- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
válasz szaboi6512 #38550 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Igen, erre gondoltam.
Ügyetlenül írtam. A TV UHD, de nem várok UHD műsorokat, csak jó minőségben szeretnénk nézni. Felbontástól függetlenül.
Látom, a FilmNow és a többi három filmcsatorna összesen plusz 700 forint havonta.
Nálunk itt vidéken nincs sajnos Digi kábel. Felszereltetjük a szatellitvevőt, de a vége úgyis az lesz, hogy online kell néznünk.
Az egyszerű Linux tévénkre nem lehet másik böngészőt telepíteni, csak az az egy marad rajta, ami most van. Képes behozni például YouTube videókat, és engedelmeskedik a teljes képernyő ikonnak is. De például cookie-któl le tud állni a böngésző, és a popup ablakokat sem igazán kezeli.
A kérdésem az lenne, hogy ennyi tudás megfelel-e, fog-e futni a Digi online tévé. Mert mi ezen a linux tévén szeretnénk nézni a kanapéról, nem útközben mobilon, és laptopon sem.
Közben belegondoltam, hogy ilyen árakon talán még sosem mobiltelefonáltam, mint amiket a Digi kínál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest