- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
biggamer
veterán
Teeee, hát csaltál.
Az utolsó előtti nagyágyús képet fordítva tetted fel.
( most látom, hogy Gudella már észrevette )
Amúgy jók a képek, főleg a végefelé kezd érdekess lenni.
Amúgy milyen tábor volt, mennyi ideig voltál, és megérte elmenni ?
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
polika
senior tag
A 4-es kép a lepkés az éggel baromira tetszik, nagyon finom szinei vannak. A kompozíciója talán lehetne jobb is (alul pciit többet hagynék bal oldalt kevesebbet ha már vágtad és nem eredeti kivágás).
Gudella, Biggamer igazatok van (nem volt szándékos a tükrözés, eleve a gépben nem az oldal helyes képet látom aztán meg a scannelésnél is attól függ hogy melyik oldalával rakom bele a negát fordulhat a dolog, de majd fixelem). -
biggamer
veterán
[link]
Turista.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
lajo
senior tag
Tiszavirágot nem fotóz senki? Nekem sajnos nincs rá lehetőségem....
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Légyszí ne keverd a sz@rt, senki nem mondta azt, hogy szarok a képeid.
Inkább változtathatnál a hozzáállásodon, meg a stílusodon.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Múltkor beszélgettünk a HDR-ről, meg a PS. CS2-ben való alkalmazásáról.
Itt egy link, elég jól leírják, hogy is kell csinálni : [link]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Yaye
őstag
[link]
(nem szeretek címeket adni, az olyan... nagyképű )
(szerk: rossz link...)
[Szerkesztve] -
-
Yaye
őstag
-
Yaye
őstag
Köszi. Igazából nem is tudom hogy nekem magamnak tetszik-e vagy sem Kábé ezt a hatást szerettem volna elérni, kilőttem pár sorozatot, ez lett a legjobb. Komponálni nemigen lehet egy vadul hajladozó zenészt Nagyjából beállítottam a gépet (ahogy épp le tudtam támasztani egy elég sötét teremben, ahol ráadásul fix helyem volt) és drukkoltam hogy legyen használható is a sok hulladék között. Ahhoz hogy ez az állapot -tudniillik hogy a zenész maga nagyjából statikus és éles, miközben a kezei és a hangszer pont a megfelelő mértékben elmosódottak, miközben van benne legyalább egy statikus, éles pillanat is- ráadásul mindez épp ideális képkivágással párosuljon... nos ennek nem volt túl sok sansza
-
0Li
senior tag
Ma egy utolsó kép tőlem:
[link] -
Motion_Blur
félisten
Amikor a csákány nyele találkozik egy puha tenyérrel: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
AMD!4ever
őstag
válasz Motion_Blur #2682 üzenetére
PFÚÚÚÚÚÚÚJ
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
0Li
senior tag
válasz Motion_Blur #2682 üzenetére
Huha ez nagyon undi!
-
j.bravo
addikt
Egyik sem lesz életem főműve, de ha egy kicsit is tetszik valakinek, azért örülni fogok ám!
Hangya a keskeny híd hídfőjénél :
[link]
Valami hatlábú, a szakadék szélén Nem tudom, mi ez (megfejtők ne titkolózzanak), de hat lába van és gyanítom hogy köze van a lent még előforduló petékhez/bábokhoz/mikhez is (hűderégvoltabiosz...).
[link]
[link]
Pete(vagy mi) rabló hangya:
(kirabolja a másik faj óvodáját )
[link]
[Szerkesztve]Whatever.
-
biggamer
veterán
válasz j.bravo #2686 üzenetére
Jók a képeid, nekem tetszenek, főleg a hangyások.
Emlékezetem szerint az a katica lárvája, a hangya előtt meg levéltetvek sorakoznak.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
0Li
senior tag
Ahh ezeket miért nem külted ma el?
Amugy jók, főleg az első és a harmadik tetszik! -
-
biggamer
veterán
Most az ő HSZ-ére válaszoltál, és nekem címezted a mondanivalódat.
Ha az én HSZ-emre válaszolsz, akkor az én HSZ-emnél klikkelj llegyélszíves a '' Válaszra ''.
Most még nincs új képem ( mivel még nincs meg az új gépem ), a régebbiekből meg nem nagyon akarok, de lehet hogy körűlnézek, hogy még mi nem volt fent.
Egyébként nem kötözködésből írtam, csak ez a rendje, meg így is csinálja mindenki.
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
micro
addikt
[link]
Szép idő volt tegnap.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
biggamer
veterán
Ezentúl egyáltalán nem fogok Veled foglalkozni, észre sem veszlek, azt hiszem az lesz a kegjobb.
És ezzel lezártnak tekintem a dolgot a részemről.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
j.bravo
addikt
válasz biggamer #2698 üzenetére
ne hülyéskedj te se már amíg volt géped, sokkal türelmesebb voltál. Nyugi.
A dolgot mindketten lezártátok ez jó, úgyhogy akkor én se feszegetem tovább
Örülök hogy tetszenek nektek a képek, máris úgy érzem, érdemes volt szöszölni velük!
(irtó sokat kellett vágnom, úgy látszik ezek a teremtmények kicsik az A1-dcr250 kombóhoz. Sajna meglátszik a minőségen )
[Szerkesztve]Whatever.
-
biggamer
veterán
válasz j.bravo #2699 üzenetére
Ez a lezárás a részéről ?
'' Ne kössél már bele az olyan dolgokba amelyek teljesen egyértelműek! Kösz ''
Na mindegy, engem már nem érdekel.
Na cső.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest