- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Szerintem simán hozzáadod az authenticator ID-t a másik acc-hoz (setup-ban látszik), és utána mindkét accounthoz ugyanazzal a sorszámmal léphetsz be. Bár ennek gyakorlati jelentősége nincsen, mert gondolom nem akarsz egyszerre 2 accounttal beloggolni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
rt06
veterán
válasz -conrad- #6045 üzenetére
apro pici gond, hogy a site, ahonnan le lehetne tolteni a java alkalmazast, az discontinued es atiranyit arra a blizzard site-ra, ahonnan mar csak az uj, ios/android/blackberry cuccot lehet letolteni
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Ilsyde
őstag
Ptech & CactuS ertem, koszi. Vegulis logikus. En ugy akartam megoldani hogy ketszer teszem fel a progit. Kar, hogy ugy nem lehet.
-
rt06
veterán
válasz -conrad- #6054 üzenetére
esetleg nincs meg neked (vagy barki masnak) a .jar file valahol?
kozben talaltam egy (tobb) forraskodot, de meg online authenticator-t is - kivancsi lennek, ez utobbin mennyien hasznaltak a bnet account-hoz tartozo email cimuket regisztracional
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
WayneGace
őstag
Gamestar is akciózik.
Azért így már látszik, hogy a CDGalaxis 15 k ára a magas, ha itt ugyanennyiért még kapsz 3 hónapnyi előfizetést is.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Cyberbeni
addikt
rajtam kívül már mindenkinek van béta hozzáférése? pedig elég sok helyen próbálkoztam, de nem jött össze
a skill meg rúnarendszer mostmár maradni fog? (úgyértem, hogy nagy változtatás ugye már nem lesz benne?) -
Kal-El
senior tag
válasz WayneGace #6060 üzenetére
Egyébként a konkolokszervize-ben azt állították, hogy nem fognak változtatni az áron, most hogy tudják mennyiért lehet majd beszerezni.
De ki tudja mennyire tartják be ezt.
Én még 12-ért is tőlük rendelném, így hogy ingyenes házhoz szállítás van.Csak azt bánom, hogy nem néztem meg Zavvi-nál mikor még 25 fontért lehetett előrendelni.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Én is tőlük rendeltem. Megbízhatónak tűnik és nem ők az egyetlenek, akik ugyanennyiért árulják + ingyen szállítás. Lásd korábbi hozzászólásomat.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Cadal
őstag
-
Neró
őstag
-
emre33
addikt
Más se tud most belépni?
Mármint a Béta szerverre[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Wolverine
félisten
Kalifornia most épp 8 óra mínuszban van Magyarországhoz képest. A normális 9 óra, de ott már volt óraállítás, itt meg csak a hétvégén lesz.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nofi
addikt
Ja hát a kulcsvétel tényleg biznisz, lassan kerülnek fel egymás után a Bétás accountok igen szép áron. Én mondjuk többed magammal beneveztem volna rá, de az ismerősi kör nem bízik benne, hogy el tudjuk majdan passzolni...
Lehet idővel ráveszem magam egy account bérlésreXbox GT: nozsolt
-
Jazz
veterán
stifi: a workstation...mindketten tudjuk hogy csak egy fantázianév, marketing fogás. köze nincs egy munkaállomáshoz.
a workstation-ök az igényesebb darabok. előző szériás mert manapság már nem lehet ilyet kapni.
De ha tudsz mutatni olyan új notit, aminek ilyen szép a kijelzője, matt, 1920x1200, hasonló hardware vagy jobb, és még olcsóbb is...azt nagyon szívesen megnézném.
i7 miért felesleges?
maross: a fenti az oka.
WayneGace: igen, ezek munka monitorok, munka laptopok. de itt van a minőség. ez van.
atok666: nekem nagyon nem jött be 16:9. nem hogy játékra, mindenre használhatatlan (kis túlzással persze.)CactuS: direkt figyeltem arra, hogy nehogy félreérthető legyen és úgy fogalmaztam. Nem azt írtam hogy igényes, hanem hogy "élvezettel telibb" játékra. Lentebb valóban írtam hogy igényes, de nem a felhasználóra, hanem a monitorra értettem. Mert az egy "ékszer", munka monitor, maga a minőség.
Egyébként nézd meg a konfigom, és már is tisztábban fogsz látni. Igen voltak az általad említettek, és a mai napig nem cserélnék el egy heroes 3-at egy crysis 5-re.Igen, keskeny. Igen, sokat számít az az alul felül 1cm, ami egy full HD-hoz képest pontosan 120 sor pixel. Szerintem rengeteget számít. Az pont egy fejléc és egy tálca. Közötte így is alig van hely. Nem véletlenül ez a komolyabb, munkára szánt monitorok képaránya. Szerencsére azok még nem vették át ezt a 16:9 "őrületet" teljesen (hogy én is ezzel a szóval éljek).
Itt 1db monitorra volt értve a munka. És ez nem arányos, nem ideális, egyszerűen nem jó. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni. A filmes piacról jött ez a "szabvánnyá" vált förtelem. Semmi köze egy optimális, ideális böngésző, tervező software igényelt méretarányához felhasználóhoz igazítva. Jó, egy kicsit valóban túloztam a "szörnyen keskeny" kifejezéssel.
Szóval az "igényeset" kifejtettem már, a szó amúgy szerencsétlen választás részemről, így utólag elnézve, találóbb lett volna a "minőség".
A fenti válaszokban írtam hogy részemről miért ezek. Ebben szerepet játszik a 16:10 is. Ha lenne az U2310-es 60k-s Dell monitorból 16:10-es, az is jó lenne. (de azért egy valós 32bit-es színmélység az döbbenet)free your mind
-
Ilsyde
őstag
Pedig meg idoben lenne, most van a roham a hype miatt. Egyre jobban elkeseredettebbek lesznek az emberek, azaz dragulni fognak az accok. Most megveszed, par het mulva eladod. Lehet nyersz is rajta
Mondjuk a megjelenes elott 1-2 hettel mar tenyleg rizikosabb lesz az eladas. De addig van egy honapod.
-
Pekkk
aktív tag
Én arra leszek kíváncsi, amikor Május 15-én belép az a sok ember. Remélem nem lesz gond... Digitálisan fogom megvenni, nem érdekel a DVD, játszani szeretnék a megjelenés napján. Nem a lemez drága, hanem a szellemi termék amit összehoztak.
-
Kobe
veterán
válasz WayneGace #6065 üzenetére
azért nem lennék meglepve, ha ezek az árak mit ad isten május 14-én hirtelen 14-15e jómagyarforintos reálszintre kúsznának. Márcsak azért is, mert a 60 euró jelenlegi árfolyamnál az nem 11, nem 12 ezer forint, hanem inkább 17. A 14-15 ezret még be is "veszem", hogy kereskedőként olcsóbban kapja és kis profittal értékesítve kijön, de 11K-t már elég nehéz lenne tiszta üzletvitellel kigazdálkodni
Nem tudom, hogy éri meg nekik bukóban adni, de gyanítom nem jószívűségből csinálják, az mögött meg valami gány van, amit 1-2 ezer ft haszonért inkább elkerül az ember
Pekk: előre letöltöd a klienst, 15én elbattyogsz a boltba, átveszed a dobozt, és csak beütöd a serialt aktiváláshoz, doboz meg megy vitrinbe örök emléknek Tekintve h servernyitás általában du 1-2 körül szokott lenni időeltolódás miatt, délelőtt még csak sietned sem kell a boltba
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
20-30 euro? Abbol bevasarolnek en is
En a legolcsobbat 50 euroert lattam, hetvegen vittek el az orrom elol. Most itt tartunk.
-
mpierre
veterán
Ez azért már betegesnek mondható.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
emre33
addikt
March 20th 2012 3:30 PM PDT
We are currently in the process of performing a small server update and have brought the Diablo III beta offline for maintenance. We anticipate that downtime as a result of this update will be minimal, lasting for approximately 1 hour.ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Ilsyde
őstag
Én is vettem egyet pár napja. Mindenképpen ki akartam próbálni a játékot és ez volt az egyetlen esélyem. Kulcsot nem vennék, de az accountot tovább lehet passzolni.
Van benne 10+ órám (kb. két óra mindegyik kaszttal) de egyik kari sem 13-as (lvl 8-10 mind) és co-opra sem nagyon volt még idom, úgyhogy simán meg tudnám duplázni. Ilyen szempontból boven megérte.
Pár nap múlva meg eladom. Legrosszabb esetben veszítek rajta valamennyi eurót, legjobb esetben meg nyerek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
szerintetek aki nem játszott a Diablo 2-vel az tolhatja a 3-at?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Bazzzs
senior tag
válasz Remus389 #6095 üzenetére
Nincs semmi olyan körülmény, ami miatt ne foghatna hozzá olyan, aki nem ismeri az előző rész(eke)t. Mivel egy hack&slash játékról van szó, így a játékmenet lényegének elsajátításához elég pár perc. A történetnek érdemes utánanézni, de már a bétában is úgy vannak felépítve a küldetések, hogy az előzmények ismerete nélkül is teljes mértékben érthető minden és élvezetes. Továbbá felvehető könyvek formájában rengeteg háttérmagyarázatra lehet találni a játékban, ezeket ráadásul fel is olvassa a "szerző", így meg se kell szakítani a szörnyek csapkodását. Szóval kérdésedre a válaszom, igen
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
medvezsolt
senior tag
szasztok!
Egy buta kérdés. Megéri ez a játék annyi pénzt amennyiért Magyarországon árulni fogják? Nem túlzás egy picit az ára?? Erősen elmerengtem megrendeljem -e a játékot, mert anno a dio1-el 2-vel sokat játszottam. Bár nem érzem magam benne már kocka fanatikusnak...
Nincs valamilyen forrás ahol jóval olcsóbbért kaphatom meg?" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Wolverine
félisten
Speciel a Blizzard nem így csinálja: a boltok kinyithatnak éjfélkor és eladhatják már akkor a játékot, a kulcsa aktiválható, és a szerverek is max. éjjel 2-kor upgrade-elve mennek Legalábbis a WoW-nál. A Starcraftnál az éjféli eladás megvolt, a szerverekre nem emlékszem...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest