Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Kb 5 perc volt amíg megtaláltam a számológépet a win 8-ba
Most épp a vezérlőpultot kutatom
Egér húzás klikk és dugig van az asztalom
Huuu így első eresztésre ez nem nekem való
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #14146 üzenetére
Ahogy SOAD19 is mondja, ha már veszek, akkor legalább egy 128-ast, hogy a rendszer mellé játékokat is tudjak pakolni mellé. De az nem most lesz.
(#14144) SOAD19: Western Digital előtt nekem is Samsungom volt, 3 év után kemény 40% kondícióban volt.
(#14145) Calogero: Már Red is van? Le vagyok maradva.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MODERÁTOR
válasz PindurAnna #14151 üzenetére
a start képernyőn próbáld meg beírni, amit keresel
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
blasko92
őstag
válasz Bjørgersson #14152 üzenetére
Ráadásul a samsungok egy idő után nagyon hangosak lesznek. Több ismerősöm is így volt velük.
-
Bjørgersson
félisten
válasz blasko92 #14156 üzenetére
Pontosan. Ahogy lejárt a 3 év garancia, egyből elkezdett "kávét darálni".
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ati012
őstag
Nálam a Samsung vezeti a halálozási listát...
-
pohár
félisten
válasz PindurAnna #14154 üzenetére
megvan
SOAD... ter
ra, olyan sincs, hogy megga[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Calogero
addikt
Van még üdülésim, amit ebben az évben el kéne költenem.
Debrecenben hol tudnám lekajálni? (Pizza, Étterem)
Web lapjukat már néztem hát elég gyér a felhozatal.... -
PindurAnna
Közösségépítő
meggggvvvaaaann
Na most meg telepítettem az áruházból a skypot és nincs a tálcán, mint win7-kor. Csak úgy tudok belelépni, ha csempébe keresem?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
pohár
félisten
válasz Calogero #14163 üzenetére
az éttermek szerintem mind elveszik, a gyorskajások, hát nem tudom... a szállodák éttermeiben is elfogadják még 100%
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
aldebaran
őstag
A media marktban a vevőszolgálatnál ki van írva, hogy ha valaki olcsóbban lát a környéken egy terméket, amit megvett, akkor visszakapja a különbözetet, vagy levásárolhatja.
Ilyet már valaki tapasztalt? Csinált már valaki ilyet?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Bjørgersson
félisten
válasz aldebaran #14166 üzenetére
Az nem lesz nehéz, eléggé el vannak szállva az áraikkal.
-
MODERÁTOR
válasz PindurAnna #14164 üzenetére
ha a csempés skype-ot rakod fel, akkor az a csempék között lesz, ha desktop skype-ot, akkor az kint az asztalon
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
izomhod
őstag
írható dvd-t-t keresek, akinek van, pm-ben jelezzen
köszi -
csapee
őstag
válasz fasterware #14171 üzenetére
Ja es viszed az ott dolgozokat 3 ugyveddel + mindenkinek a dedszuleivel alairt meghatalmazast. Jobb ha ne mesz bele
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
meta86
csendes tag
voip telefonálásban van otthon valaki? írjon már rám egy privit, köszi
-
fenergie84
addikt
Milyen FM transmitter-t érdemes venni mostanság és honnan (ami normális minőségű, nem az egy hétig működik...)?
-
mttaas82
csendes tag
Eladó!
Kingmax ram: 2500Ft darabja!!
1db 1066Mhz(1100Mhz) KLED48F-B8MN6
2x512Mb 667Mhz Geil(párban) ram 2000Ft
Go-Button!
-
Dan-szan
senior tag
A laptopban megint vacakol a vinyó ,cserés lesz,az úgy működhet,hogy nem belső hanem külső vinyóról megy minden,a rendszertől kezdve a játékokig stb? És ha igen a jelenlegi tartalmát át lehet másolni 1:1 ben hogy ne kelljen megint telepítgetni?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
aldebaran
őstag
válasz fasterware #14171 üzenetére
Jaaa, értem. Szóval bizonyítanom kell...
Megyek a Mobilxhez és kiderült, hogy ők nem úgy gondolják a weboldalon, hogy ami raktáron van, az itt van a boltban, hanem valahol van egy raktáruk és ott van valahol amit venni akarok. Mondom faca.
Szóval, valaki az említett WD 3TB-os winyót tudna nekem ócsón beszerezni? (Ha már így alakult, nem hajt a tatár)
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
hernor02
tag
Üdv!
Nem tudja véletlenül valaki Big_Leslie telefonszámát?
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
Dan-szan
senior tag
válasz Plavix #14183 üzenetére
Na most akkor Te azt mondod lemásolom a vinyót és a biosban beállítom,hogy az usb-ről bootoljon,vagyis már a külső hdd-ről,op rendszer nem számít. Ellenben egyel visszább azt állítják,hogy windows-al ez nem megy! Most akkor hogyan tovább?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Plavix
tag
válasz fenergie84 #14187 üzenetére
Hát igen. Vagy tud USB-ről bootolni, vagy nem. Ez valóban hardver függő.
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
wwhy
veterán
Eladó egy Logitech K360 vadiúj magyar bill.
Csere érdekel vezeték nélküli, újszerű Microsoft bill.-re.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Dan-szan
senior tag
válasz Plavix #14186 üzenetére
Nem a tudásod vontam kétségbe ,de erről ketten kétfélét írtatok ezért is kérdeztem rá .Egyébként egy Toshiba laposról van szó ha ez segít.
És ugye feleslegesen nem vennék egy külső hdd-t,hogy aztán vagy működik,vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Érdekel valakit jó minőségű hús?
(sertés comb, darált hús, csirke mell,csirke comb)
+ olaj, cukor.árak pü!
[ Szerkesztve ]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Plavix
tag
válasz Dan-szan #14191 üzenetére
Győződj meg arról, a BIOS-ban van-e lehetőség az USB-ről való bootolás beállítására. A gép indításánál lépj be a biosba. Ha van ilyen opció, akkor működik, ha nincs, akkor nem fog működni. (Ad abs. egy BIOS frissítés segíthet, ha létezik) Az OP rendszer mindegy, a lényeg a bútszektor.
Ehhez arra lesz szükséged, hogy az eredeti vinyó legyen másolva. A Win el fog indulni, ha felállt, max. kiírja, új hardwert talált, indítsd újra a rendszert. És kész.
Szerk: Még külső vinyó sem kell, mert elég egy satás külső csatlakozó. Van ilyen több gyártónak. pl.: Coolink. Ekkor bármilyen vinyóról tudsz bootolni. (2,5 3,5)
[ Szerkesztve ]
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
mghltm
addikt
sad but true...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
lorcsi
veterán
egér mikrokapcsoló forasztásában jártas tagot keresek..
eladó: vadi új soundcore motion+
-
ati012
őstag
USB-n keresztül biztos gyors dolog oprendszert futtatni?
Akkor már eSATA.Beépített HDD vagy SSD és jóccakát.
Praktikusabb, kisebb helyet is foglal. -
zolikaDB
veterán
válasz fenergie84 #14177 üzenetére
Ha nem muszaj, hagyd a transmittert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest