Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz lajos0001 #52103 üzenetére

    1. Topik összefoglalóban le van írva, hogy mit kell átnézni, heti szinten többször le is írjuk. Ha valakinek ennyi nem elég, nem tudok mit mondani erre.

    2. Mondj néhány példát, mert ez az (a konkrétumok) amik a hozzászólásaidból rendre lemaradnak. A gerinc torlódás nem játszik, mert az említettem. Privátban leírtam neki, hogy lehet még szint probléma, de erre igen alacsony az esély. A többi esetben simán torlódik a hálózat, amivel nem fognak és nem is tudnak mit csinálni bővítés nélkül. Politól tudjuk, hogy ehhez nincs elég szál.

    Minden héten több ember beesik ide, akik azt hiszik hogy 3 ropiért bérelt vonalat vettek, ami tévedés. Ezek pampognak, az ügyfélszolgálat is elhajtja őket, rém unalmas. Ezt negyvenedszerre felvetni egyszerűen offtopik, vagy spam ha úgy tetszik, tiltja is a szabályzat.

    3. Érteni nagyon is értem, csak semmi értelme nincs ebben a kontextusban. Hogy jönnek ide a multik, meg a vélt árképzés? Szerinted a DIGI nem egy profitorientált multi, hanem szeretetszolgálat? Egyébként ha konkrét példát akarnék írni, azt is tudok: a Telekom például bizonyíthatóan jobb minőségű anyagokból drágábban épít GPON hálózatot több tartalékkal, persze ez majd évek múlva, hosszú távon derül ki, hogy jó döntés volt-e. Tehát ha azt hiszed, hogy az internet szolgáltatások piacán semmi összefüggés nincs az ár és az érték között, akkor ez is tévedés. Nyilván monopol területeket kár vizsgálni, mert ott teljesen torz a piac. Almát a körtével, ugye...

    Kronk:

    Jó kérdés, engem egy év múlva fog ez érinteni, addigra kikristályosodik az új szabályozás is, de ha azt mondod visszamenőleg érvényes, akkor akár maradhatok is a gigás csomagban, ettől még nem kapok infarktust, hogy csak 600megával megy a letöltés. :)

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák