Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lcee79

    őstag

    válasz koncsik #5529 üzenetére

    8 éves :)
    Amúgy most azt vettem észre, hogy szinte bármi más műveletet akarok a video lejátszáson kívül, abba belefagy :((( pl le akartam törölni a hálózati meghajtókat belefagyott, rányomtam a beállítások után a pop up menüben a frissítésre lefagyott, újraindítás után újra megpróbáltam akkor is.
    Szerintetek, ha visszalépek egy régebbi firmware-re, amivel még biztosan jó volt megjavulhatnak ezek a dolgok?
    Amúgy az a probléma is van már nálam, hogy a régi távirányító nem tudom hogy mitől, de meghibásodott, és valamelyik gomb működött valamelyik nem. Szétszedtem kipucolgattam elsőre még megoldotta, de később már nem segített, vettem új távirányítót, és azzal pl nem működik a pause gomb. A régi távirányítón külön gomb volt ezen meg egybe van a play-el és ezt nem érzékeli a dune-m. És mióta ez a távirányító megvan, azóta csinálja sokszor, hogy lefagyogat, olyan mintha a távirányító okozná.
    De filmet nézni meg tudok, meg amúgy ha nagyon muszáj telefonon is van távirányító software, meg tv-ről is megy, de azt ritkán jut eszembe használni hozzá.

    De most ahhoz képest, hogy mindent reseteltem rajta, ahhoz képest is sok ez a lefagyás, ma este ha 20x nem indítottam újra akkor egyszer sem... :(

    https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/

Új hozzászólás Aktív témák