- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz Gorneck #71402 üzenetére
Erre lehetne megoldas a forradalmian zseanialis HP fuggo sebzes.. tehathogy amennyi %-a hianyzik a life-nak, annyival lesz kevesbe hatekony a bevitt sebzes.. es ezt alkalmaznam playerre es GR bossra is.. szoval amig full HP-n vagy addig 100%-ot sebzel, ha meg 50%-on akkor az amugy bevitt "volna" sebzesednek az 50%-at.. hophophop..
Es akkor a GR boss fight ugy nezne ki hogy az elejen bruttyo nehez volna, aztan ahogy szepen utod rola lefele a HP-t ugy kezd neki is egyre kevesbe hatekony lenni a sebzese.. es akkor nem az van hogy a bossfight teljes ideje alatt allsz a fosban es haldokolsz, hanem eleinte bazira sebez pl a ghom fingja meg a zoltun forgoszele, aztan egy ido utan egyre kevesbe..
Ilyen "tukor-progressziv" rendszerre gondolok..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
.OM.
aktív tag
nem megy a login.. Másnak se?
ex .Oldman.
-
emmm
őstag
válasz Gorneck #71406 üzenetére
Legalább addig lassan utolérem a mágusommal végre az elöl haladókat, most már túl vagyok a 30-as GR-en is, és végre két 25-ös szintű leg gemmel rohangálok
Szerk.:
(#71399) vhunorAmúgy ezt mivel csinálja? Nem nagyon mentem még monkkal, de hogy végez ki ennyi szörnyet hirtelen, amiknek kb. annyi HP-juk van, mint egy T6 rift bossnak? Látványos, bár a boss fight-on azért fogtam a fejem a HP mennyiséget látva...
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Blizz
őstag
válasz Thrawn #71411 üzenetére
"Q: When does Season 2 start?
A: While we don’t yet have a date to announce for Season 2, we will be notifying the community of the end of Season 1 no less than 30 days in advance. Season 2 should start shortly thereafter. Stay tuned for more information in the future!"(gondolom az S2 2.1.2-vel jön. Emiatt gondolom, hogy később jön.)
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Sárpac
nagyúr
Srácok authenticatort hogy lehet másik okosra áttenni?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Kódos
aktív tag
válasz Sárpac #71413 üzenetére
Igazabol csak ötletem van mivel en is ezzel küszködtem mivel le töröltem vèletlen a telefonomrol de szerintem a honlapon ki x-eled hogy ne legyen ezzel egy időben le törlöd a telefonodrol aztan ujra be kapcsolsz mindent de egyébként szerintem ez hanyagolható mar mint ez a védelem...
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Sárpac
nagyúr
Köszi, sikerült megoldani, removeolni kellett és új eszközre újból feltenni.
Restore code-ot újat ad szal régi tök felesleges.(#71416) Madn!ght: ez is megoldás lehet, de hát a restore kódot keresgéli a fene valahol megvan, de hogy hol 2 éve már passz, szal new lett!
(#71414) Kódos: jobb ha van mint nincs, ne könnyítsük meg az acclopók dolgát!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Wolverine
félisten
válasz Sárpac #71417 üzenetére
Ha az új telepítésnél megadod a régi app Restore kódját, akkor gyakorlatilag az új telefonon is a régi appot kapod vissza. Nyilván az új telepítésnek új és saját Restore kódja lesz... vagyis ezt előre meg kell tenni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
T. M.
aktív tag
Elkészült az új kedvenc.
-
-
Senais
aktív tag
Üdv!
Új vagyok még, pár napja vettem meg a diablot, most vittem ki hardon.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e bármiféle jelentősége annak, hogy klántag vagyok-e vagy nincs?[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
Kódos
aktív tag
Hát igen én egész végig tudtamxdd
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Olcsó, jó, egyszerű t6 monk [link].
Amd - Radeon - Ryzen
-
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Ránéznétek a Monkomra. Mit lehetne még javítani rajta?
Monk
Előre is köszi a segítséget.Diablo 3 - Pitty80#2311
-
_ocsisajt
őstag
gyerekek ez mar komikum!
szezonHC-s kis sz*p*roller
item: Leoric's Crown 75%-os prop...
current item amit kadalazok ujra es ujra es ujra.... egy het utan adott nagy kegyesen egy 76 szazalekosat... 2 napja kadalazom megint...erre mit ad? na??? ofkosrsz, hogy 75%!!!ok elkoszon klantarstol, kilep... gg
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gyuri27 #71427 üzenetére
Ket farmolnivalo set, nekem ez nem hangzik olcsonak
De a neve tetszik[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
dante3
addikt
válasz Togyo25 #71428 üzenetére
Én Blackthorne cipőt és övet raknék, 3 socketes felső és 2-es gatyó, Socketes ékszerek, mirinae gem, compass rose helyett soj. Fegyóba socket, kaviccsal. Tudom beszerezni nem, csak leírni könnyű! Meg hát faxa rollok: chd chc as
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Gyuri27
félisten
válasz dante3 #71432 üzenetére
Blacktorn set az esik is meg kadalázható is.
Togyo25:[link] kb ez kellene neked.
Vagy az amit én kreáltam [link] inna is esik.SQX_Barto: black esik minden bokorban. Inna is elő fordul. Sunwoko is kadalázható.
Ráadásul mint látod ezek nem is top cuccok.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gyuri27 #71433 üzenetére
Akkhan vállast meg gatyát már kb 2 hete Kadalázom. Nekem az olcsó a kraftolt cuccok inkább
Bár ahhoz is jócskán kell farmolni, mert nem lesz mindenből jó az első.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Gyuri27
félisten
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gyuri27 #71435 üzenetére
Vallas meglett persze szar rollal, gatya meg varat magara (most egy eleg fullos Roland van, tuti nagy minusz lesz a gatya is)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
42861
senior tag
Konzolos helyzetjelentés: Haversrác tápolgatja a Wizardját, paragon 130 környékén ma délután. Egyszer csak bejön a lobbiba egy paragon 2177-es emberke. Igen, 2177-es. Kiütnek egy level 97-es GR követ. Le is nyomják laza 4-5 perc alatt. Cimbim csak szalad utána, semmit nem tud csinálni. Az akció után emberünk lelép, komám meg ugrott 170 paragon szintet ebben a ~ 6-8 perces mókában.
Ennyire szét van hekkelve a konzolos verzió? Blizz nem látja ezt? -
Scholes9
nagyúr
Na pont a hasonló dolgok miatt nincs offline mód PC-n. Rengetegen ezt hozzák fel negatívumként, de ez egyszerűen marhaság, az offline mód csak tönkretenné a játékot, én örülök neki, h kell az állandó internetkapcsolat hozzá, és amit leírtál csak egy a sok közül, ami PC-n nem fordulhat elő, hála a kötelező online kapcsolatnak
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam meg az alapjátékot és azt kell hogy mondjam nagyon kellemes ez a játék,eddig is tetszett ez a hack and slash kategória na de ez Igazából a 2 kedvenc karakterem így első látásra a wiz és a dh.wiz 60-as(vele öltem meg diablot) a dh pedig 42-es.És az lenne a kérdésem hogy szerintetek is gané ez a build a dh-ra?[link]Mivel vannak nálam sokkal tapasztaltabb játékosok is ők mondtak valami féle combo-kat és próbáltam ide-oda craftolni farmolni és ez a jött össze,de ezzel nincs is semmi baj de azzal már viszont van hogy a wizard után azt érzem semmi dmg sincs master fokozaton vígan szaladgálok wizard-al ezzel meg már meghaltam 1000x-er.Aki egy kicsit gatyába tudd rázni annak megköszönném...[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
welcome on board
ne legyen igazam, de itt lvl60-ra nem nagyon fogsz ütős build tanácsot kapni.
A játéknak megjelent egy kiegészitője (reaper of soul), amivel lvl70-ig tudod feltornázni a karaktereidet (plussz act, főbossal, új tárgyak, új emberke a faluban,stb...stb..) szóval az "élet" lvl70-el kezdődik (lvl69 vagy, vagy lvl10 gyakorlatilag mindegy, és nem is nagyon éri meg sokat kombnálni). ránézve a karakterre, hasznos socketes fegyvert használni (kiegészitőben tudsz már belekovácsolni), és alacsony szinten egy nagy piros kavicsot bele rakni, magas szinten pedig zöldet. sisakba pedig lila kavicsot (+life)ha nem tervezed a kiegészitő megvételét, természetesen akkor is játszható a játék (több száz óra játékidő van benne).
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
MrCsiT
addikt
válasz Senais #71423 üzenetére
Erre 2 válasz van:
1.: a játék futása szempontjából, nincs előnye a klántagságnak;
2.: ha egy Klán tagja vagy - mint Muton kolléga rámutatott - láthatod a többiek lootját, azaz, hogy miket kaptak, de ami fontosabb: a klántarsakkal ha partyban játszol, akkor kaphatsz tőlük legend/set tárgyakat (amik együtt játszók között a találástól számított 2 órán belül átadhatóak) és ez public-ban ritka eset, klántársaknál viszont természetes. E mellett, ingame kaphatsz Jótanácsot (), segítséget a cuccaid alakításához, kérdéseidre többezer óra játékidővel rendelkezőkockákjátékosok felelnek."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
oxox
addikt
válasz MrCsiT #71444 üzenetére
2. felreerthető, ezért kiegésziteném.
tehát ha partyban van az ember (ismerőssel, ismertlennel, klántársal, tökmindegy), akkor a partyban szereplő társakkal megoszthatja a játék során esett tárgyakat. Ez klántól teljesen független. Én nagyon sok tárgyat kaptam, és adtam is már publicon, ill. ha itt felveszel friends-eket, akkor tőlük is számithatsz arra, hogy kidobják a számukra haszontalan, de számodra hasznos cuccokat, vagy segitenek karakterépitési tanácsokkal. Ezért nem kell klánba lépni, de valóban egy olyan embertől akivel több órát beletoltál a játékba hamarabb kapsz bármit, mint attól akivel 5perce játszol (pláne, ha közös az anyanyelvetek ).Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
ZeroSoul
tag
válasz _ocsisajt #71253 üzenetére
Nem tudom. hogy kaptál-e azóta tippet, de én 2.1 előtt 100-150 órát beletoltam fire crusába. Ahova lehet fire dmg%, cipő+gatya lehet mondjuk akkhan, jó lidless wall om sosem volt, Defender of mittudoménmicsodát használtam. Leg passzív vmi olyasmi hogy blockon kiküld egy farkast ami fire dmg (asszem). A lényeg hogy magas block legyen rajta, hozzácsapod vagy azt az övet ami a punishra rárakja minden rúnát, vagy ha WHzol akkor punish a fire blockos rúnával. Kell egy Shield Glare - Zealous Glare rúnával, fő spender a fájör ös shield throw, t6 on sztem messze a legélvezetesebb build. Láncot mindíg húzd át a bosson, mpercenként 2-3 szor is beadja 8-15millás critekkel.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
rt06
veterán
ha mar szoba jott akonzolos verzio, az mikent mukodik?
ha megvan pc-re a ros, es szeretnem box-on is kiprobalni, arra is meg kell vennem az alapjatekot es a ros-t is? vagy van ennek mas (olcsobb) modja?Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
ZeroSoul
tag
Elvileg meg kell venni, bár a karaktereidet meg áthozhatod PC-ről szal nem teljesen értem a dolgot.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
ZeroSoul
tag
Tudom, de T6 on meghalni művészet szóval sztem HCra is simán vállalható.
phajtas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest