- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
I am having fun staying poor.
-
stifi
senior tag
Na akkor egy kis érdekesség, pont a témába illik
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
stifi
senior tag
-
JSaN
addikt
Hali ep kiserletezgetek setekel , es erdeklodnek hogy azonos setbol a legacy es az uj setet kombinalom ugy is mukodik a bonusz?
Ja es valaki craftolna nekem star rubybol nagyobbat? adok mindent csak meg kene hegeszteni.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #7555 üzenetére
Az olyan levél, melyben a titkos kérdést és választ kérdezik, mindig kamu, Blizzard soha nem kéri mailben ezeket, meg semmit sem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Sirandrish
legenda
Én emeraldon kívül mindent tudok..
Emeraldot csak 80asig..
Vegyél fel és megcsinálom neked..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pekkk
aktív tag
válasz Sirandrish #7660 üzenetére
-
JSaN
addikt
válasz Sirandrish #7660 üzenetére
koszi
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Zan
aktív tag
Elárulná valaki, hogy a D-Progress miért nem frissít? Kb. egy hete volt rajtam az, amit ott lehet látni!
Minél jobb, annál jobb!
-
Sirandrish
legenda
-
drk88
senior tag
Szerintem ezaz egész EHP meg heroscore dolog nem igazán van átgondolva mert nagyon irreális dolgok vannak diabloprogressen..
Eu-n ezaz első EHP-ba és hero score is 19k..na de akkor nézzük meg, hogy miért is kapja ezeket.
- DPS Unbuffed: 8,183.61 => vicc, hol farmol ennyi dps-el sehol.
- Armor: 6,202 => nem kiemelkedő átlagos armor
- Life: 179,928 => kiemelkedően magas de SEMMI értelme nincs és erre kapja azta kva sok pontot!
- Resistance: 796 => átlagos
- Attacks per Second: 1.53 => átlag alatti
- Critical Hit Chance: 5.00% => átlag alatti
- Critical Damage: 50.00% => átlag alatti
- Block Chance: 71.00% => kiemelkedően magas, és erre is megkapja a sok pontot.PvP Dummy: 543,441 Ez ami nevetséges attól, hogy van 180k hp-ja semmit se fog érni pvp-be 8k dps-el, lehet nem fogják megölni de ő sem fog senkit megölni erről ennyit. Engem és sokakat rajtam kivül azért nem izgatja fela diabloprogress által készitett számítások mert forintot nem érő értékek jönnek ki.
Ekkora EHP-t meg Heroscoret 2 brutális statra kapja ami önmagában lószart nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
hokuszla
senior tag
Tegnap feltettem egy kérdést, most egyszerűsítem:
A sipkába tehető piros kavics "increase bonus skills" mit jelent?
Azt gondolom a tárgyakon levő +life% és +experience% megnő ennyivel.
Ezeken kívül még valami?
Köszi.10600k 16GB 1660s 5TB
-
persil
nagyúr
Srácok, van olyan cm-es wizardnak való set tárgy, amiből a legacy verzió is jó lehet, de olcsóbb, mint az új?
Nem tudom mennyire érthető a kérdésemEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
félisten
Most meg elnyelte az AH egy itememet.
Canceleztem volna és nem érkezett meg az item.MOD: logout-login, másik item cancel és előkerült.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Szancsó
aktív tag
válasz Szancsó #7590 üzenetére
Nem nagy a tolongás
Kis kiegészítés: nem akarok csak utánfutó lenni, annyira nem védtelen a csaj, az alacsonyabb mpl pedig < 5-öt (3 vagy esetleg 4) jelent: efölött szólóban már a kívántnál gyakrabban halok eliteknél.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Kobe
veterán
mostanában ti mivel tudtok megfelelő mennyiségű goldot összeszedni fejlesztésre ? én egész konkrétan az 1 héttel ezelőtt még 20 millás gyűrűt 200K ért nem tudom elpasszolni, a 6M ért vett tegezt 500e-ért nem viszik. Kajak ennyire beállt volna a rendszer ?
-
Dadan01
senior tag
válasz mikromanus #7648 üzenetére
Pont tegnap olvastam, hogy azért nem annyi az átlag sebzés,. mint egy halandó gondolná, mert van min, max, és minmax sebzésre roll, és ha ebből kettő jut, akkor lesz ilyen fura eredmény, diablofans-on van egy topic erről. Csak felületesen futottam át, de ez nem bug, hanem feature
-
-
Franklin
addikt
Van három portálom, van kedve most valakinek nyomni infernal runt mp3-5 körül?
Monkom van, 45k buff DPS.
Vegyen fel akit érdekel: MilanBoros#2547
-
userxy
őstag
Csak szerintem van egy két elit reflect dmg-e elkurva vagy felerősítve ?
Healel az 5,8 % LS meg a blood lust és belehalok abba hogy ütöm pontosabban feltettem a blood lustot arrébb futottam hogy ne üssön meg semmi azt nem felfele hanem lefele megy a hp XD.
Még Jó, hogy Mp8-on ghom über boss párosnál simán állhatok akárhogy kihealel.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma elkészítettem életem első hellfire ringjét. Tudtam, hogy csak addig örülök, míg nem nyomok a craft gombra.
A következő már jobban fog sikerülni!⭐ Stella
-
persil
nagyúr
Egy 5-10% fire damage-es andariel sisakot mennyire éreznék meg? Aki használ ilyet leírhatná a tapasztalatait.
Azt gondolom, hogy egy ~20%-osban hamar megsülnék, azért adják kb ingyen, de kellőképp alacsony értékkel mennyire veszélyes?Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Helmoras
őstag
Én monkkal most egy 8 % osat használok 750 a resistem, és hát egész türhető, megérezni azért, dehát a bonuszok végett szerintem megéri. A moltenen igazából nélküle is elfolynék szerintem, a többi fire dmg nem vészes, itt azért kell mozogni vagy komoly loh lifesteal regen laek stb kell
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Katasztrófa. Én azt hittem, hogy a patch és az ideiglenes játékosszám növekedés kicsit helyreállítja a piacot. De semmi. Már ott tartok, hogy olyan cuccokat teszek ki 10 ezres kezdő biddel amiből legolcsóbb is millió feletti, abban reménykedve, hogy az elején többen rányomnak valami kis licitet és figyelik és felverik az árát, de a legalább (mostani áron is) 1 milliót érő cucc még a vége előtt pár órával is kint van úgy, hogy még 10 ezret sem bidelt rá senki.
A vége ennek az szokott lenni, hogy vagy a végéig nem bidel rá senki vagy rányomnak egy 10 ezres bidet és elmegy annyiért.Volt egy jó kis gyűrűm (chc, chd, str, vit min dmg), de már nem akartam ötödször is felrakni buyoutos árral, gondoltam felteszem 1 milláról induló licittel aztán majd felverik. Na ennek az lett a vége, hogy az érverés közepén valaki rányomna az 1 milliós licitet és elvitte annyiért és kaptam a saccra 6-10 millás ringért 850 ezret.
Szerintem itt lassan akkora szakadék lesz a cuccok áraiban, hogy a tényleg top cuccok 100 millákért fognak elmenni az összes többi meg eladhatatlan lesz.
Ez mondjuk annak jó akinek maradt pár millája, mert jó eséllyel fillérekért kaphat jó cuccot, ha kifog egy olyat aki megunta, hogy nem viszik el a cuccát és felrakja kis indulóárral...
-
mpierre
veterán
válasz mikromanus #7679 üzenetére
A semmi is egy random opció. Nem?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
vendingo
veterán
Egy inna's set cuccot tettem ki AH-ba 100 gold bid-el. 1 nap után már kemény 160 aranyon áll a licit
lvl 63-as, még a vendor is 4000körül adna érte. Ennyire nem kell senkinek semmi, viszont én is olcsóbban kapom a jó cuccokat.
Vettem egy witching hour övet 20 milláért, patch előtt 50-80 milla alatt nem volt. Inna gatya 14 milla volt. Majdnem fullos sebzésű legend mojo ami patch előtt 30-50 milla lett volna, most megkaptam 8 milláért.
Viszont pár hete vettem zunimassa set-et 100 milla környékén, most az egész nem ér 35-40 millát.
A 17 millás sisakomnál jobbat vettem most 1 milláért, de elhozhattam volna 100 K goldért is, csak lusta voltam várni.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Helmoras
őstag
-
P00By
nagyúr
válasz nightmare13 #7693 üzenetére
Nem a barbival mentem!
-
userxy
őstag
Lehet újra kellene gearelnem a DH-t 25 milláér lehet venni biddel 1050-es két socketes manticore-t
-
Kobe
veterán
válasz vendingo #7694 üzenetére
furcsa nekem patch óta 1 szett esett egy bhul kratos fegyó, de salvage volt.Viszont új legendaryket nem láttam, full ugyanazok estek ki patch után min előtt (típusára gondolok), najó a dead mans legacy quiverem 1 db új volt. a többi mind ugyanolyan useless mint patch előtt. van is kb 20 brimstoneom. Pedig tömve van ah inna és ik setekkel. én jobban szeretem ha magam találhatom meg a saját cuccaimat, nagyobb örömöt okoz, de pl olyanok nem estek amiket ngyon használni tudnék. Wand, source, mojo, 2kezes barbár fegyó viszont minden mennyiségben, csak a dh és monk specifikus holmik nem.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest