Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz gxyb #22987 üzenetére

    elirtam bocsi 1000ft nem 100ft , és nem vagyok digi-s .
    elolvastam az elözméyn-t is , és továbbra sem értem mi a problémád? miért nem hivtad öket vagy mentél be vagy valami? mert eddig csak vártad a sült galambot nem tettél azért, én kapásbol bekötéskor szoltam volan nekik hoyg ez nem okés. nem vártam volna vele ennyi-t mint te. ezt részben diig hiba mert ök is szartak rá , de kettön ál a vásár mert te is szartál rá , és emait kérsz kötbér-t?
    plusz szerintema szerelö kapásbol kilépet tölled a házbol és elisfelejtette , jelnetened kelelt volna, egyböl a hibát.
    plusz téynleg sokan irják nem cska te más is irta a kötbér-t ne már ha 10-20ezer foritnba kerülne a net és lehuza szolgáltato 5-10ezrrel akor még rendben van, de itt most 1-2ezer forint rol beszélünk . oké az se kevés pénz valakinek bár azok nem netet kötnek be még ah enynire olcso hanem vezsnke kaját belöle de ezt ahgyjuk.

    de a digi-hez ha bemész és szolsz nekik az üszf-n akkor ha igazad van jováirják a kövi honapban azt a plusz 1-2ezret -nekem is volt yieln, kiszmláztak 20ezret 2honapra és csak 12-töt kelelt volan be is mentem és elirták. bekel menni venni kell azt a fáratságot bemész és ott meg oldják. nem apttogni meg kötbérel jönni. ha bemész elöbb kijön a szerelö mintha telefonon lenne intézve tapasztalat

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák