- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
válasz dudicukrasz #8689 üzenetére
Talán a nagyobb hatótáv miatt...
-
ViZion
félisten
válasz Hurkafej #8701 üzenetére
ennek a kis drónnak minek? Nekem olyan 80-100 m-re elment, alig látszik ott már, FPV jele meg nincs, vakon reptetni biztos érdekes, de minek?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Imy
veterán
Az U807-nek az akksija adatlap szerin 650mAh szerintem... Töltöm, 0,68A-el kezd tölteni, majd csökken folyamatosan, és 25-35 perc környékén teljesen feltöltődik. Ez barátok közt is maximum 300-350mAh... De ma rendeltem egy olyan töltésfigyelőt, ami a beletöltött áramot figyeli.
Amúgy is csak rövid távokra jó az U807-em... Ha megjön a refound veszek bele egy másik vezérlőpanelt... De a Gearbest kivágta nálam a biztosítékot. 200 pontot akartak adni, mert rossz a drón... Vicc...
-
Hurkafej
aktív tag
Az én fogalmazásomban nem azért kell nagy hatótáv mert messzire mész, hanem ha gáz van, akkor ne ott pottyanjon le a kopter, ahol épp van. Ha például túl magsara mész rossz helyen, akkor ne azon kelljen aggódni, hogy mikor fog leesni a repülő, hanem még legyen esélyed kormányozni, hogy legalább ne olyan helyen landoljon, ahol nehéz megtalálni, vagy hogy könnyebb legyen belőni, a becsapódás helyszínét.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #8687 üzenetére
A syma FP 20-22g. Kb. annyit tud megemelni. Pl keychain cam 808 #16. Persze ekkor mer nagyon szenved a gep es friss motorok kellenek.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz dudicukrasz #8689 üzenetére
Mert a Syma X5-ok jelentos reszenek 30 m a hatotavja. Aztan lehet, nemcsak szelfizni akar.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Büszke
csendes tag
Sziasztok.
Megérkezett az MJX X800 egy 4010-es kamerával.
Összeszerelés közben szörnyülködtem milyen ultra gagyi műanyag.
Nagyobbra gondolta,m, elég pici. És ennél vannak kisebbek.Kipróbáltam, trimmelni nem kellett, jól repül.
Lassú fokozatban is megy mint állat(egy tök szűz kézben)
Gyorsan lemerült, a majd 1 havi szállítás meglátszik az akksin.
rendeltem hozzá még 3 akkut, de olyan rossz cserélni, hogy pff...
Apró csavarok, apró szerszámok nem valók nagy kézbe.Nem rossz de szokni kell
[ Szerkesztve ]
Honda VFR800 Vtec Annyi a világ, amennyit látsz belőle!
-
Zarándokland
újonc
Sziasztok!
Syma X5c után váltanék egy-két lépéssel komolyabbra.
Sok infót kaptam tőletek, köszönöm.Van olyan akinek személyes tapasztalata van egy Phantom 3 Advanced-del? (qnadam -ot ma már nem láttam a topikban :-( neki volt/van.
Ha igen akkor legyenszíves írja megy, hogy szerinte mi az erőssége és mi a gyengesége? (lehetőség szerint csak az írjon, akinek személyes tapasztalata van)
Illetve kérem írja meg, hogy mikor, hol és mennyiért vette? Mennyit repült vele azóta kb?
Segítségedet előre is köszönöm.A legjobbakat
-
dudicukrasz
tag
válasz Hurkafej #8706 üzenetére
Szerintem nem értetted,80-100 méterről már nem is látod,még messzebbről pláne,nem hogy irányítsd vagy megmentsd.
Én is nézegettem a tuningokat,de rájöttem hogy egyik értelmetlenebb mint a másik a gyakorlatban.
Persze a tudat hogy nagyobb a drót erőt adhat.[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz dudicukrasz #8715 üzenetére
Nem vagy te veletlenul rovidlato? 50-60 meterrol meg rohogve oszlopokat kerulgetek.
-
ViZion
félisten
válasz Teréz Atya #8716 üzenetére
Bakker... Ezt a fehér kis bigyót 60 m-ről alig látni már. Valamit gyúrsz szemre?
Nézelődöm ez elég jó vételnek tűnik így közel féláron.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
jony77
tag
Valami hasonlón gondolkoztam én is,de egy kis gimbal biztos nem birna el egy telefont?![link]
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
U807-el hogyan lehet bukfencet csinálni? Csak ne menjen messze, mert elvesztem az irányítást.
-
Teréz Atya
senior tag
Nem, csak 5 ev utan elementem a szemeszemhez es szemuveget csereltem. Sajna lusta a szemem, igy a kopterezes nekem terapias. Ugyanis tornaztatni kene a szemem, mert egesz nap a monitort bamulom, igy lassan fokuszal. A szemeszem szerint ez altalanos a legtobb kockanal.
Nekem van MJX X600. Kiderult, h ezzel is eleg betegen lehet repulni, ha megszokod. Nekem 4-5-os hatraflipp a maximum, de lehet vele barell roll-t meg funnelt is. Meg atreptettem a csuszda alatt a jatszoteren, holott 1-1 centi volt alul es felul. A tejfolosdoboz talpon kivul semmivel nincs gond. Oke, egy motor megadta magat, dehat ez igy termeszetes, ha igy hajtom.
Am ezt egy panel elotti jatszoteren csinaltam. Haver kerdi, h tudom-e h mit tettem. Mondom gyakoroltam. Mondja nem, most csesztem el az egesz panel karacsonyat.
-
Allien
veterán
Mint írtam én is, nekem 6perc 30mp volt a rep idő a led villogásig. Ami az akksi cserét illeti, trükkös tényleg, mert túl van bonyolítva ennél a típusnál. Az akksi fedél ugyanis tök felesleges. Annyira be lehet tolni az akksit, hogy az eddig nem esett ki egyszer sem, pedig pörgettem jó párszor. Egyedül azért lehet jó az akksi fedél, mert ugye jól néz ki, de a felrakása szerintem akkor van értelme, amikor befejeztük az egész napi reptetést, és el akarjuk rakni. Tehát ne szarozz vele, rakd félre és csókolom.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Van egy kérdésem, mert csak féligmeddig vagyok tisztába a dolgokkal. Tehát adott a X800 távja, amibe nyomi módon 6db akksi/elem kellene. Ha ezt így számolom, ugye az 9V. Ha át barkácsolom, és két darab 9V-os tartót rakok bele párhuzamosan, az úgy megfelelő? Főleg, hogy akksit raknék bele, nem elemet (mert abból van bőven). Asszem 250 mAh féle lenne. Elvileg, még így is jobb, mint a 6db akksi, ami ugye 6x1,2V-ot jelentene csak. De kérdés, milyen hamar merülne le? Illetve, gondolkodtam speckó 9V akksin is. BG-n van 800mAh-s.(SKU255244) Meg akarnám spórolni azt a 6db lehetőleg egyforma akksit.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
tibibi
őstag
válasz borontemate #8690 üzenetére
Első gépnek szerintem valami olcsóbb kisebbet vegyél ,mert nem egyszerű irányítani, főleg ha elkapja a szél és menteni kellene. U807 szerintem elég lenne ,mert a tarantula elég sérülékeny anyagból van.
Na ma kipróbáltam a v686 g-t elég könnyű irányítani és tényleg olyan mintha lomha lenne jóval kisebb mint a tarantula mégis gyengébbnek tűnik.Gondolom a kameráját nem tudom ráhekkelni a pókra ?itt van olyan ami mindkettőhöz jó.
Imy merre laksz van itt egy felesleges U807 távírány azzal kitudnád próbálni a hatótáv ugyan olyan kevés e.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Esetleg egy 2S LiPo? Az a speci elem is LiPo-t tartalmaz. Ha megy NiMh akkuval akkor 6*1.2= 7.2 V. A LiPo meg 8.4 - 6.6 V kozti tartomanyban hasznalatos.
-
Allien
veterán
A hsz-t lehet töröltetni, illetve, amíg ott a szerkesztés felirat, addig Te is törölheted, igaz, mint HSZ ott marad. Max írsz bele valamit (pl sorry, privi).
Az X800 távját nem igazán ismerem, mert eddig az X600 távjával használtam, illetve, egyszer próbáltam a saját távjával, ezért nem nagyon tudok írni róla. Esetleg Jackal2-t kellene megkérni, hátha le tudja fordítani a lényeget, pl a gravity mód hogyan csalogatható elő, meg ilyenek.
Az app érdekes dolog. Arról írj majd Te is, mert Nekem a C4005-l csinál olyat, hogy a felvett videókat nem játssza le. Ráadásul, azt se tudom, hova menti le, mert ugye akkor át tudnám vinni a pc-re, és hátha... De így sajna nem ér sokat.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kimista
aktív tag
[Hawkeye-Firefly-6s-4K-Sport]
29 ezer, megéri a +10-et a YI-hez képest?imy: méret nemizgat, kivágom vagy felkötegelőzöm
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Imy
veterán
válasz borontemate #8690 üzenetére
A visszatérés "return" ennél jól működik? Mert nem látom, hogy GPS lenne benne. Honnan tudja hova kell visszatérnie?
-
KisApám
addikt
HA minden igaz, holnap megyek a postára a WL Toys V686G-ért
Mire kell figyelnem a géppel kapcsolatban?
Illetve mit lehetne rajta egyből upgradelni?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
dudicukrasz
tag
válasz Teréz Atya #8716 üzenetére
Biztos hogy nem kerülgetsz legközelebb mérd le.
-
kimista
aktív tag
tiny-n 59 a CX20 eu/sp raktárból, de 14 a szállítás. lehet valahogy free shippinget varázsolni?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
tibibi
őstag
válasz Jackal2 #8738 üzenetére
Felnyomtam 100 ra azt hittem nagyobb a hatótáv
-
Teréz Atya
senior tag
válasz dudicukrasz #8745 üzenetére
Google maps szerint 50 m. Mindegy, majd kisfalumban kiugrok a focipalyara aztan a gondnokkal merunk egyet, felteve ha nem rohog korbe h mekkora blodsegre kerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest