Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lange04
csendes tag
válasz torrentszaki #74291 üzenetére
Valóban, online nem működik Eurosport 1 és 2 sem, sport1-en pixel csata, sport2-n meg 1 képkocka /perc...
-
-
garga01
őstag
válasz torrentszaki #74305 üzenetére
Ha van lehetőséget feltenni egy parabolát, az Astra1-hez elég akár 60 cm is és szabadon jön a német Eurosport (igaz csak SD), de sok síelést ad a német állami tv is, azok meg HD-ban tolják. De pl. tavalyelőtt a franciák voltak olyan jófejek (pontosabban vmi bénaság volt az oka), hogy egy 4K sportcsati is kódolatlan volt, így egy csomó sí versenyt ott néztem
App-téma: Voda topikban írták, lesz a többi OS-re is, csak idő mire lefejlesztik. Gondolom mivel a telefonos app volt az elsődleges, azt könnyebb portolni android tv-re, mint az LG, Samsung ,stb. saját rendszerére.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
pdr755
tag
válasz torrentszaki #74305 üzenetére
Ha van max elofizetesed akkor 1200 Ft havonta hozzá a sport kiegészítő amivel megy élőben a 2 Eurosport és a visszanézés (+ az olyan műsorok amik csak online mennek pl tenisznél több pálya stb).
Tudtommal az egész EU-ban használható. -
-
fauv
őstag
Üdv !
Érdeklődni szeretnék, hogy a DIGI Tv minősége milyen általánosságban. Jelenleg Telekomos vagyok, a Tv nem rossz, de a beltérije kicsinál az állandó fagyással, akadozással stb.
Itt van a ház előtt optikai kábelen DIGI is, gondoltam csak TV-t beköttetem, de előtte szeretném kikérni a véleményeteket.Előre is köszönöm
-
trec12
addikt
Gondolom DVB-C ott a Digi. A képminőség nem lesz jobb sőt inkább lehet rosszabb lesz bár nem láttam Digi DVB-C vs. Telekom IPTV-t egymás mellett. A Digi digitális csatornáit túlságosan letömörítették az utóbbi időben. Sanszos, hogy a Telekom tv magasabb bitrátás így a képe is szebb lehet. De a DVB-C-hez viszont nem kell box csak DVB-C tuneres tv. Most ez így van de ki tudja meddig? Annyi adó meg annyi HD verzió sincsen szerintem a Diginél mint a Telekomnál ha ez számít, bár januártól ez megváltozhat állítólag a Voda tv csatorna listáját átveszi a Digi..
Nem tudom ismered-e a sweet tv-t na annál a Digi képe pár fokkal azért szebb...[ Szerkesztve ]
-
RoyBatty
aktív tag
Röviden fos.
A Digi egyetlen előnye, hogy a beltéri nem fagy, mert egyelőre még nem kötelező DVB-C területen, lehet a koaxot direktben a TV-be dugni.
Minősége szarabb, az agyontömörítés miatt néha szakad, én a helyedben kivárnék a cserével, lehet hogy a One egyesüléssel jövőre legalább a Voda minőségét el fogja érni a Digi. A valószínűbb persze, hogy a két cég uniójában mindenhol a szarabb szolgáltatást veszik majd elő a drágább előfizetés áráért.[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Köszi , asssssszem akkor inkább eltűröm tovább a beltéri szarakodását. Na majd jövőre újra érdeklődöm
-
mcll
senior tag
Igen most szerintem jobb ha kivársz és meglátjuk mi sül ki ebből az átállásból, mi lesz a végeredmény. Könnyen lehet hogy a Telekomot fogja majd megrohamozni majd az összes mostani Digi előfizető...
Sajnos én nem tudom meglépni, az utcánkban nincs Telekom kiépítve."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
lockdown90
senior tag
van esély, hogy továbbra is kódolatlan marad a catv az egyesülés után?
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
veterán
válasz lockdown90 #74322 üzenetére
rövid távon van, mert rengeteg eszközt kell kiosztani hozzá, hosszabb távon elég kicsi.
hanyas vagy, te disznó?
-
mcll
senior tag
válasz lockdown90 #74322 üzenetére
Nincs. Eleve már évek óta emiatt büntették mindenhol a Digit, hogy kódolatlan az egész (kivéve persze HBO-k miegymás).
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
lockdown90
senior tag
értem, tehát akkor a mini node-os megoldások nem fognak működni....vagy igen?
újabb ONT is lesz kiszórva ez miatt?[ Szerkesztve ]
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
Rewmac
csendes tag
Sziasztok,
Nem régiben lett digink. Mellette van telekomunk 1 boxxal. A diginek mintha rosszabb lenne a képe. 2 generációs ház, 6 helyre van osztva a szerelő azt mondta nem kell az erősítő, van itthon, de sajnos nem értek hozzá.
Az számít, hogy hány helyre van osztva vagy, hogy mennyi megy egyszerre? Mert általában 1 maximum 2 helyen megy.
A digi képe olyan nem tudom fura. Arena 4 HD mintha nem is HD lenne, de lehet csak túl érzékeny vagyok rá. A logokon szoktam nagyon látni közelebbről. Lehetséges, hogy a minőség attól rosszabb, hogy hány helyre van elolsztva vagy h a csatlakozó mennyire van bedugva? Nem ellenőriztem még mert 30 percig kéne pakolni h kiszedjem.
Vagy csak a digi kábel tv ennyivel rosszabb minőségű mint a telekom vagy a telekom online?
Köszönök minden segítséget.
-
trec12
addikt
válasz Rewmac #74330 üzenetére
A tömörítés miatti sz@r mosott, pixeles képnek semmi köze ahhoz hány helyre van osztva. De akkor itt a válasz; a Telekom iptv képe jobb minőségű a Digiénél. Pedig a max bitrátás DVB-C-nél nem is lenne szebb semmi ha az lenne. Én egy kis szolgáltatónál időnként látok még olyant.
[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
Minden csatorna eltűnt! Létezhet ilyen? Invitel kábel, kártya. Újrahangolás megvolt. Esetleg TV gyári visszaállítás? Másik két tv beltéris, minden rendben.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
TIT
veterán
válasz Rewmac #74332 üzenetére
Csak 1?
Lesz több is,de ez nekik a minőség.
Jahno: Ha nem látszik akkor én superman vagyok mert látom,persze a laikus nem látja,haver muterja most váltott crt-ről lcd-re és elvan ájulva a digi minőségétől úgy,hogy az stb. rca-val csatlakozik a tv-re,persze nő csinálta.[ Szerkesztve ]
-
torrentszaki
tag
Digionline alkalmazással kapcsolatban annyi, hogy a többi csatornán is egyre nagyobb a baj. Az ügyfélszolgálat sablonválaszt adott:
Tisztelt Ügyfelünk!
Rendszerünk információi szerint a hibajelenséget központi probléma
okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb
elhárítani.
A tapasztalt kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.
Megértését köszönjük!
Más lehetőségem nincs, kenytelen leszek valahol streamet vadászni.[ Szerkesztve ]
-
medosz11
tag
Sziasztok!
Miután megkaptátok az e-mailt a csatornakiosztás változásáról, rá hány napra volt a csatornák módosítása? -
flyer12
tag
Nálam meg olyan van hogy az LG tv-n pár csatorna átrendeződött de a Samsung tévémen semmi változás nem történt , pedig mindekettőn egyedi csatorna rendezés van!(Bp,15. ker)
flyer
-
gulyasa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest