- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Nem ringatom olyan illúziókba, hogy beszállhatnék hirtelen most ezt találtam ami kicsit is hasonlított és feltölthetnékem támadt
[link]
Ez az eredeti méret (100%-os crop full telén, azaz 200mm-en készült képből)
[Szerkesztve]Whatever.
-
biggamer
veterán
válasz ArthurMiller #3101 üzenetére
Majd körűlnézek.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
[link]
Szerintetek ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Grat, az 5. és a 7. tetszik a legjobban.
Te mennyi pillanatragasztót szoktál elhasználni egy napi fotózás alatt ?
Szerencsétlen bárányhimlős békát meg össze vissza zargattad.
Mi történt vele ?
Festettétek a kerítést, aztán túl közel hajolt ?
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
ArthurMiller
senior tag
Munka után. Elismerem, kissé szokatlan kép itt.
[link] -
0Li
senior tag
válasz ArthurMiller #3112 üzenetére
Eladó...! 150k
-
j.bravo
addikt
ArthurMiller: nem gondoltam ám komolyan Bár makróban vsz. valóban jobb mint az A1. Majdhogynem a dcr-250-nel tudok nagyjából olyasmit makrózni, mint OLi a W50-nel alapból, minden cucc nélkül.
OLi: jó próbálkozás, seftelős véna előjött, háromszoros áron rámsózni? Amúgy érdekel hogy a makrón kívül mennyire vagy megelégedve vele, mert a húgom szeretne gépet venni, kicsit-aranyosat amin elég a gombot nyomni és 99,9999%-ban jó képet csinál, továbbá gyors (gombnyomás után nem kell másodperceket várni az expozícióra).Whatever.
-
Csapi007
veterán
Nagyszerűek a képek. Gratulálok
"Csak úgy mondom"
-
biggamer
veterán
Szerintem ez célzás volt :
'' a húgom szeretne gépet venni, kicsit-aranyosat amin elég a gombot nyomni és 99,9999%-ban jó képet csinál ''.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
j.bravo
addikt
válasz biggamer #3118 üzenetére
Lehet, de a célzás részét már MSN-en megtárgyaltuk anno
A véleményét kérem, hogy az ő gépe ilyen-e?
(A kompozíció és a bogarak cserkészése az más téma, Kishúgnak úti élményei megörökítésére kell, ő tuti nem fog olyan jó képeket készíteni, hiába exponál jól a gép. Hacsak nincs szerencséje Neki másra kell.)Whatever.
-
0Li
senior tag
-
0Li
senior tag
válasz ArthurMiller #3124 üzenetére
Ha túl jók a képeim, az csak jó!
Elég komoly tucatképek!
Ezeket állványról lövöd? Milyen záridővel? -
0Li
senior tag
válasz ArthurMiller #3123 üzenetére
Nekem a hétköznapjaim szabadok (ilyenkor indulok neki fényképezgetni), mert csak hétvégén melózok!
-
j.bravo
addikt
válasz ArthurMiller #3124 üzenetére
Nekem azér' teccenek, bár némelyiket lehet hogy jobb lett volna kicsit alexpózni (a lentihez képest), ha csak pár kis rész ég ki, az jó, de itt talán picit sok. de lehet hogy csak a én szememmel vagy monitorommal van baj Na jó, pl. az elsőn nem égtek még ki a csúcsfények, mégis talán picit túl világos a homlokzat felső része (a sátortető alatt). A Parlamentet is lehet hogy picit rövidebb záridővel jobb lett volna. A középső halászbástyás viszont tökjó és szerintem egyáltalán nem is tucat-nézőpont.
Whatever.
-
ArthurMiller
senior tag
válasz j.bravo #3129 üzenetére
Igazad lehet, nem a monitoroddal van baj A halászbástyáról fotóztam, ami alulról kegyetlen erős reflektorokkal van megvilágítva, szenvedtem rendesen a beállításokkal. Vagy erősen alulexponált lesz a kép, vagy kissebb részletek beégnek. Hát ezt tudtam kihozni, igazából magam sem voltam egyáltalán elégedett a képekkel.
-
YouCanCANON
aktív tag
válasz ArthurMiller #3131 üzenetére
HDR exp.br.
You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *
-
0Li
senior tag
Nekem akkor is nagyon tetszenek!
-
j.bravo
addikt
Jók azok azért, az már ízlés dolga hogy inkább világos legyen kicsit vagy inkább sötét.
A HDR-t léehet érdemes lett volna kipróbálni, de tudjafranc.Whatever.
-
ArthurMiller
senior tag
válasz YouCanCANON #3132 üzenetére
Még nem próbáltam a HDR-t, nem is tudom, mac-es változata van-e?
-
hdanesz
őstag
Mai kérdésünk: Hová lett a kutyus negyedik lába?
[link] -
hdanesz
őstag
válasz ArthurMiller #3144 üzenetére
Azt én sem tom...őszintén megmondom..csak a számítógépre felpakolva láttam meg.
-
divot
veterán
Nagyon kevés portrét készítetek. Kár. Az egyik legszebb, és legnehezebb műfaj.
-
j.bravo
addikt
Lehet hogy épp azért, mert olyan nehéz...? (na és nem mindig könnyű megfelelő modellt/alanyt se találni. A párom például egyszerűen nem hajlandó tűrni hogy őt fotózzam, pedig én fotóznám szívesen. A húgom már esetleg, de ő hisztisebb és tíz perc után sztármodell-allűrjei lennének , na és kevesebbet is látom őt mint a páromat...)
Nagymamaportré (az ő nagyijáról) akad, de valószínűleg csak azért tetszik nekem a kép, mert ismerem a modellt.)
[Szerkesztve]Whatever.
-
-
divot
veterán
válasz ArthurMiller #3149 üzenetére
Igaz, jogos.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs