Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz HartgeH3-2.8 #77495 üzenetére

    Majd mutass egy tracert parancsot valami stabil belföldi szerver vagy url felé, meg egy olyat ami tök szar akár külföldi akár magyar. Majd lehet látni elvileg, hogy hol szálnak el a pingek.

    Nagyon arra gondolok, hogy a fapados Diginek elég gyér lehet a kapcsolati minősége a külföldi szerverek felé néha/sokszor, és az Xbox-os letöltések abból az irányból jönnének.

    Nah meg ünnepek alatt azért várható lehet az is, hogy egyszer csak az a karcsú 2.4 Gbit/s amin az a 64 vagy 128 user osztozik egyszer csak elfogy :C , és jut amennyi jut. Annyira szép marketing duma volt anno és most is, hogy ááhh optikán sávszélesség gond nem lesz, persze nem a lófaszt nem, csak elfelejtik közölni, hogy a minimumra terveznek mindent, a T-nél és a Diginél is. Én nagyon rossz szemmel nézem ezt, hogy ez a Gigabit majmolás megy mindenhol feleslegesen. Ha 250, 500, 1000-es csomagok lennének, sokkal fenntarthatóbb lenne az egész, mert akinek esze van, vagy olcsóbbat akar, úgy is 500 vagy kisebb csomagot használna, mivel az is elég mindenre, és legalább ezt a technológiát nem terhelné le mindenki ész nélkül egyszerre a Gigabittel.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák