reader.pref fájlban a margót felére állítottam, 40 pixel helyett csak 20, a sorközt pedig 1-re. Az Oasis 2 esetében az interfész által biztosított lehető legkisebb margó és sorköz van beállítva. Mindkettőre a ChareInk betűtípust töltöttem fel, azonos betűméreteket használva. Ja, és csak zárójelben jegyzem meg, hogy az Oasis 2-nél is kikapcsoltam a világítást, hogy aki a a régi és a legújabb kijelző színét/kontrasztját szeretné összehasonlítani, az is megtehesse.

    Nincs valami jó fényképezőm, az élesség nagyon is jobbra húz, de a Kindle 4 jobb alsó sarka szerintem elég éles lett egy összehasonlításhoz.

    [ Szerkesztve ]

    Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

Új hozzászólás Aktív témák