Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz HugóBoss #110503 üzenetére

    LoN = Legacy of Nightmares 2darabos gyűrű set.
    Litany of the Undaunted (Ring)The Wailing Host (Ring)
    Az a setbonusa, hogy ha semmilyen más setbonusod nem aktív, akkor minden egyes rajtad lévő ancient item 750% damage bonust és 4% damage taken reductiont jelent.
    Ezt az egyik szezonban könnyebben megszerezhetővé tették azáltal, hogy csináltak egy legendary gemet (LoD = [Legacy of Dreams] ), ami ugyan ezt tudja, sőt kicsit jobb is, mert ott úgy van hogy ad a gem szintjének megfelelő damage bonust és damage taken red.-t minden egyes rajtad lévő legendary után, és ezt a bonust duplázza az ancient legendaryk után. Tehát már akkor is kapsz valamekkora dmg bonust ha nem ancient minden itemed, ráadásul nem kell összevadászni a két LoN gyűrűt sem, a gem kiesik a 2. GR-edből fixen.

    Mivel ennek az a lényege, hogy minél több legendaryd és anciented legyen setbonus nélkül, érdemes olyan itemeket használni amik adnak valami bonust. Gatya sloton nem igazán van ilyen, de az említett swamp land gatya legalább ad rolltól függően valamilyen elemental damage bonust, pl poison damage. Emiatt használja a linkelt build, de ezt le is írja. A narancssárga legendary powere nincs használva a gatyának a buildben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák