- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az azért van, mert házilag ragasztottad, ha jól emlékszem, és nem lett zsanér sem cserélve, mi minden ilyen esetnél hátlapot, bezelt és zsanérokat is cserélünk.
Sajnos tényleg nagyon sok Vostro 3510 zsanérja törik ki az LCD hátlapból.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Dhampir
félisten
Sajnos nagyon vékony a műanyag borítás, még a 3500 jobb volt véleményem szerint, de ebben az esetben a 3510-nél vagy kikerültek gyenge műanyaggal készült példányok is, vagy eleve túlzásba vitték a súlykönnyítést/spórolást.
Magnéziumötvözetű borítással (nyilván drágábban) lehetséges vékony és könnyű gépet alkotni, de itt valamit eltrafáltak. Amikor megnyomkodtam, feltűnt, hogy a klaviatúra környékén mennyire behajlik, de ezt az üzletben kirakott példánynál akkor még a kihajtott állapotban megvalósuló popóemelésnek tulajdonítottam, a vékony anyaghasználatot is beleértve.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Nekem volt SSD csere, venti csere, meg alaplap is (nálam derült ki a BIOS is rossz volt mert külső monitorral nem indult újra a gép az 1.11.0. utániakkal de azt javították már). Most megint rendetlenkedik, eléggé bosszúsá kezdek vélni a Dell-re annak ellenére, hogy a support viszont korrekt volt eddig. Ez a tipus ezer sebből vérzik ha ezt tudom....
Az előbb kapcsoltam be jó egy percig szürke képernyő volt aztán egyszer csak elindult. Ez az indítás így sikerült most...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- E91 blog 2. rész
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ELADÓ ! Asus TUF Gaming F15 LAPTOP (HIBÁS!!!!!!!!)
- HP 630 635 HDD és DVD adapter/kábel eladó
- Vékony Acer Aspire 14 /Intel i3-7generáció / 8gb ddr4 / 128gb ssd /HDMI Kamera/windows11
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest