Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz lanszelot #5776 üzenetére

    Hali,
    Az igazság az hogy nagyon keveset tudok és foglalkoztam karikatúrával. Ennek tükrében tessék tovább olvasni már ha van akit még érdekel a mondandóm. :)

    Szóval egyedül Jason Seiler-ről hallottam de belenézve a biojába azért ez talán nem meglepő. Ez az interview különösen tetszett... Mondhatnám amit nekem is tanítottak: Légy tisztában az alap szabályokkal, tarsd be, hogy később áthághasd őket! De ez annyira távol áll tőlem, persze tom mi a definíció, de ezen kívül tényleg nemtok semmi érdemi tanácsot adni merre indulj el.

    Ami a 2 videót illeti: Udemy és a Skillshare talán annyival jobb mint a Gumroad, hogy itt beletudsz nézni és ebből kellene eldöntened, hogy hasznos-e ez számodra (nem az introra gondolok). De tudni illik mind a 3ra szinte bárki feltölthet. Ennek ellenére a Modulok jónak tűnnek a 2.nál (Coloring) amit mond az rendben van, csak a megjelenítéssel van gondom. Mert sajnos süt róla, hogy emberünk mögött még 10 éves tapasztalat és gyakorlás se áll vagy ha mégis akkor elég szomorú, hogy ilyennel kell illusztrálni az elméletet.

    Tom, hogy ez már a digitális kor és mára már nem divat könyvekből tanulni, de még mindig úgy gondolom a fent ajánlott 2 könyvből még ha csak át is lapozod többet tanulhatsz az alapokról mint ebből a 2 videóból.

    Smc: Remélem jó lesz a kép elég macérás ezzel a fórum motorral a dolog. Csak azért mert kérted, de ez sztem annyira egyéni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy másnak így kézre áll (Ha nem látszana eggyel van a közepétől vissza véve soft felé).

    Üdv.: Chronos

    Szerk: Huhú sikerült a beszúrás, öröm és bódotság. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák