Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blackdeath

    aktív tag

    válasz cocka #2619 üzenetére

    figy, az tény hogy naon jók a verbatim lemezek. de ma meg már kezdenek veszíteni a minőségükből. még mindig jobbak mint ezek a retek ritek alapanyagú hulladék lemezek.

    most vettem 100db sony lemezt, kíváncsi leszek hogy veri-e a mai verbákat minőségben. bár a mai mcc-s verbák jobbak mint a taiyo-s társai. sajna a taiyo lemezek ma már nem vmi jók.

    kinek mi a drága. nekem a 80ft/db a plafon, annál többért sosem vennék dvd-r lemezt. persze néha vannak kivételes esetek.

    kétrétegűből is csak verbatim meg ricoh lemezt veszek, azokból is csak +-osat. sajna írtak nekem ki pár hete(!!!) olyan memorex 2rétegűt (ritek s04) aminek a második rétege már szinte alig olvasható. ezért nem mindegy, hogy milyet veszel. 2rétegűnél már pláne nem szabad spórolni, különben már rögtön írás után dobhatjuk ki a lemezt mert olvashatatlan.

    én nem kötelezek senkit arra, hogy csak minőségi lemezt vegyen. de ha azt akarja, hogy pár év múlva is hibátlanok/visszaolvashatóak legyenek a lemezei, akkor igen is felejtse el ezeket a hulladék ritek és infomedia lemezeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák