Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • richkan

    csendes tag

    Sziasztok,

    az alábbi probléma megoldásában kérném segítségeteket:

    Setup:
    Dune Realbox 4k
    Synology DS116j NAS
    Synology DS920+ NAS

    A 116j a régebbi NAS, amivel a lejátszó kiválóan együtt működik már vagy 2 éve, NFS és SMB csatlakozások is jól működtek. A DS920+ pár hete került beszerzésre és értelemszerűen egy másik kategóriás NAS, mint a 116j, én mégis küzdök vele, amikor össze kell hozni a Dune-nel.

    Nagy nehezen beállítottam az új NAS-nál is, hogy NFS-en keresztül lássam a NAS megosztott video mappáját a dune menüjében (SMB-n keresztül még most is képtelen vagyok erre, hiába írom be a megfelelő felhasználónév, jelszó párost, nem enged be...).

    Amikor NFS-en kapcsolódással a dune "Sources" mappájában megkeresem az adott tartalmat a DS920+-on, akkor az adott filmet el tudom indítani és le is tudom játszani.

    A "My collection" menüpontban létrehoztam ennél a NAS-nál is könyvtárakat, amiket a lejátszó szépen be is indexelt, látom a borítókat és a filmekről a leírásokat. Aztán amikor el akarom indítani a tartalmat, akkor a következő hibaüzenetet dobja: "Playlist is empty". (Pedig értelemszerűem ott van a lejátszandó fájl, hiszen azt indexelte be...)

    A DS116j esetén a fenti hibát nem tapasztalom, ráadásul úgy hiszem hogy az NFS beállítások ugyanazok a két NAS esetén a megosztott "video" mappákra.

    Mi lehet a gond?

Új hozzászólás Aktív témák