- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Bandus99 #6400 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy olcsó, de ha amcsiban akarod nézni a magyar szolgáltatók kínálatát...
Viszont hamár rátette a hálóra, annak a streamnek már min1, hogy a szomszéd szobába, vagy a szomszéd kontinensen nézed, csak sávszélesség kérdése.
http://www.orb.com, de pl. a dvbviewer is tud streamelni
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Rick4
félisten
válasz pojakcs #6398 üzenetére
Szerintem elég macerás a dolog, én még azzal is küzdöttem, hogy a gépen lévő filmeket rendesen le lehessen játszani a boxon, és az se ért annyit. A nagy feltöltéssel működhet a dolog, érdemes lenn e kipróbálni... De ez a slingbox-ra is igaz, a nagy feltöltéssel együtt már ez se rossz technika...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Manapság milyen beltériket szállít a digi? Most kértem egy társbeltérit a meglévő Hyundai HSS-3169NA mellé, ami megvan már több mint egy éve, azóta lett valami új? Szeretnék felkészülni kábelügyben, ha egyáltalán tud mást a scarton kívül...
-- aka p3d3str1an
-
-
Dízeles
aktív tag
Ha már sávszélesség Igaz nem digis.
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
szasza_1
senior tag
Csak nálam nincs DigiTV, vagy mindenkinél elment?
-
szasza_1
senior tag
-
kerelyfe
csendes tag
Van már hivatalosnak mondható információ az új januári csatornakiosztásról? Mikor veszik ki a vivatvt, mtvt, stb... ? Illetve lesznek-e új csatornák?
-
-
tigipuf
senior tag
TV6-ot akarok!!!!
simpson családot,star treket,amerikai fatert,stb...!!!!!!!
Q..a anjatokat"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Dízeles
aktív tag
válasz tigipuf #6416 üzenetére
Mi is.
Valahol olvastam ,hogy a digi megvet valami közvetítés jogokat (foci) és takarékossági okokból szűntek meg bizonyos csatornák a szolgáltatásban.Igazán maradhattak volna .Már most is minden sport csatin foci megy.Régen megvolt a filingje a meccs nézésnek.Épp ezért pár hónapja átpártoltam az NFL meccsekre.
AmerikaifaterPowa...Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
tigipuf
senior tag
válasz SEFAN84 #6418 üzenetére
Nem váltok,mert a konkurencia csatornakiosztását nézve,semmit sem nyernék .T-sat sem győzött meg a fateréknál,újfajta(a szerelő szerint is szar) beltéri, a minőség nem hatott meg,csatornaváltás lassú,és szerintem ott is gyengébb,esetleg egál a csatornakínálat.UPC-m meg volt régen,csatik kb.dettó, a minőségét most nem ismerem,passz....egyelőre maradok Ezeken kívül más tányéros esetleg?
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
SEFAN84
aktív tag
válasz tigipuf #6419 üzenetére
Nekem T-Satom van.Nem tudom ki mondta,hogy a csatornaváltás lassú,de az nagy hülyeséget beszélt.Az Mpeg 4 tömörítés és az AAC hang miatt pedig sokkal jobb,mint kép,mind hang minőségben is.Január 4ig volt Direct előfizum.Összetudtam hasonlítani.Direct kb a Boom-os csatornák minőségét hozza.Nekem a Digi kínálata egyáltalán nem nyerő,ráadásul az nem megbízható szolgáltató,amelyik évente cserélget csatornákat.Digi-n EPG-ről pedig ne is beszéljünk szerintem.
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
tigipuf
senior tag
válasz SEFAN84 #6420 üzenetére
Senki nem mondta,tapasztalat,de mondjuk én egy konkrét beltériről beszéltem a t-sat dolgában ami gagyi szinten mozog minőség terén,azt mondanám sima crt-n is nagyon necces,amit én is furcsálok mert egész más véleményeket olvastam a T-ről.De ez van maga a szerelő is azt mondta,hogy okádék,akkor szerinted? Ez is minősít egy céget,hogy egy minőségi adást képes elcseszni egy trágya beltérivel,de ez legyen az ő dolguk.Konkrét tipust nem tudok ,és nem is érdekel,fateréknál van és kibaszott lassú a csativáltása is,bezony ám!Ja és a digi epg-je mostanában egész elfogadható.Meg mint voltam már bátor egyszer régebben említeni,én kibaszottul respektálom hogy annó megjelent a digi a piacon,mert az upc már nem tudta,hogy mennyit kérjen a mainál lényegesen silányabb választékért annak idején,és ez tény.Persze most már bővebb a piac lehet választani,és ez mindenképp jó hír,tehát szvsz teljesen fölösleges ezen vitázni ,tisztában vagyok a digi hiányosságaival én is (pl,arra jól emlékszem ,hogy az upc hangja nagyságrendekkel minőségibb volt)
[ Szerkesztve ]
-
SEFAN84
aktív tag
válasz tigipuf #6421 üzenetére
Elismerem,hogy a Digi nagy szolgálatot tett azzal,hogy anno leverte a UPC által őrülten magas árakat!Amúgy,ha nem régi T-Sat szerelés, akkor valószínű Sagem beltérit kapott,ami jelenleg tényleg nem az igazi,de jönnek rá folyamatosan a szoft frissítések.Én szerencsére még ADB-t kaptam.
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Rick4
félisten
válasz tigipuf #6421 üzenetére
Pedig én karácsonykor voltam a barátoméknál, egy 55 centis Samsung Plano tévén ment a t-sat, ez egy 8 éves CRT, de penge képe volt egyébként is, ezzel a t-sat-tal kifogástalan. Nyomogattam a beltérit, EPG jó, minden csati megy, rendben volt.. Szubjektív, de van viszonyítási alap...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tigipuf
senior tag
válasz SEFAN84 #6422 üzenetére
Különben ezen rágtam be,mert én eröltettem a faternak a T-sat-ot,most meg csak lestem,és valóban igazad lehet,mert azt mondta a csóka aki szerelte,hogy neki régebbi tipusa van és fényévekkel jobb.Remélem tudok szerezni valahogy egy olyat,úgy néz ki megoldható lesz,mert eddig tényleg csak jó véleményeket olvastam a T-ről (azért fullhd-s lcd-n már nagyon kiábrándító néha a digi,ez egyértelmű,nem vagyok én elszállva tőle
sőt..... )"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
tigipuf
senior tag
Hát éppen ez a gond ,pontosan egy 72-es samu planon is gyatra volt,nem is akartam elhinni,de lehet,hogy szoftveres gondok is lehetnek,mert borzasztó lassan vált,megnézem már ha lesz időm,lehet,hogy egy frissítés helyrepofozná(most,hogy így szóbakerült a szoftveres része is)
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
probléma a következő
Miskolcon digikabel : a viva vmint MTV helyett más adok jönnek... csak nálam és itt Miskolcon vagy máshol is?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Rick4
félisten
Ne aggódj, majd lesz helyette nóta2 tv...
-
tigipuf
senior tag
Amúgy ezzel most hogy is állunk két magyar nyelvű AXN fut párhuzamosan??
Az egyik helyett akkor már a sci-fit nyomhatnák,bár az sem nagy durranás.
Amúgy kezd tele lenni a f...-om,úgy látom,hogy egyre jobban előtérbe kerültek a környező szláv, és balkáni országok a diginél,(ja meg románia).Lusta vagyok utánanézni,de kíváncsi lennék egy statisztikára melyik régióbeli országnál milyen pozíciót foglal el a digi ,és mi lehet a stratégiája,mert szerintem jobban járna,ha megpróbálna a kommersz sugárzásról a minőségi felé haladni,a rohamosan növekvő lcd,plazma készülékek már nem tolerálják ezt a tömörítést. Az már csak hab a tortán,lassan már megtanulok románul a reklámok alatt,bár abszolút nem igénylem a nyelvleckét na erről ugatok pont egy román nyelvű upc reklám megy az AXN-en ez ám az unijó[ Szerkesztve ]
-
woodpaul
őstag
Sziasztok!
3 napja DigiTV-m van nekem is.
A digitális csatornák minősége szerintem nem rossz (igaz, analóg után ez nem meglepő).Azonban nem értem, hogy a három szex csatornából miért csak SuperOne jön be? A Spice-ok hol vannak? Vagy azok csak tányérral foghatók?
Androidő
-
Rick4
félisten
Hozzáteszem a upc már nyomja a csatikat (asszem 5-6 van fent) az 1°W-en, lassan ők is költöznek a digi mellé... Jó is lesz nekik, mikor a digis ügyfélhez csak a beltérit kell kivinni, mikor átszerződik...
-
Locutus
veterán
Just for the record: Nem a digi ügyfélszolgálati irodába kellett visszavinnem a lavórt meg a beltériket, hanem csak a felszerelő céghez itt helyben, akik felrakták.
Szóval nem olyan kőbe vésett az az ÁSZFKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Nem igen foglalkoztam eddig ilyesmivel, de most kicsit érdekelne a dolog. Szóval van nekünk ilyen digi tv-s kábeltévé meg net. A lényeg az, hogy a tv-nk HD ready LCD, de nem digitális tuneres.
A diginél meg van ilyen digitális vevő vagy HD digitális vevő bérlés. Nekem a digitális lenne jó ugye? Vagy a HD ready-vel még a HD is megkockáztatható?
Mennyire éri meg a dolog szerintetek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest