- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultimatecc
tag
Ebben a videóban : https://www.youtube.com/watch?v=xpYaT-6ojn8 ( world rank1 4p gr 74 ) ha a bossfightot megnézed arra gondolok én mint permastunn crusader. A lényege hogy a crusader egymaga megfogja a bosst (és persze addig is minden elitet) hogy azok mozdulni ne tudjanak, mert ha megmozdulnak akkor eltolják az affixot és wipe. És nem, nemtudok így lineklni neked buildet de megnézheted a 3-4p leaderboardot hátha az a geajük van bennt.
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
Gorneck
legenda
válasz Ultimatecc #78751 üzenetére
Már párszor megnéztem ezt és nem sikerült rájönnöm, hogy stunnol az a nyavalyás... Mert skill nincs hozzá bent...
Gorneck#1239
-
Elims
veterán
Ha lehetne àtnevezném a topikot. Diablo 3 privàt topik.
Köszi mindent.
-
Ultimatecc
tag
válasz Gorneck #78752 üzenetére
Még egy jó manald healt vadászok én is meg Kenpachi is a crusánkra és ha meglesz majd gyakoroljuk de a lényeg annyi hogy nagyon le kell vinni a shield glare cd-jét és fennt kell tudnod tartani a wrathod. Különben ez a build elvileg nagyon nehéz mert nagyon ki van centizve a cc, szal 1 misclick és ment az affix.
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
nagat0r
tag
Kösz.
Igaz, koránt sem csak az én érdemem, kellet hozzá a csapat.
Szerencsére nálunk még van néhány aktív tag, de azért azon sem csodálkozom hogy sokan hanyagolják a játékot.
Én is egyre gyakrabban vagyok úgy vele hogy rohadtul elegem van a vég nélküli gear farmolásból, jóformán már csak high gr-hez meg némi hc-hoz van kedvem.
Szerintem már egy patch is csak ideiglenes változást hozna, személy szerint inkább egy kiegnek örülnék, valami új kaszttal.(#78753) Elims: Ha valaki tudná a választ a kérdéseidre, szerintem felelne rájuk. Mivel én is pc-ről vagyok (lehet rosszul gondolom, de innen a többség inkább pc-s lehet), halvány lila gőzöm nincs hogy mi lehet a válasz.
Szvsz. ha egy fórumon nem kapsz egyből visszajelzést, az még nem jelenti azt hogy mindenki levegőnek néz.
Ha pedig én értettem félre az utolsó hozzászólásodat, akkor vedd úgy hogy nem szóltam. -
Gorneck
legenda
válasz Ultimatecc #78754 üzenetére
Oké, de kell hozzá sezlony gyűrű és inkább vakít...mivel nem a stunos vakítás van bent...mellé tolja a shieldbasht....abból is a fizik...
Ezé nem értem mivel stunnol... Ha stunol...Gorneck#1239
-
Mirman
őstag
válasz Gorneck #78759 üzenetére
Nem ezt a buildet használja véletlen ? Sweep attackal grouppol és csökkenti a shield glare cdr-t mert van rajta roland set is . Shield glare meg stunol. Vagy rosszul értelmezem a dolgokat ?
-
-
-
ReFleXx
addikt
válasz Ultimatecc #78765 üzenetére
mármint blind-olja. A crusader itt blind-al tartja cc alatt a bosst, de a lényegen nem változtat, ha ugyes a crusi akkor a rift guardian meg van fogva.
Itt elég jól le van írva a mechanika, bár itt is stun-t ir, valojában blind
(#78764) Gorneck23 Probaltad mar channeling pylonnal mellett a shield glare-t spammelni a bossra? Meg sem mozdul a boss
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Elims
veterán
válasz nagat0r #78756 üzenetére
Először erre gondoltam,mert ez szokott lenni,ha nincs válasz,de olyan "szakszavakat" írtok,hogy mégiscsak tudjátok mi lehet ez..
Ezek szerint nem.
Így viszont bocsánat és köszi! ;-)Jookomak: Mostmár tudom. :-)
Ad-m: Nem én vagyok Szabika,ő a barátlistámon van és ha rányomok küldök neki egy legendary tárgyat.
De nem tudom,hogy miért pont Szabikának (a kb.80barátom közül) és miért pont legendary tárgyat.
Én senkinek semmit nem akartam küldeni,nem is jelöltem be sehol Szabikát. :-/Na mindegy,idővel majd rájövök.
Köszi!
-
Mirman
őstag
válasz Ultimatecc #78763 üzenetére
Na akkor benéztem. A Reflexx által linkelt build nagyon informatív , most már értem a működését. Ebben rengeteg meló lehet összerakni de a héten rápróbálok szerintem.
-
Jazz
veterán
Shield Bash-el GR50-en vagy felette hogy mentek solo-ban, vagy partyban de "perma freez"-es support nélkül persze.
Az a problémám, hogy olyan nagy az incoming dps, ezzel nem lehet csinálni semmit. Blind, stun, stb. itt ugye nem játszik. Mész, zúzol, bele a közepébe, kite-olni sem tudsz, de értelmes cc sincs a kezedben.
Lehet felstackelve 100m ehp, vagy 50% dmg reduce, sokszor az is annyi mint halottnak a csók.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
A Parthan bracer mint köztudott működik freez-re is, nem csak stun-ra (ahogy a leírásában van). De működik blind-re is?
free your mind
-
Thrawn
félisten
(Majdnem) permafreeze follower: [link]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #78702 üzenetére
Bocs hogy felmelegítem a témát de most futottam ebbe bele:
Ancient AW - Life per Hit Worth Considering?
...the LPH is quite useless...
...Calamity's 16.7% proc coefficient...
sz'al aw-n kb a legrosszabb roll a loh...Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibee77
őstag
A shieldbashnak van egy lightingos runäja ami stunnol, nem lehet hogy azt nyomatja a sräc?Ha mindenen van rcr akkor meg simän lehet folyamat nyomatni a shieldbasht, en is addig nyomtam bossnäl amig meg nem haltam. Bär ez nagyon beteg, ezen a szinten, ha nem perma stun-ban van a boss akkor nem lett volna eleg ez a dps se, szoval itt mär nem eleg a full maxos gear, meg a 80as szintü gemek se....
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
veseree
újonc
Hali!
Friss játékos vagyok, kérhetek tanácsot, hogy mit csináljak ha épp most lettem lvl70?
-
TeeBee73
veterán
Konzolon, vagy PC-n?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
ReFleXx
addikt
válasz tibee77 #78777 üzenetére
Ha elolvasod a kicsivel fentebb linkelt crusi buildet, akkor ott le van irva hogy kell a 15-s gogok stack ehez a buildhez. Mivel nincs olyan skilled benn aminek a 100% a procc rateje,
azzal mesz a bosson aminek a legmagasabb, az pedig a shield bash-bol a physicalos runa.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Vistaboy
veterán
Másnál is megkergült a játék? Kidob menet közben és beköpi ezt:
Azóta pedig nem tudok belépni, mert folyton várakozási listára dob, majd az "Authenticating credentials..."-nál megfagy az egész...
Mi a f@sz van vele?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Thrawn #78786 üzenetére
Az szép. Akkor úgy néz ki, egyelőre pihi...
Időközben előjött egy szervízközlemény is, de nem tudom elolvasni, mert csak összevissza karakterekből áll. Gondolom az van benne, hogy autentikációs és login problémákkal kell számolni, de már dolgoznak rajta... blablabla...
Akkor mára ennyi volt, remélem, holnapra megjavítják.
(#78788) Thrawn: Érdekes, én mindenféle krixkraxot látok csak ott... Köszi.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
pruzsi
őstag
Pont amikor lenne egy kis időm gamelni
-
oxox
addikt
válasz _ocsisajt #78793 üzenetére
aminek i hateWW a neve???
btw
még ma sikerült belépnem a 700-asok kluibbjába
meg is ajándékozott a blizz dropfaktor....kinek esik anci nataya griftben...hát persze, hogy a barbárnak
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
_ocsisajt
őstag
-
Blizz
őstag
Ennél jobb amut már nem fogok találni.
No mistakes, just happy little accidents
-
CsonkaImo
addikt
Szaisztok!
Már rég játszottam. Ha nem tudok belépni a authenticator-ral és az sms protector a régi telefonszámomra van regisztrálva (ami már nincs meg) akkor csak a support segítségével tudok belépni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest