-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shurycen
tag
srácok, került hozzám egy 32D5000 samu tv, digi tv van itthon a másik szobában egy lg azon jönnek gyönyörűen a digitális adások, ezen viszont nem... mit csinálok rosszul? nem jól emlékszem hogy a diginél nem úgy van mint a upc-nél hogy ide nem kell box vagy kártya hanem csak be kell tolni a frekiket és jön? meg pl a beállításoknál nincs olyan hogy a keresésnél teljes csak gyorsat tudok kiválasztani illetve fogalmam nincs mi a hálózati azonosító? tud nekem valaki ebben segíteni?
szerk: közben azt megtaláltam hogy Debrecen hálózati azonosítója: 1002 de ezzel sem jön semmi
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
-
törölt tag
Üdv!
A Super TV2-őt és az RTL2-őt nem lehet befogni, de minek? A fél ország nézi itthon meg nem találja meg... a havi 3000 Ft-os csomagban vagyunk. Asszem annyi kb.
-
törölt tag
gyári beállítások visszaállítására megyek, szkennelem a csatornákat intelsat műholdról de a super tv2-őt nem találja meg...más műholdat meg nem lehet kiválasztani, a másik szobában meg igen, ott van thor 3, meg hotbrid, de egyiken sem talál semmit...de am. ott sincs super tv2
-
allfinanz
senior tag
Ma éjszaka nem fogok tudni aludni!
Végig bőgöm az éjszakát, úgy fog hiányozni...
Búcsúzik a Hálózat TV!Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
methos80
csendes tag
Sziasztok
Némi segítségre lenne szükségem mégpedig abban hogy szeretnék vásárolni egy DVB-C SET TOP BOX -ott a digis kábeltévémhez.Néhányat már néztem de elég "sötét" vagyok a témában. Ami fontos lenne hogy, stabil legyen, tudja az epg-t,full hd 1080p,hdmi csati,mpeg4,. Kb. ennyi ami fontos lenne, esetleg még a műsorrögzítés de meg vagyok nélküle.Válaszokat előre is köszönöm
-
törölt tag
Nálunk a lakásban 2 beltéri egység van. Ha az egyiket kikapcsolom akkor a másikon tudom nézni a Super TV 2-őt, Pro4-et... de ha bekapcsolom a másik beltérit akkor nem. Mi a megoldás ez esetben?
-
hb000
aktív tag
válasz HoryThePooh #17167 üzenetére
Ennek a kezelhetősége érdekelne. Felvételre is használod? Mennyire felhasználóbarát a menürendszere? Nem túl fapados? A felvett anyagokat számítógépen is meg lehet nézni?
-
pjen
félisten
válasz digikábeles #17170 üzenetére
tudsz vele külső forrásból felvenni,mert nekem csak az antenna bemenetről enged. egyébként a upc beltérije hasonló csak nem tud lemezt lejátszani és usb-t sem.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Hopp, megjelent a BBC Knowledge!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Zoshi85
aktív tag
BBC Knowledge: Budapest 794 mhz
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
localhost
Közösségépítő
-
Flashget
félisten
dögöljenek meg tegnap hangoltam be a tv-t meg szerkesztettem a csatornákat, mondván lehiggadt a digi.
hát nem..hónapok óta heti foglallatosság, hogy buzerálják a csatornákat..ott rohadjon meg a BBC-jük úgy se magyarul hadoválnak rajtaRealme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #17184 üzenetére
Kelebia (egyben Tompa és Kiskunhalasi kiosztás is) német RTL nálam is fekete képernyős....
Hangolhatom újra én is a Samsungot....Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zoshi85
aktív tag
Nincs Now/Next info az epg-n.
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
veterán
-
forrest85
senior tag
Most vettem csak észre, hogy betették a LifeNetwork-öt. Nagyon örülök neki. Mikor került be?
Régen néztem a csatornakiosztást.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
unravel
őstag
Azt próbáltam kifigurázni, hogy vannak itt néhányan akiknek semmi nem jó. Még az sem, ha bővül a csatornalista.
Én örülök az új 4:3 BBC-nek, hiszen a tartalom fontosabb számomra mint a minőség. Ha jó a műsor az elmosódott SDben is le tud kötni, de az rtlklub nem, még ha UltraHD lenne akkor sem.¯\_(ツ)_/¯
-
konrada
tag
válasz sityupityu #17190 üzenetére
...na meg a hetitetves is azon van...
-
unravel
őstag
-
-
veterán
-
localhost
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest