- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Lesz valamilyen korlátozás a magyarok részére?
-
wikings2
őstag
válasz Cybertrone #5803 üzenetére
Gondolom ah-on belüli tranzakcióra gondol, de ezt még nem tudni pontosan hogy lesz-e :\
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Wolverine
félisten
Nethaera jelezte a Twitteren, hogy a béta elérhetetlen, amíg meg nem oldanak pár problémát.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
válasz Vistaboy #5782 üzenetére
Arra lennek meg kivancsi, hogy mikor postazzak ki..15 delelott odaer budapesti cimre? Vagy inkabb valasszak szemelyes atvetelt?
szerk: most hogy belegondolok, pont egy hettel elotte kellene atkoltoztetnem a netemet az uj lakasomba...ajjaj raadasul ott meg a telefonvonal sincs aktivalva...
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
jim_raynor70
aktív tag
En szivesen fogadnek egy nehezitett nyeremenyjatekot a Prohardver reszerol, amiben 1-2 eredeti Diablo 3 (nem CE) a dij, kozvetlenul a megjelenes utani sorsolassal. Ugyis reg volt mar jatek, felpezsditene az olvasokat. Most biztos agybajt kap a szerkesztoseg, ha ezt a hozzaszolast olvassak, de ilyen gondolatot vetek lett volna nem talalni ebben a forumtemaban.
-
Ptech
addikt
Karbantartás szerepjáték thread a US b.net fórumon
-
emre33
addikt
Béta telepítő. Újra felrakom.
US vagy EU verziót rakjam fel?
Van különbség?Fájlokba biztos van, egyik US másik enGB fájlokat rak fel.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Helmoras
őstag
Ahoy evibájee
Én is kaptam ismerőstől egy accot, most dobtam fel a játékot létezik hogy karbantartás van? vagy nálam van a bibi ?
szerk. már látom hogy igen az van....
[ Szerkesztve ]
-
Hanok
senior tag
válasz DeckardCain #5823 üzenetére
Ha pacific akkor valami hasonló, csak Én másra gondoltam de ezt inkább nem osztanám meg.. Idő zónában nem vagyok a toppon... Akkor a hétvége már reménytelen számunkra...
-
emre33
addikt
válasz DeckardCain #5823 üzenetére
De este 10.
Szerintem hazaküldték a programozókat aludni. Visszajönnek, és úgy számolnak hogy pár óra elég lesz a javításhoz.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
DeckardCain
senior tag
Az,reménytelen. Majd öccsém tolja jövő héten, én meg melózok..
Ha majd működik, néznél majd egy cpu terhelést csak 2 maggal?
Azon gondolkodok lehet egy G840 is elég lenne egy HD 7770 mellé(csak lenne már olcsóbb), főleg ha itt valaki tuningolt intel 8400-al és HD 6870-el játszik.
-
Hanok
senior tag
válasz DeckardCain #5826 üzenetére
Azért az i3 sandy szerintem inkább, ott azért a ht még dobhat egy kicsit... Meg órajelre is jobb..Szerintem 7770 elég lenne de ebben az esetben jobban járnál egy 6850-el itt apróban, a maradékot meg költsd procira... 7770 a játék megjelenéséig nem nagyon lesz olcsóbb szerintem...
-
biggamer
veterán
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
JSaN
addikt
válasz DeckardCain #5826 üzenetére
En E8500 es 6870 parossal tolom, es nincs semmi problema a laggon kivul. Co-op-ban is siman meg van 50-70 FPS nalam. (1680x1050 felbontasban jatszom)
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
jookomak
őstag
Beteg dolog azon gondolkodni, hogy 2 CE-t veszek, és az egyiket nem nyitom ki?
Ránéztem ebay-en: a 2. rész ce-ért 450 usd-t kérnek.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Lehet igazad van. Bár az továbbra se mindegy, hogy valamiből 5 ezer darabot adnak ki vagy 1 milliót. Nem lepődnék meg, ha 1 millió CE minimum készülne.
Az említett Heroes 6 kiadásból összesen 500 készült.
(#5844) Cybertrone : Nem igazán értem ezt miért mondod. Sokan élnek sok helyen, de jelenleg tárgyalt CE kiadás nem ritka, 10 év múlva se fog sokkal többet érni.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
execute93
őstag
Hellotok. Gondolkozok ez a játék megvételén. De egy diabloval sem játszottam soha.
valaki tartana nekem egy kis előadást mi is a lényege? Mindenhol ez a játék van.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Cybertrone
veterán
válasz WayneGace #5843 üzenetére
Nem is kell hogy sokat érjen... normális ember magának veszi, nem 20 év múlvára, amikor el lehet adni majd talán egy gigafannak többért!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Ptech
addikt
válasz jookomak #5838 üzenetére
Nem nagy befektetés mondjuk, ha utánaszámolsz.
Meg az egy dolog, hogy ki mennyiért rakja fel ebayre, a kérés az, hogy el is tudja-e majd adni..execute93: A Diablo baromi komplex, esszeciája azonban ugyanaz, mint a többi játéké:
Gombokat nyomkodsz, és minden megdöglik.[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Tudja valaki meddig van karbantartás ?
-
WayneGace
őstag
válasz Cybertrone #5846 üzenetére
Olvasd el a kiinduló hozzászólást. Arra írtuk, amit.
BestSecret invitációt privátban adok.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest