Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Bond 007

    őstag

    Úgy voltam vele hogy legyen egy erős router ami pppoe alatt stabilan megbízhatóan tudja kiszolgálni a gigabites internetet. 27k-t nekem megért. Vettem még mellé egy olcsó wifi access pointot és egy jobbféle gigabites switch-et. A legvégén 6-7k-val lett több mint pl egy archer c7 amin még filóztam. Pár éve eleget hordtam vissza gariba otthoni routereket... Lehet most már jobbak minőségileg, de inkább tutira megyek. Ha meg később nagyon kell, le tudom cserélni az ap-t hogy ac-s wifi legyen. (most nem nagyon kell mert minden cuccom n-es). Ha tehetném Airport Extreme-et vennék megint, de sajnos nem tud 3-400mbitnél többet átnyomni magán, pedig már évek óta megy gond nélkül a cégnél.

    #28562 TeeJay: Ha vennéd a fáradtságot és fika helyett utánna néztél volna, látnád hogy ez mindent fog csinálni de letérdelni biztosan nem.
    2magos mips64-es cpu van benne 512 rammal és 2gb hellyel az appoknak ha akarsz rá még valamit. Debian Wheezy alapon fut, a tetején a saját Edge os-el (Vyatta v6.3-alapjaira épül, több fejlesztő át igazolt az Ubiquitihoz) amin a konfigolást végzed. Amazonon, neweggen szétnézhetsz a vásárlói tapasztalatok tekintetében.

Új hozzászólás Aktív témák