- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
senior tag
válasz Blackmate #64692 üzenetére
Nekem ma (vasárnap) megoldották a problémát. A telefonos szaki azt mondta, hogy egy firmware frissítés okoz gondot, ami után a bridge módban üzemelő modemekkel nem lehet PPPoE kapcsolatot felépíteni. Távolról orvosolt mindent, nem kellett helyi technikust kiküldeni. Kérdeztem, hogy mely típusok érintettek még a hibában, de nem tudta megmondani. Az enyém ZTE F668 biztosan.
Le a kalappal az ügyfélszolgálat előtt: péntek délután óta háromszor is hívtam őket és negyedjére ők kerestek, amikor is megoldották a problémát kevesebb, mint 48 óra alatt.[ Szerkesztve ]
-
Mr.White
senior tag
Ha felmentek a Digi facebook oldalára a második bejegyzés erről szól.100+ hozzászólás ugyanezzel a hibával hogy másodpercekre-percekre megszakad a net.Tudnak a hibáról, de ahogy látom nem tudják mi lehet a gond.
Azért nekem azt mondták telefonban többször is hogy nálam van a hiba.Még egy hetet várok, ha azután is megszakad a net akkor bye-bye Digi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Mr.White #64704 üzenetére
Viszlát. Évek óta nem volt probléma erre az elsonel....
Szánalom.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
TeeJay
félisten
nálam ez van a router logban
1hónapos Asus AC66U B1 tehát kizárt hogy baja legyenSep 16 12:25:09 WAN_Connection: Fail to connect with some issues.
annyi hogy nekem sikeresen mindig újra tud csatlakozni és van net utána is
csak idegesítő hogy nem tud 168órát kibírni a csatlakozás hanem naponta elszáll van mikor többször isMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MadMancs
veterán
válasz TeeJay #64708 üzenetére
Eddig nálam nem volt gond (Várpalota), ma viszont elkezdte hogy 1-2 óránként 3-4 percre se kép se hang. Semmi nem működik ami internettel kapcsolatos. PPPOE Session végig fennmarad. Majd egyszercsak észheztér. IP 94.21.xxx.xxx azaz nem NAT az ok.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Kashim
őstag
Azt megmondom. Digi nem szarral gurigázik. Tegnap itt is említett problémámat délután jeleztem és elmagyaráztam emailben ügyfélszolgálatnak. Most voltak itt átkötni (Vasárnap!) a kábelem a lépcsőházi dobozban, meg is oldódott az ügy nem egészen 24 óra alatt.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
-
DonMaster
addikt
nyilván tudnak rólla, de arra gondoltál hogy köti a kezüket a titaktartás nem mondhatják meg hogy mi a probléma meégha tudnka is rólla? ez ugye meg van? leeht ezért mondták hogy nálad a hiba ez meg van?
ezen elkéne gondolkodni, lehet valami olyan probléma ami nem publikus , majd irnak hogy mi a baj, de ezt igy facebook oldalukat .. jo hagyjuk ha elmész majd t-home-hoz havi 13e ért .LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Családi házat környezetben (FTTH) mennyibe kerül most egy 1000-es net telepítése? (szerződéskötéskor csak az 500 ft-os belépési díjat írja).
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
dh66e
veterán
Tegnap óta nálunk (bp3 ker) úgy néz ki megoldódott a random nincs net probléma.
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Következő hónap elején lejár a 2 éves hűségidőm, és, hát mondjuk ki a jelenlegi 100-as csomag ára (2900Ft/hó) jóval olcsóbb, mint amit most fizetek (4800Ft illetv 5100 Ft mert lejárt a hűségidő).
Kérdésem: simán telefonon keresztül is köthetek új szerződést, mint meglévő felhasználó, vagy a jelenlegi szolgáltatást fel kellene, hogy mondjam, és újat kell kötnöm?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
mpo
veterán
-
DonMaster
addikt
értelmezés 1. kb 1eft-al olcsobb ha megnézed, másrészröl nagyobb részt lista ár mint annak aki hüségnélkül van, semmiféle drágulás nincs.
lista ár az elmult 2évben elégé drasztikusan lefelé ment igy drágulásnak hivni vicces és badarság.
ha drágult volna akkor a 5honappal ez elötti lista ár kevesebb lenne mint a mostani de nem történt ilyen. igy drágulásrol szü sincs, kevesebb a kedvezmény az alapárra(listaár) ami változatlan vagy kevesebb lett 2ével ezelötthöz képest.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Spet
addikt
Ugyanazt a szolgáltatást kapom, mint ami jelenleg van, csak más néven nevezik
ArGab számítása érthető, látszik, hogy drágultak a szolgáltatások (anno 30% kedvezményt adtak 24 hónapra, most 50%-os akciót adnak 12 hónap első harmadára. De be is szüntették a 24 hónapos hűségidőt)
Most fogok fizetni hűségidő nélkül 5100Ft-t, de hűséggel 3 hónap után 5725 Ft lenne (nem számolva bele a kedvezményt). Az-az azt jelenti, hogy drágul, nem több mint 11%-al a szolgáltatásuk. Kérdés január 1-től menyivel emelik a díjakat,
-
DonMaster
addikt
2017 okt24.-én változtak a Magyar törvények nem leeht 2évre csak ha valami eszközzel veszed , azért lett csak 1év és nem kell fél-év vagy lemondás hanem egyböl ujraköthető. drágulás hol volt az elmult 2évben listaáron? kérlek mutasd meg, mert ugye az a szolgáltatás ára nem pedig a kedvezményes ár , listaár változatlan, vagyis csökent ez semmi féle drágulás.
anno 30% 2lévre meg 1évre 20% az okos csomag volt. most más csomag van más kedvezményel .
ezt elkéne fogadni nincs drágulás kb anyni történt hogy pl: mobil 1 csomag bol most mobil2 csomagba váltasz semmi extra mobil 1 ára x havi kedvezmény járt mobil2-re meg y havi kedvezmény.
csomagváltás történik annak aki ujra köt hüsséget nem pedig meghoszabit a jelnelegit de ugye ehhez elkell olvasni a szerzödést és nem csak aláirni.argab számitása szerint 1e ft-al kevesebb az 1év hüség mint simán listaáron.
csak net 100-as fttb-s 2225ft listaáron. csomagban 5725ft
nem tudom neked hogy jött ki 5100 listaárra .ha most jár le a szerződésed akkor a jelenlegi listaárat fizeted ami 5725 nem 5100.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
ArGab
őstag
Nem hiszem. Nekem szerintem most októberben jár le a 2 év hűség mert megtörték a számlát (pontos dátumot nem tudok mert tévé lemondás után telefonon hívtak hogy csak nekem csak most mégis lehet újra kötni ráadásul visszamenőlegesen, papírt azóta sem kaptam róla). De a lényeg, hogy 20-a előtti és utáni részre is van okos kedvezmény, bár szumma mégis ~100 forinttal több lett mint szokott.
-
Spet
addikt
válasz DonMaster #64732 üzenetére
Látom kezd elgurulni kicsi a bizonyos,...
csomagváltás történik annak aki ujra köt hüsséget nem pedig meghoszabit a jelnelegit de ugye ehhez elkell olvasni a szerzödést és nem csak aláirni. Említettem bármit is, hogy aláírtam új szerződést? Nem.
Ha már törvénnyel dobálózol (nevezzük meg azért, hogy hírközlési törvény így egyszerűbb mindenkinek), benne van például rögtön az elején, hogy: A határozott időtartamú előfizetői szerződés - a (4c) bekezdés kivételével - legfeljebb 12 hónapra köthető meg azzal, hogy a szerződés megkötését megelőzően fel kell ajánlani a határozatlan időtartamú előfizetői szerződés megkötésének lehetőségét, és be kell mutatni annak részletes feltételeit.
Ezt a Digi nem tette meg se írásban nyomtatva, se elektronikus (e-mail a gyengébbek kedvéért) formában.
Hogy hogyan jött ki az 5100 Ft? Írtam is hogy hónap elején szűnik meg a szerződés (pontosan 10.05, ha ennyire kíváncsi vagy, és már ki van állítva a jövő hónapra a számla).
Illetve elnézést kérek, hogy nem tartom fejben a pontos összegeket, de hazamegyek előveszem a csekkeket, és megnézem nektek, hogyan változott nálam a csomagdíj az évek folyamán.
-
mpo
veterán
hazamegyek előveszem a csekkeket
Belépsz a Digi oldalára és megnézed az októberi csekket.
Én kitettem az augusztusi és októberi számlát, október 23-án lejár a hűségem és a kedvezmény csak addig szól. Időarányos a kedvezmény, nem teljes hónapra vonatkozik.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
herdsman12
őstag
Ezt a Digi nem tette meg se írásban nyomtatva, se elektronikus (e-mail a gyengébbek kedvéért) formában.
Nem hinném, hogy a Digi ilyen amatőr hibába esne, de, ha másképp gondolod, akkor a törvénysértésért panaszold be a céget, az ÁSZF írja, hogy kell intézni.
A végeredményt majd tedd be ide. -
Spet
addikt
válasz herdsman12 #64738 üzenetére
Hogy írjak az ügyfél szolgálatnak? Jah ok
Hogy idézzek az ÁSZF-ből:
A határozott idő leteltét megelőző 90 napban a
Szolgáltató 3 alkalommal értesíti az Előfizetőt a
határozott idejű Előfizetői Szerződés határozatlan
időtartamúvá átalakulásának időpontjárólEredmény: háromból 0 alkalommal értesítettek, csak a csekk jött, elszámolással.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Ez így van.
Nekem sem jött erről semmi.
Korábban leírtam, hogy nekünk is októberig hűséges.
Kicsit több, mint egy hét az októberből, ami már nem kedvezményes.
Mégis csak száz ft-tal nőtt a köv. havi összeg.
Én majd a nov számlára leszek kíváncsi.
Még mielőtt nekem esnek.
Mindegy mennyi lesz, ki fogom fizetni, mert megéri. Csak szeretem tudni, mi miért van. -
Spet
addikt
válasz nfsu17 #64741 üzenetére
Kifizetem én is, azzal nincs probléma (hiszen olcsóbb, mint a UPC, akik ráadásul híresen gány szolgáltatást adnak 11. kerület bizonyos részein), de ahogy te is írtad szeretném én is tudni, mi, hogyan üzemel.
Illetve ha van törvényi előírás, van a nyamvadt ÁSZF, tudják a szükséges személyes adataimat (BTW nem kaptam GDPR-ra vonatkozó értesítőt), akkor ne én legyen már leteremtve, hogy szembeköpik a felhasználókat.
-
mpo
veterán
válasz nfsu17 #64741 üzenetére
Ha megnézed az időarányos kedvezményt (levonás), azon látszik, hogy már nem teljes hónapra kapod.
Ha a levonások nélkül összeadod a tételeket, az a következő havi számla összege.
Hűséggel meg jobban jársz, ha időben megkötöd.Én sem kaptam értesítést, pedig elektronikus számlát kapok, e-mailben értesítenek.
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Spet
addikt
Megmondom őszintén, egyszer sem léptem be az ügyfélkapumba. (mert nem kellett) De ma előkapom a felhasználónevet, és jelszavat és ránézek.
Szolgáltatás teljesült (bár utóbbi pár napban néha döcögött), amikor a házban kábelt cseréltek, azt kifüggesztették a bejáratra, hogy tudjanak róla az emberek csekk meg mindig érkezett.
-
Bennyboy
őstag
Ma kötöttem 1 év hűséget. Kértem, h vegyenek ki NAT-ból és ha lehet nézzenek rá a routerre (vmi régi ZTE) mert hetente használhatatlan a net ha nem resetelem. Utána meg kb fél óra amire visszajön. Kérdeztem mikor várható az optika és év végére van tervezve de van egy kis csúszás 3. ker
Mobilnet mikor várható tőlük? (most nem usb-re gondolok hanem igaziról)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest