Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz Seraph 16 #5238 üzenetére

    Hali!
    Bár egy régebbi generációs, de pont egy ilyen táblát koptatok napi szinten több mint 7 éve. Minden igényemet kielégíti, elösször csak webes munkákhoz, retushoz vmint hobbi rajzoláshoz vettem. Nyílván az ára már akkor se volt egy ha nem vállik be így jártam kategória, de. elmondhatom, hogy többnyire nem a tábla szokott lenni a szűk keresztmetszet hanem inkább a tudásom.

    Vmint van egy eggyel kisebb (most már) Intuos táblám rendszeresítve, amit a laptop mellett hurcolászok ha gyorsan kell vmit vázolni vagy igazítani. Nah meg ezt szívesebben odaadom a fiatalabb korosztálynak is, ha éppen kedvet kapnak vmi kreatívat alkotni.

    Megszoktuk kérdezni, hogy mekkora monitorhoz lesz, meg milyen a rajzstílusa az egyénnek. Nálam az M-es egy 24esen van használva. A laptop meg 15ös, de 22ig bár kompromisszumokkal még használható. Viszont van olyan munkatársam, aki 24eshez már L-est használ és olyan is aki 27esen is elvan az S-essel.
    Ha megoldható ki kellene próbálni, mégis mekkora méret állna kézre. Pesten erre 2 boltban is van lehetőség, azért érdemes elötte rájukcsörögni. Nagyon segítőkészek mind2 helyen bármilyen felmerülő kérdésedre választ fogsz kapni. Itt visszakeresel vagy ha gondolod priviben megírom a 2 bolt címét.

    Ha saját tanács kell, a Pro mint a neve is mutatja valóban a munkavégzés megkönnyítésére van kitalálva (touch ring, érzékenyebb toll+dőlés, több programozható gomb). Ennél fentebb már csak az aktív kijelzők vannak, de az megint egy másik árkategória.
    Viszont a simával (ugye ez lenne a hobbi szint) is minden megoldható, csak többet kell matatni a billentyűzeten. A Pronál se tudod kiváltani teljesen a klaviatúrát, sőt én jobban szeretem a gyors gombokat használni, de lehet azért mert elötte sokat PSeztem egérrel is.

    Kezdőknek nem szeretem és itt se szoktuk ajánlani, a PRO-t mert akkor jönnek, hogy megvetettük velük a 100 ezres táblát ami érdekes volt félévig az illetőnek. De ha azt mondod hogy anyagilag nem gond és elhivatott a húgod az teljesen más tészta. Ha esetleg bármi egyéb kérdés felmerül nyugodtan írjál.
    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák