Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
veterán
válasz Kalandor #2578 üzenetére
Ez mostanában nálam is előfordul átlagban 1-2 naponta.
Amit tudsz csinálni:
Az ügyfélszolgálaton megmondod hogy vegyenek fel egy hibabejelentő lapot vagy vmi ilyesmit, és jöjjön ki hozzád a szerelő, mert az lenne a lényeg, hogy egy szerelővel tudj beszélni akár telefonon is, mert ők valamennyire értenek hozzá. -
Viktor77
titán
válasz Kalandor #2602 üzenetére
Lehet 50 hsz-en keresztül sírni, hogy milyen szarok (mintha mi itt bármit tudnánk csinálni), vagy otthagyni őket.
Mikor ilyen netem volt, nekem is szar volt. Megelégeltem, bekötettem a T-s telefont, hogy majd arra kérek netet.
Aztán elkezdték rebesgetni a lan-t. Jólvan, mondom, várjuk meg mi sül ki belőle. Bejött. Fizettem 1 évig a hűséget a T-hez, majd nemrég lemondtam.Ennyi. Ennek nem sok köze van az országhoz. (Bár divat lett mostanában mindig e mondat mögé bújni ha bajunk van.)
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
neduddki
nagyúr
válasz PeterPH #2600 üzenetére
HI!
Tegnap ejszak egy holgyem allitotta at a mac-em, hogy ne mongyam meg votam lepodve:- )))
udv
neduddki
p.s. a regi mac-em mar regen nicsn meg a wrt54gl-em meg ejszaka eladtam, igy a p335wt maradt gyari fw-val /egyelore:- )/
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Wallz
tag
Szóval még mindig nem jó pár helyen a koaxiális kábeles netük?
Most épp milyen a XIX. Kossuth tér felé? Valaki írt onnan várnám hogy jelezzen,érdekelne. -
rocket
nagyúr
Ez a micro "szakadas" mindenkinel van kabelneten.
Valojaban ugye nem szakad meg a kapcsolat, csak nincs adatforgalom 30-60 masodpercig, de elofordul, hogy megse ter magahoz, ilyenkor 2 lehetoseg van, reboot vagy modem reset, modem reset ugye felezi a savszelesseget kis ido elteltevel, szoval marad a reboot mint megoldas, ami azert nem egy idoigenyes dolog amiert az ember a fejet a falba kene verjeAz tuti valami sumakolas megy a hatterben, es nem veletlenek ezek a dolgok....
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Wallz
tag
Milyen mostanában a netetetek? Van még olyan hogy elmegy az egész feltöltés pl. ?
-
xabolcs
őstag
sajnos ezek a scientific-atlanta modemek mar nem piszkalhatoak a webfeluletukon. igy inkabb ajanlom egy parszaz forintos 1 napos- 1 hetes idokapcsolo beszerzeset, s naponta negyed orara lekapcsolod
sok evvel ezelott volt szerencsem motorola surfboard 5101-hez. annal nem tiltottak le a menuket, s lehetett resetelni.
akkor irtam is ra egy programot, ami hatterben pingelte a bix-et, s folyamatos kimaradas eseten kuldott egy resetet a routernekaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
hmmmm, masik modemmel nemhiszem, h muxene az elofizud
ugyanis a modemnek is van vmi azonositoja, s annak segitsegevel erik el, amikor eppen kotorni akarnak valamit (pl ahhoz kotik a csomagod sebesseget).
szoval mindenkeppen kellene adminisztralni valamit az ugyfelszolgalaton, de azert proba - cseresznyeinkabb a rossz vonal az oka. ha van turelmed, akkor szolj nekik jo sokszor, h ugyan vizsgaljak mar meg, mert igy suxx.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
hihi, irjal akkor inkabb mailt nekik
ha azt is megkapjak haromszor, akkor az ekes bizonyiteka, h kaki a szolgaltatas minosege naladWallz:
lasd az en 2616-ik hozzaszolasomat[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
capafog23
őstag
Most húzzák be a házunkba a digi-t! (élmény reggel 7-kor fúróra ébredni)
Remélem jó topicba járok, mert 2 digiset is láttam.
Azt mondják 3-4 hét múlva lesznek teljesen kész a házunkba (Dunaújváros)(Egy nyugdíjasház aminek a felső emeleti nagy lakásokat eladták) Azt mondta a szerelő hogy valami külön kábelen lesz a ház. Házból kb 3-5-en fognak internetet igényelni. Én is átfogok térni chello-ról erre. Mert olcsó és gyors, kérdés mennyire stabil? (Mellesleg chello küldött levelet hogy ők is olcsóbbak lesznek, de a digi még ígyis jobb. -
PeterPH
senior tag
válasz capafog23 #2624 üzenetére
Ha HDSNET-et fogsz kapni akkor jó topicban jársz, ha DIGI LAN netet, akkor a másik lesz a nyerő.
Előbbivel sok a rossz tapasztalat, olcsó nem is túl gyors, ámde sokaknál vacak.
Az utóbbi viszont egy főnyeremény: olcsó, villámgyors (30/20Mbit), és nagyságrendekkel kevesebb rossz tapaszalat van róla. -
rocket
nagyúr
Emeltek valakinel savszelesseget?
-
rocket
nagyúr
-
Jag
senior tag
Reggel fél hét óta nincs net. Miért nem lepődök ezen meg...
-
Jag
senior tag
Felhívtam őket és a X.kerben kimaradás van.
Mondom mikó' lesz? Azt nem tudja.- Ha már így összejöttünk, bejelenteném 100x-ra, hogy du-ra annyira belassul a net, hogy csak a modem reset segít. Jó lenne, ha nem nekem kellene a szolgáltatás szupportot elvégeznem.
- Sajnos a modemes netünk ilyen, igyekszünk mindenhol a lant kiépíteni.
- Kérem akkor vegye fel hibabejelentő lapra.
- Hívjon vissza a kimaradás után, megnézzük mit tehetünk. -
Hulk24
aktív tag
sziasztok!
egy kis segítség kellene! nekem már régóta diginet van, de apámnál még csak most kötötték be...
arra lettem figyelmes, hogy a Hálózatok menüben van egy olyan ikon, hogy Internetátjáró.
mi ez?
mégvalami, ahogy bekapcsoltam a gépet élt a net, úgy mint mondjuk a UPC. Nod32 éppen, hogy csak felvillant nem úgy mint nálam, ahol akár másfél percig is tanyázik az asztalon! és nem a windows van beállítva az automatikus csatlakozásra!
hogy tudom én is beállítani ezt az Internetátjárót vagy hogy autómatikusan kapcsolódjon a Digi??thx
mod: ezt lehet a másikba kellett volna, bocsi!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest