Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Keresek 39/40-es, jó állapotban levő (nem kopott, szakadt) férfi jégkorit.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #14951 üzenetére
Pár ajánlott gyakorlat a leányzónak, amivel Te is jól jársz:
[link]
szigorúan, valami hasonló feszes nadrágban! [link]Fekve nyomás: [link]
Illetve egy ilyen, csak annyi módosítással, hogy ő végzi a gyakorlatot, és Te a mögötte segítesz neki, kíséred a kezét, és rásegítesz, ha nem bírná. Persze, közben nincs csukva a szemed, és adja magát a helyzet, hogy hova kell nézni.
Hejj, ezek a betekintési szögek!
-
pockhome
senior tag
válasz stranger28 #14948 üzenetére
Ha mar itt tartunk, en is nemreg kezdtem el eddzegetni regebben is csinaltam, jol meg is latszott. Aztan miota abbahagytam is latszik még valami de mar nem az igazi. Bar rengeteget eszek megsem latszik meg semmi amit egyaltalan em ertek
Szoval ujra nyeregbenGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
stranger28
addikt
válasz SOAD19 #14953 üzenetére
Határozottan tetszenek.
(#14954) pockhome: Ha eszel, akkor nem épülnek le teljesen, csak visszaállnak lusta üzemmódba. Egyrészt fiatal vagy, másrészt elhasználsz belőle, azért nem hízol. De felesleges annyit bevinni, ha úgyse kell. Gondolj arra, hogy máshol meg éheznek.
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz stranger28 #14955 üzenetére
Oo, elegetem en azt, csak nem edzessel
De ha ehes vagyok...tudod, fejlodo szervezet, stbGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
aNorganiK_
tag
Hali!
Valakinek lenne max 10e környékén PCIe vga-ja? 4670,8800gt,9800gt ilyesmik érdekelnének.
[ Szerkesztve ]
--- too weird to live too rare to die ---
-
ati012
őstag
Eladó 2 hetet használt Fahrenheit 28003.
Dobozos, 2 db póthegy van hozzá, + szivacs.
Cserélem Fahrenheit 28020 + hőlégfúvó variációra.
Új ára 13körül mozog. Tégy ajánlatot. -
izomhod
őstag
valakinek van eladó szintije?
ütésérzékeny billentyűi legyenek, midi előny, 5oktáv minimum
nem gagyi szart keresek, nem valami haknis levetett cuccát
30 e-ig jöhet -
giigz
veterán
válasz #65675776 #14911 üzenetére
Ez pontosan így van, ezek a mai "tanárok" nem tudnak tanítani. 10/1 talán a kivétel, bár lehet, hogy manapság még rosszabb az arány. És ez a pontos, a manapság, tehát nem a mai tanárok tanítanak rosszul, hanem manapság tanítanak rosszul. A 70 éves papa is bejön az egyik legfontosabb tárgyból a gyakorlati órára, végigpörgeti a kidolgozott diákat, egy szót sem szól, a kijelzőről le lehet másolni mindent, aztán lesz, ami lesz, majd a zh-n lehet vele szenvedni. Mondanom sem kell, az elméleten ugyanez, diákat végigpörgeti, felolvassa, hogy mi van rajta, és kész. Szinte minden tárgyból így van, 1-2 kivétellel. KATASZTRÓFA, hogy mi megy manapság. Nem tudom régen hogy volt, de ez az oktatás brutális.
-
_seth_
veterán
+1 Like.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
PindurAnna
Közösségépítő
Világszínvonalúra kellene emelni az oktatást hazánkban?
Na erről annyit, hogy fiam osztálytársáék kiköltöztek Angliába és ott nyolcadikba tanulták a szorzótáblát..itt meg harmadikba...akkor szerintetek melyik országban erősebb az oktatás? Miért hazánkba jönnek a külföldi diákok Európában a legtöbben???
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
fenergie84
addikt
válasz PindurAnna #14964 üzenetére
Baromság amiket összehordanak...
Van Angliában és Amerikában is kint élő ismerősöm és az elmondásuk szerint az ottani iskolák elég gyengék...(persze kivételek a fizetős magániskolák, de azok más tészta)[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Huzodzkodorudat honnan erdemes venni?
-
Sanyabá
senior tag
Ledes kézi elemlámpát keresek , nem 4-5 ezerért, mert azt a boltból is meg tudom venni.
Olyant, amibe két db AA-s elem,vagy akku kell.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Szilveszterre érdekelne engem valamiféle program.
Lehetőleg egy kulturáltabb helyen vacsorával, italfogyasztással és mérsékeltebb áron. 2-en mennénk menyasszonyommal.
Tud valaki ilyenről? -
mezis
félisten
Ez egy hosszú folyamat eredménye. Kb a kiegyezéskor kezdődött. "A tanító a nemzet napszámosa". Hogy mégse haljon éhen, természetben juttattak nekik ezt-azt (földet, utazási kedvezményt, rugalmas munkaidő beosztást, őszi, téli, nyári szabadságot. Ez alatt művelhette kertecskéjét, hogy legyen mit ennie. Volt azért erkölcsi megbecsülés, tisztelet. Tehetős, gazdag szülők is úgy adták iskolába a kis imposztorokat, hogy faragjon embert belőle a tanító. Aztán kiderült, hogy a párttitkár fiát már nem szabad elnáspágolni (nevelni) és biztos ami biztos alapon kivették a pálcát a tanítók kezéből. Aztán az így "felnevelt" gyermekek felnőttként kiderítették, hogy a 8 óra munkaidő mindenkire vonatkozik, vagyis ugrott a szabadság. Önérzetes, egyébként neveletlen (ki mivel nevelte volna meg őket ?) szülők rohanják le az iskolát, mert a szemük fényét fegyelmezni próbálta a pedagógus. Talán van még valami utazási kedvezmény meg kedvezményes múzeumi belépő - ha hinni lehet a pletykáknak, most éppen ennek a felülvizsgálata folyik.....
Egyébkén hasonló "rothadást" tapasztaltam a katonaságnál is.
mezis
-
rayoliviero
veterán
válasz Drughi #14970 üzenetére
Szia!
Ez a hely esetleg. Én még nem voltam itt, de rendelni szoktam tőlük néha kaját és szerintem finom.
-
simonzé
addikt
VENNÉK hibátlan állapotú 40-80 GB-os SATA-s HDD-t mánjelleggel, ma délutáni/esti Debreceni átvétellel
A keret nem nagy, de legalább kicsi.
Sürgős, kérlek privátban keress!Köszi!
I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
-
Drughi
addikt
válasz rayoliviero #14972 üzenetére
A 12000ft / fő az már rengeteg..
Ilyen 7-8e lenne nekünk a mérsékelt ár, vagy alatta -
rayoliviero
veterán
Valaki nem tudja, hogy a Mobilx ma nyitva van-e? Mert a telefont nem veszik fel.
#14975: Sajnos tényleg nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
wody21
tag
Androidos okostelefont keresek vodafone/független max 30e Ft, garanciás szép állapotú előny.
-
aNorganiK_
tag
Eladó RYOBI ECUSIMA 4000vi pergető orsó!
--- too weird to live too rare to die ---
-
KőkorSzaki
tag
Ha valakit érdekel egy Playstation 2 kiegészítőkkel, játékokkal, vagy egy új logitech 2.1 hangfal (mp3-hoz, PC-hez, tablethez, stb.), akkor PM-ben keressetek.
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hordozható divx-es dvd lejátszó:
Thomson DTH614-es tipus lenne, minden gyári tartozéka megvan,távirányító, doboz, töltő(hólózati és autós), hordtáska, kábelezés(rca), papírok! szépen műxik, de kaptam egy nagyobbat és így felesleges lett! akkuja pár perces, kakukk, nem használtam sosem és az állás tett be neki, minden más tökéletesen műxik!
tulajdonságai:
Képernyő 7"(18 cm)
DivX/MPEG4 kompatibilitás
Kompatibilis médiák DVD, DVD+RW/+R/DVD-RW/-R, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW,f
Formátumok: DivX 5, DivX 4, DivX 3 and DivX VOD, MP3, WMA, JPEG
Méretek (mm) 205 x 40 x 158
Súly (kg) 0,8 - 10,99k
Eladó mobil:
SonyEricsson C510 Cyber-Shot telefon eladó!Független, szép, megkímélt állapotú, sarkai kicsit zsebkopottak, de alig észrevehető, dobozában minden gyári tartozékával(adatkábel, papírok, töltő, cd, füles).Szürke színű, hibátlan működésű, akkuja 4-5 napig is bírja, használattól függően! Gyári menüs, gyári szoftveres! +adok hozzá egy 512mb-os M2-es memóriakarit, felárért 2Gb-ossal is kérhető! ár: 10,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul! -
janes1976
őstag
válasz rayoliviero #14978 üzenetére
Passz.
Telefonon nem lehet őket elérni, csak elvétve.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
giigz
veterán
válasz stranger28 #14961 üzenetére
Hova jársz?
-
Drughi
addikt
válasz ati012 #14976 üzenetére
Pont ez lenne a lényeg, hogy ne kelljen főzni, bevásárolni, meg legfőképp otthon ülni.
A társaság, jó hangulat pedig nem ugyanaz mint otthon kettesben.10-12e ft-os áron találok csak ilyen programokat korlátlan ételfogyasztással és esetleg korlátlan pezsgővel.
Amit akárhogy is nézem, lehetetlen kihasználni.
Ha lenne 5-6 féle ital ami korlátlan (sör, bor, meg mondjuk 3 féle tömény), akkor már elgondolkodtató lenne, de így nem éri meg egyszerűen. -
mongo
tag
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz PindurAnna #14964 üzenetére
Nem az oktatásról beszélt, hanem az áráról. Az oktatással semmi baj nincs; én is beszélek külföldi ismerősökkel, az átlag angol egyjegyű számokat nem tud összeadni, veszi elő a számológépet. Mindezt kereskedelemben.
(#14985) giigz: IK.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz stranger28 #14988 üzenetére
"az átlag angol egyjegyű számokat nem tud összeadni, veszi elő a számológépet. Mindezt kereskedelemben"
Vagy azért, mert ezt írja elő a minőségbiztosítás (ISO 9001 ?). Itthon is a számológépén számolta ki a zöldséges a pontosan 10 kg krumpli árát.
(Bevallom őszintén, hogy mostanában gondolkodnom kellett a 8 x 7 = végeredményén. Valahol a nyugdíj jelenlegi korhatárának környékén. Ha van egy csomó fiatal, dolgozni akaró munkanélküli, akkor miért az öreg, dolgozni igazából már nem nagyon tudókkal tartatjuk el a fiatalokat ? Ahelyett, hogy cserélnénk, az ifjú titánok tartanák el a véneket ? A végeredmény ugyanaz, az egyik réteg el kell tartsa a másikat ! )
mezis
-
szandisas
őstag
Olyan átalakítóra lenne szükségem, ami PS2 (Play Station 2) kormány csatiját alakítja át USBre.
Hol kaphatok? Ha van valakinek, akkor Privátban jelezze.
Köszöntemaláírás
-
Bjørgersson
félisten
válasz szandisas #14991 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Chesterfield
őstag
válasz sto1911 #14966 üzenetére
Az attól függ, hogy hány kiló vagy.
Én 87 kiló vagyok, és elhajlott alattam az Intersportos ée a Hervises rúd is, amik elvileg 90 kilóig jók.
Kénytelen voltam egy everlast rudat rendelni, az 136kg-ig bírja, annyi a baj vele, hogy fúrni is kell hozzá. -
szandisas
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz szandisas #14994 üzenetére
Sorry, azt hittem azon is ilyen PS2 csatlakozó van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
http://www.tudasodajovod.hu oldalra regisztrált már valaki?
Melyik nyelviskolába érdemes regisztrálni?![ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Antimatrix
senior tag
Gépfejlesztőknek:
AMD részek:
ASROCK AM2NF3-VSTA AMD AM2 (AGP + 4 slot + Int VGA/LAn/HANG)+ AMD Sempron 3000+ hűtésASUS K8N S754 AGP DDR1 + Sempron 2600+ proci +hűtő
Gigabyte MA- 52S-S3 Am2+/Am3 procik +AMD sempron 3000+ proci / AMD X3 435 proci + hűtő
ATX PCi-e 4 ram slot 1IDE/4SATAMSI K9N SLI (MS-7250 ver 2.1) AM2 alaplap - 4ram slot 2db PCi-e ATX
Intel:
MSI PM8M3-V (MS-) S775 alaplap - 2ram slot 2db AGP mATX - int VGA/hang/lan + Intel Celeron 2,53ghz provi
Intel 965 chipkészlet S775 PCi-e 4 ram slotIntel Celeron D 2,8Ghz/256/533 -
Gépépitőknek:
Gigabyte GA-H61M-S1 S1155 alaplap- 2013. árpilisig garis DOBOZ garlevél
+ Intel G840 proci +hűtő
-akit érdekel S1155 hűtés van 1db újOCZ REaper Series 2*1Gb DDR2 5-5-5@2.1V - hűtőbordás ram
KINGMAX 2*512Mb DDR2 800Mhz ram - párban
KINGMAX 2Gb DDR2 800Mhz ram - - félig jégen -Barkácsolóknak:
Intel Celeron D 2,66Ghz /256/533 - Sl7NV - lábelhajlott 2 sor - LÁBhiány nincs!!! 1 tábla csokiASROCk P4Vm900-SATA2 S478 - pci-e alaplap
ASUS A7N8X - AMD 1600 procival
ASUS P4PE rev 1.03 proci - Intel 1700 procival
SOLTEk 815PEX S370 P3 alaplap +proci 700MhzCELERON+ HYUNDAI 2db 128 SD ram - 3 tábla csokiP3 MALAY 866/256133/1,65V - Q030A376 -0054-Sl43J proci - 1 tábla csoki
Gigabyte P4 Titan 533 - S478 ATX DDR1 ram + 1700Mhz Celelron proci
MSI: K9VGm-V Am2 alaplapMSI K8N Neo V2.0 (MS-7030 ver 3.0) S754 alaplap - 2ram slot 1db AGP ATX
- Videokártyák: AGP
ATI 9600 sima/Pro/XT - 256/128/- 2k asima - 2,5K a 9600 PRo /a 9600Xt 2,9k
EAGLE MX400 DDR 64Mb - hűtés megállt - pupos kondik - barkácsolóknakPci-e:
Sapphire HD 4550 512Mb DDR3 i - Low profil - Doboz gari 2012.12.31-ig világvége után 10 napig
Sapphire HD 4650 512Mb DDR3 i - Low profil - Doboz gari 3 napig
Sapphire HD 5450 512Mb DDR3 - Low profil - Doboz gari 2014.10.30-ig
Sapphire HD 4670 512Mb DDR3 -hűtés mod - oem 3 nap gar
Sapphire HD 5670 512Mb DDR5 -ARTIC AC2 hasonló hűtés - oem 3 nap garGainWARD 8600Gt - 256Mb DDR3 - passziv hűtés -oem 3 nap gar
GALAXY 8800GT 512Mb DDR3 + ajándék 6PINES tápátalakitóval - kisebb kártyát beszámolok
DVI + HDMi + SVIDEo kimenet - oemMonitorok:
MEDION AKOYA P54011 - 20" Multimédiás Monitor
16:9 - 1600*900 - 30W kisebb fogyasztás - 30000:1 / -beépitett hangszóró
2013. 03.14ig garis 20Eft[ Szerkesztve ]
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest