Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacccca87

    addikt

    Egy szó mint száz, lehet itt a fingot reszelni (már elnézést a kifejezésért) de ha tetszik ha nem változás lesz és ez biztos.
    A szolgáltató jogi lehetősége is megvan rá és szerintem készülnek is elég rendesen.
    Ami most zajlik az racionalizálás az előfizető bázisban, megpróbálják a lehető legtöbb felhasználót átterelni olyan csomagba amit új (és lehet a háttérben a rendszereikben megfelelő azonosítóval el vannak látva), hogy majd 2024.01 től brandváltás után könnyebb legyen a portfóliók egységesíteni és kezelni (nem tudom érthető volt-e amit le akartam írni)

    Az éven már senkit nem fognak piszkálni aki a régi csomagokban maradt/ragadt, de utána mindenki kapni fogja a tájékoztatást amiben a jogszabály szerinti türelmi időt követően vagy vált vagy elbúcsúzik tőle a szolgáltató.

    Ezeken a továbbiakban lehet lamentálni meg merengi hogy milyen jó is volt olcsón de ez nem fog változtatni a helyzeten és felesleges arra várni hogy majd nem nyúl hozzá a szolgáltató. Amint ez bekövetkezik majd akkor szét lehet nézni és gondolkozni hogy kinek mi éri meg és mennyiért, természetesen figyelembe véve hogy mik a területen elérhető lehetőségek (ami lássuk be a legtöbb helyen eléggé szűkös)

Új hozzászólás Aktív témák