Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • papank

    újonc

    Sziasztok!

    Egy kis segítségre lenne szükségem.
    Hobbi szinten rajzoló családtagomnak szeretnék karácsonyra egy Wacom terméket. Szerintetek kezdésnek elég-e a Wacom Intuos DRAW S digitális rajztábla? Ár:21.400 Ft Laptoppal használná.
    Ezt írja róla a forgalmazó:

    A Wacom Intuos DRAW PEN SMALL digitális rajztábla SMALL (A6 Wide) méretben ideális minden kezdőnek. Kedvező ára, tudása és a hozzáadott ArtRage Lite szoftver segítségével akár azonnal nekiállhat alkotni, rajzolni!
    A Wacom Intuos DRAW Pen SMALL digitális rajztábla ideális minden kezdőnek, aki szeretné azonnal élvezni a rajztábla összes lehetőségét és nem szeretne a használatához egy bonyolult rajzolóprogramot is megtanulni! A Wacom Intuos DRAW Pen SMALL rajztábla kifejezetten azoknak szól, akik most kezdik az ismerkedést a digitális rajzolással és ehhez egy jó tudású és kiváló minőségű rajztáblát keresnek. Ez a tábla multitouch kézérzékelővel ugyan nem rendelkezik, de a hozzáadott toll felépítésében, funkciójában és tudásában teljesen megegyezik a drágább Intuos Pen and Touch tollak tudásával! Jobb- és balkezesek számára egyaránt kiválóan használható a rajztábla a kialakításának köszönhetően, a táblához csatolt tolltartó szövet pedg biztosítja a toll kényelmes tárolását!

    Illetve minden segítség érdekel, ami egy laikusnak nem jut eszébe vásárláskor.

    Köszi előre is a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák