- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
SQX_Barto
addikt
válasz Sirandrish #110551 üzenetére
Mi megcsinaltunk, de bocsi, nem sok kedvem van ujra nekifutni, procinak lehet meg nincsen meg, vagy talan szivesen segit benne. Nem egy ordongosseg, partiban elsore meglett. Az uj bosshoz (Vidian) nem kell elmenni, nem tartozik kozejuk.
Leggyorsabb karakter menjen a legmacersabb bossokhoz, Adria, Queen Arianne, Butcher, Malthael. 16 boss van, tehat 4es partiban fejenkent 4hez kell mindenkinek elmenni.
Mindenki elindul a sajatjahoz, jelzi, ha megtalalta es visszatp-zett a varosba, az utolso pedig elinditja a sajatjat, utana a masik harom is egyenkent (mindenkinek minden boss fighton ott kell lennie, ha meg kell neki a conquest).If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Daelion
őstag
válasz Sirandrish #110551 üzenetére
Egy módosított speedes LoD Blessed shield sader-al elsőre meglett soloba kb ~perma steed charget használva Swiftmountal a cubeba.
Annyit csináltam,hogy direkt figyeltem hogy bounty legyen Queen Aranea meg Urzael vagy Adria mert ezek a zónák nagyok és ha bounty akkor mutatja merre kell menni.
Nem volt vészes,más karakterekkel is meg lehet soloba is csinálni.Wizardon meg ott van Aether walker wand ilyenre.
HC-ba játszom tehát segíteni nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Daelion #110554 üzenetére
Jópár szezonnal ezelőtt csináltam már DH-val ezt a Conquestet, de most inkább a 6 szetest választottam, legalább frissítem a barbom cuccait. Amivel úgysem fogok játszani NS-ben, talán majd néha pörgök vele.
Még nem fejeztem be a Journeyt, elegem van a hibakódból.
Nincs kedvem elindítani. -
Daelion
őstag
válasz reelc #110555 üzenetére
Egy kis változatosság amúgy sem árt,arra biztos jó a 6 szetes téma.
Hibakódról meg passz,mások is panaszkodnak miatta van akik azt mondják mert hogy sokan vannak otthon és játszanak.
'Elvileg' DDOS is volt Amerikai szerveren de ugye EU playereknek is van ez a gond szal fene tudja.Nekem most volt pár nap szünet és most akarok kicsit játszani megint,gemeket fejleszteni azt majd kiderül hogy megy.
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #110556 üzenetére
Szoval szerinted 20 perc alatt megolni 16 bosst nehezebb, mint kifarmolni 6 setet es letolni vele a solo 55-ot. aha ertem...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #110559 üzenetére
Hozzateszem az uj setek nincsenek meg benne, szoval azt ne szamold bele.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sirandrish
legenda
válasz SQX_Barto #110552 üzenetére
Szerintem mi is megcsináljuk, de inkább a 6 setes 55ös GR-t választottam.
Azt soloba is be tudom tologatni, és szerencsére mind a Crusinak, mind a Wizardnak kiestek a setek szinte teljes egészében, így csak a maradékot kell kiszedegetni, meg 1-1 buildet összerakni hozzájukEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz MegalodonS #110556 üzenetére
De 3 kell, szóval mindkettő kell
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #110562 üzenetére
Én a hc solo75 + nonhc 6 setet választottam, legalább elszórakozik az ember igaz én a journeyt szeretem húzni kicsit, nempedig minél hamarabb letudni. Nameg ha többnyire solozik az ember ez is egy lehetőség.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sirandrish
legenda
Az a durva hogy nem is akartam megcsinálni, csak a chapter 4ig ugye a set miatt.
De aztán ahogy játszogattam (egyáltalán nem figyelve ezeket) , folyamat láttam hogy ez is megvan, az is 6/8, ez is megvan, aztán tegnap ránéztem, és gyakorlatilag a chapter 4től a legvégéig talán 7-8 tétel hiányzott ÖSSZESEN! Hát mondom akkor csak megcsinálomA Boss Mode-t akartam, de délután nem jött fel a haversrác, mondom akkor nem szarakodok, elkezdem az 55ös GR-eket, és 3 pikkpakk lement plusz farm nélkül, stashből
Mondjuk azt bánom hogy az új setek nincsenek benne...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ha valaki a 6 setes 55ös GR-t választja, annak tudom ajánlani a crusadert egyik karinak.
Összesen 3 item kell, és tökmindegy milyen set van rajtad, Blessed Shieldel simán lejön GR55Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MegalodonS
őstag
válasz SQX_Barto #110560 üzenetére
Persze de amikor engem huztal akkor is egy teljes set kiesett utana meg a tobbi
(#110562) Sirandrish
A chest,a set, meg a szolo GR nagyon konnyu A Guardian nagyon konnyu,a set dungeon ami lehet nyugos de abbol is vannak nagyon nagyon konnyuek,pl a Natalya's vagy a WD Zunimassa's(#110563) Edge
En sem sietek vele, a heten lett meg a Guardian -
Sirandrish
legenda
válasz MegalodonS #110567 üzenetére
Jaja...mondom nekem a 95%a ugy lett meg hogy nem is fogallakoztam vele
-
Daelion
őstag
Chestet megtalálni tovább tartott mint az egész Boss mode soloba. 'tudom hol kell keresni és hogy de még úgy is elég ritka'
6 setes témát meg inkább kerülni szoktam mert jó ideje már csak 1 karit játszok/Season.
Csak azért meg nem húzok fel egy karit és boostolást meg nem szeretek kérni/elfogadni.Így is meglett guardian pár nap alatt,siettem vele mert ~1 hetem volt rá másik játék megjelenése előtt.
-
Daelion
őstag
válasz MegalodonS #110570 üzenetére
Nem vagyok se klánba se cummunity-be,én ilyen lone wolf/SSF mód Diablozok. 'meg úgy majdnem minden más játékot is évek óta'
Jobb szeretem azt az érzést,hogy én csináltam meg mindent még ha így nehezebb/tovább is tart.
Szerencsére játékban nincs semmi amit ne lehetne így megcsinálni. 'HC-ba a LB se olyan vészes bár annyira az nem érdekel csak mellékesen szoktam nézni'
-
Kiss_R
tag
Guardiant sikerült nekem is kivégeznem SC-on. GR75 alapból jött, 6 settel GR55 sem volt gond, eleve indítani akartam többféle karaktert is. Harmadiknak a boss mode lett végül, elsőre sikerült csirkés WD-ral, amin meglepődtem (sosem csináltam). Nagyon nehezen adta be a játék a hozzá való kést. Se Kadala, se a rare upgrade nem volt kegyes hozzám, T10 p4-ben egy random láda adta ki végül sima riftben.
Rákészültem erre a conquestre nagyon, de felesleges volt (néztem egy full run videót, hátha van valamilyen trükk a rohanáson kívül, aztán még Malthael, Urzael próbakört is mentem). Egyszer Urzael ki is nyírt élesben, de legalább hozzá volt bounty, így nem kellett ott sokat csatangolni. A chestet meg sem próbáltam, 1-2 alkalommal megnéztem, spawnolt-e, de nem, és amúgy sem volt most DH-m. 8 set dungeon masteryvel - akinek két anyja van -
Kiss_R
tag
Más: Gibbering Gemstonehoz van valamilyen farmolási stratégia? Hat még rá a magic find? Ha igen, milyen cuccok adják ezt (Cain szetten és Nagelringen kívül)?
-
reelc
veterán
válasz Kiss_R #110573 üzenetére
Visszakérdezek: minek az neked?
Azért kérdem, mert a staffos mesepálya ad valami keretet, meg talán hamburgert - ha erre hajtasz, sok sikert. Egyszerűbb, ha megkérsz valakit NS-ben, hogy nyisson egyet, akinek megvan a bot.De a sok drágaköves loot a goblin által nyitott pályán van csak, meg a szárny is itt lehet.
2 hasonló pálya, hasonló névvel.
Nem tudom, hat-e rá MF.
-
Kiss_R
tag
Köszi a válaszokat!
Azért akartam megcsinálni, mert még nincs meg a bot, semmi extrát nem vártam ettől (ha már benne van a játékban, gondoltam, kipipálom ezt is).
Ha ennyire reménytelen, akkor nem erőltetem, max levezetésképp GR-ek után futok pár kört a Gibberingért, aztán vagy beadja, vagy nem. -
shotika
őstag
Wizz szakik:
Építgetek egy szezonos Hydra buildet. A kérdésem az, hogy ha Arcane Hydrát használok, akkor az Unstable Scepter fegyo (The damage of Arcane Orb is increased by 378% and its explosion triggers an additional time. (Wizard Only) [350 - 450]%) és a Triumvirate offhand (Your Signature Spells increase the damage of Arcane Orb by 375% for 6 seconds, stacking up to 3 times. (Wizard Only) [300 - 400]%) a hydráimat is buffolja??
Az itemek legalábbis nem írják, hogy csak az én Orbjaimra hatnának, és az Arcane Hydra is Arcane Orbot lő : Summon an Arcane Hydra that spits Arcane Orbs that explode on impact, dealing 205% weapon damage as Arcane to enemies near the explosion.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Sirandrish
legenda
Engem még mindig a Cosmic Wing érdekelne
Van arra bármi jó trükk? Már nem a wingre, azt tudom hogy vagy esik vagy nem (Nem!!!), de a rainbow goblin-t hogy találom meg legegyszerübben? Megyek és megyek, aztán vagy előugrik vagy nem?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rison77
senior tag
Az mitől lehet, hogy ww barbárnál wastes settel, hiába él mindegyik bónusz, ha manuálisan castolom a rendet, akkor is csak 2-3 mp-ig van fent az enemyn, utána eltűnik a feje felett az ikon, és nem is sebzi többet? Többször teszteltem, rift bosson is, csak egy sima rendet castoltam rá, és így ránézésre még az 5 sec se volt meg kb, nem hogy 15 sec.
Szerk. Közben kis guglizással meg is találtam a ludast... ambo's pride ^^
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Sirandrish #110579 üzenetére
Vannak útvonalak ahol nagyobb eséllyel találhatsz rainbow goblint: [link]
Persze garancia az nincs, vagy előugrik egy vagy nemDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Daelion
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz Thrawn #110581 üzenetére
Már csak kéne egy speedes kari, mert a Hydras Wizi kb mozgássérült
-
Dreamie
őstag
válasz Sirandrish #110584 üzenetére
teleportos wanddal lehet haladni. én azt tettem be Deathwish helyett t16-on is jó vagyok.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Sirandrish
legenda
-
Dreamie
őstag
válasz Sirandrish #110586 üzenetére
semmit, teleportolhatsz orrvérzésig, már amíg van arcane power. Nálam igy is széthullik minden. Próbáltam pár buildet, ez volt talán a legjobb eddig.
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Edge
veterán
pattints össze egy vyr archont az a legjobb speedes wiz build, speedgemre is jó.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
shotika
őstag
válasz Daelion #110583 üzenetére
Húú köszi, ezer hála, mert így egy csomó fölös tesztelgetéstől mentettél meg! Ezen a vonalon haladva akkor az átalakított Hydrás sapka Hydrás Frost Novája is csak az alap Frost Novát nyomja, hiába állítok be más rúnát neki. (?)
És ha be van állítva mondjuk egy másfajta Arcane Orb (mondjuk DMO vagy LoD gemes) build, amiben használom a Mirror Image / Mirror Mimic képességet, és ők ugye a sebzésem 20%át használják, akkor ahhoz ugyanúgy hozzáadódik az Arcane Orbos, vagy egyéb Orbos skilldamage növelés is? Pontosabban: a tükörképek azt a 20%-ot sebzik, ami ezekből összeadódik, ami rajta van.
Egyébként a Mirror Image petnek minősül?Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Anulu79
addikt
Meg lehet valahol nézni, hogy az aktuális szezonokban melyik karakter milyen szettet kap? A barbár érdekelne most.
-
rumkola
veterán
Valaki mondja meg nekem légyszi, hogy tempest rush monknál miért flurry (fagyos) tempest rush-t használnak a lightninges electric field helyett? A whon kim lau fegyó +lighning sebzést ad. Cyclone strike pedig ilyenkor lehet wall of wind, ami fagyaszt is ráadásul.
-
Thrawn
félisten
Csinálhatod non-season-ben, legalacsonyabb nehézségi fokozaton is.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
SQX_Barto
addikt
válasz rumkola #110597 üzenetére
A cold-os Tempest Rush-nal a damage stackelodik. Szoval joval nagyobb damage-et ad le.
-
Daelion
őstag
válasz rumkola #110597 üzenetére
Azért mert a legtöbb sebzés az innen jön:
After you stop channeling Tempest Rush, you cause an icy blast to all enemies within 15 yards. The damage of the explosion increases by 90% weapon damage as Cold while channeling.
Vagyis amikor abba hagyod a Tempest Rusht berobban és az képes eliteket/RG-t 1 hitelni akár.
Az számol ott lent 100-ig,Flurry stack.@shotika
A helm az alap novát csinál amennyire én tudom,mirror image-t meg nem vágom mert kb 1x sem használtam még a játékban.
Van 1 LoD Forzen Orb Wizardom NS-be ott szoktam tesztelgetni de majd talán máskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest