- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPF
senior tag
Digi Film-en hogy-hogy nem a Csúcshatás c. film kezdődött most? Helyette az előtte lévő film indult...
-
Flashget
félisten
a két cég között azért eléggé jelentős a pénzügyi vonalon a különbség...a digi jobb helyzetben van
A Sharp az idén márciusban zárt 2011-es pénzügyi évet rekord nagyságú, 376 milliárd jen veszteséggel zárta, elsősorban a tévékészülékekben használt nagyméretű LCD képernyők csökkenő kereslete miatt. Belföldön a Sharp önkéntes nyugdíjazással bocsát el 3.100 dolgozót. A többi alkalmazottat az eladásra szánt mexikói, kínai és malajziai üzemeiből bocsátja el.
A japán Sharp Corp. 10 966 dolgozót bocsát el Japánban és külföldön, valamint 231,1 milliárd jen bevételre számít eszközértékesítések után a folyó pénzügyi év jövő márciusi végéig - számolt be a japán Kyodo hírügynökség a birtokába jutott átszervezési terv alapján.
Realme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
válasz Flashget #16708 üzenetére
Nézd ott a Nokia,mindenki várta már hogy bedől ,de azóta is sz@rják a lumiákat meg a többit.Kemény leépítés volt ha emlékszel nálunk is(Komárom) repültek az emberek a Nokiából keményen. Máshogy nem tudják túlélni a recessziót meg a kínai-kóreai vonalat.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz herrLeon #16679 üzenetére
Már neharagudj,hogy esetleg a legolcsóbb megoldást ajánlottam.Amit te irsz az nem állja meg a feltételezésedet-idézlek--"olyan kinézetü cucc van ami lopottnak vagy csempész árú"
Én általában olyat szoktam ajánlani embereknek amit vagy kipróbált már valaki és a tapasztalata által ajánlom vagy amikor személyes vásárlásom okán ajánlom-útóbbinál én ott vettem egy új led tévét kb másfél éve és semmi bajom nem volt a készülékkel.Itt a fórumon többen kb 1-éve vettek a c-tuneres boxból. akkori ára 8500ft-volt.Az első beirásodnál azt is irtad,hogy több darab kell.Azért nem mindegy,hogy huszonezer forintott adsz ki 1-darabért vagy ugyanolyan tudásút a fele árából meguszod[ Szerkesztve ]
-
greencard
tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés, mert a hányás kerülgetett, amikor elkezdtem nézni a hun-rom férfi kézi meccset a reteken. Mindenkinél max. 240p-es youtube minőségű a meccs? Hihetetlenül gagyi a minőség! Itt tartunk 2012-ben? Egyszerűen nincsenek arcok, nem lehet elolvasni a reklámokat, ha az egész pályát mutatják, maszat az egész. Elmosódott trutyi!
Gratula, bárki is a hibás! Ez nem 576i, ez az alja!
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz greencard #16715 üzenetére
Egyszerűen nincsenek arcok, nem lehet elolvasni a reklámokat, ha az egész pályát mutatják, maszat az egész. Elmosódott trutyi!
Ezt csak megerősíteni tudom pont így néz ki ! Vecsés
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
CsabaTompa
tag
Sziasztok.
Vettünk a szüleimnek egy techwood digitális beltérit.
Az a gondom vele,hogy nem jönnek be a közszolgálati adók. De nemcsak a HD adás, hanem az SD sem.
Ha ráállítom 128.500 mhz akkor a jelszint teljes, csak semmit nem talál.
Hazahoztam mert nálam is digitális beltéri van és nálam minden működik, viszont itthon se talál semmit (közszolgálatit).
Így a kábelezés és jelszint hiba kilőve, mert nálam az enyémmel teljesen jó.
Van valakinek ötlete a beállításokkal kapcsolatban? -
greencard
tag
Köszi mindekinek a képeket, a megerősítést! Sajnos, kutyába se van véve a nép! Olyan szinten felhúztam magam, hogy az nem igaz.
Mikortól lesz tényleg hd-ban a Sport1 a digin?
-
Flashget
félisten
válasz greencard #16725 üzenetére
Örüljünk annak, hogy egyáltalán még van! Ha lesz is majd valamikor, de én arra voksolok digin sose (bár tévednék)
Kint az új ÁSZF módosítás..már megint kezdik
Az ÁSZF „E” Mellékletben feltüntetett csatornák szerepeltetésének vállalt időpontja 2013. február 28-ra módosul.
szóval eurosport, sport1-2 repül?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
ronson
őstag
válasz CsabaTompa #16724 üzenetére
A hálózati keresést hagyd végig futni, és ne lőd ki az elején amikor túllépve a közszolgálati csatornákon, nem talál semmit.
Ha le fut végig akkor meglesznek a közszolgálatik is. -
Gabir
aktív tag
válasz CsabaTompa #16724 üzenetére
Üdv, és 6000-es értéken 6900 helyett? (minden más változatlan) Én úgy találtam meg ezeket a csatornákat
-
unravel
őstag
-
greencard
tag
3 hete van új tévém. Próbálgatok sok mindent, tesztelgetem. Most adja a Bakkermann-t a film+. Na, mondom gyorsan megnézem már, hogy egy egyszerű 1 cd-s xvid rip hogyan néz ki a sugárzotthoz képest. Hát, sokkal jobb a rip, mint a leadott anyag.
Valami nagyon nincs így rendben! Miért nem lehet "normálisan" leadni vmit? 6-8 éve, amikor az angoloknál elindult a digitális adás, rengeteg koncertet letöltöttem egy oldalról, sima 576i-ben, mpeg2-ben tömörítettlenül. Azoknak 1000x jobb volt a minősége, mint pl. egy Barátok közt-nek, vagy egy mostani x-faktornak. Például. Mondjátok már meg, hogy hol van a hiba? Miért nem lehet normálisan tömöríteni vmit és továbbsugározni?
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #16726 üzenetére
Na ez viszont már nálam is csapkodná a biztosítékot. Eurosporton megy a Watts, sok tenisz és vizes sportközvetítés a Wtcc futamok, a Sport Tv-n a Magyar fociválogatott meccsei, a Spanyol bajnokság, valamint a kézilabda s jégkorong válogatott meccsei is. S a Bl keddenkénti kiemelt meccse is.
Mérges lennék én is nem kicsit....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
CsabaTompa
tag
hálózati keresést először megpróbálom. alapbeállításon hagytam most 8000 értéken, ha nem jön be akkor átrakom 1000 értékre, és megpróbálom úgy is. Remélem azzal jó lesz. Ha nem, akkor jelentkezem. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz CsabaTompa #16741 üzenetére
Este ha hazaérek küldjek megint csatilistát?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
CsabaTompa
tag
válasz Bogyi007 #16742 üzenetére
Nem tudom hogyan lehet ebbe a beltérire átrakni a csatornákat.
Nem látok olyat, hogy csatornák átvitele.
De most az a jó, hogy semmit nem talál, se automatikus, se hálózati keresésnél.
A tv-re visszarakva a kábel, szép a kép, az én készülékemre rákötve tökéletesen.
Megbolondulok mindjárt. -
ronson
őstag
válasz CsabaTompa #16743 üzenetére
Mindjárt felteszek a youtubra egy videót neked.
-
ronson
őstag
Itt a videó, a Techwood STB, beállításához.
Amint látod a végén 113 csatornát talált, köztük a közszolgálatiakat is.
[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
Esetleg ellehet osztani úgy a bejövő kábelt, hogy valamilyen eszközzel felvehető legyen a műsor? A tv tud felvenni hdd-re, de felvételkor csak az adott műsort lehet nézni ha másik csatornára váltok akkor a felvétel megszakad. Van valakinek valamilyen ötlete?
-
CsabaTompa
tag
Sikerült megtalálni, csak 370.000-nél lefagy. Már kétszer próbáltam, és mindkétszer lefagy. Ez miért lehet?
-
sandró60
addikt
válasz CsabaTompa #16749 üzenetére
Elnézést ha beleszólok.Amikor elkezdted a csatorna programozást a gyári visszaállitást megcsináltad?Lehet.hogy a sok próbálkozásnál maradt valami a memóriában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs