- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
A furdoszobaban a tukor feletti konzolban 2db spotlampa van, picike G4 izzokkal.
Egy ideig folyton kiegtek, meg villogtak, csak mozgatasra vilagitottak ujra.
Na, mostmar ezt sem, hiaba teszek bele ujat, nem mukodik.
A furat, amibe bele van illesztve, az valami ø55mm korul volt, amikor mertem.
Ezt akarnam kihajitani, es lattam most a Metroban egy LED-es megoldast.
Kerdesem, hogy erdemes-e egy furatbovites es ennek beapplikalasa? -
atike
nagyúr
Cetlit már kapott - ma két közterületeset és már a cég is kirakott rá egyet...
Mondjuk nem ilyen szöveget, bár a Google fordító nincs a topon vele...
A "vicc" az az, hogy elvileg a Csapóról a Rákóczira kanyarodva van tábla, hogy nem lehetne megállni - és padkán sem kiegészítés is... Holnap megnézem....
A másik vicc, hogy szerencsétlen DPD-s futár nem tudott beállni ezért félig a járdán állt meg - erre a közteresek odamentek hozzá, hogy ugye nagyon gyorsan el fog húzni, mert különben megbüntetik... A srác meg csak nézett, hogy ember, nem tudok beállni ettől a keresztben álló autótól.... Azt miért nem bünteti????
Durva.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz atike #129654 üzenetére
Na ez itt a probléma.
Hogy a munkáját végezni akaró futárt felszólítja, a román autóst meg hagyja.
Lehet attól tart, hogy amazzal nehezen lehetne kommunikálni, ha elviteti az autóját.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Fredo78
aktív tag
Képzeljük el fordított esetben mi lenne. Román nagyvárosban magyar rendszámmal ilyet csinálnál. Szerintem elvinnék és 500-1000 juró lenne a kiváltási ára.
-
Salex1
őstag
Valaki nem akar okos órát nyerni 3Ft-ért?
Én is indítottam egyet az órára -
zsolti1debre
tag
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
TrackR Bravo bluetooth nyomköveto - 3000Ft
Fitbit Flex aktivitásméro, okoskarköto - 7999Ft
Logitech G500 gamer egér - ALKATRÉSZNEK / JAVÍTÁSRA. Keveset használt, szép állapot. Súlyok megvannak hozzá, doboza nincs. 1.500Ft
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Tűzoltó készüléket hol lehet töltetni Debrecenben?
Egy 5kg CO2-ről lenne szó. Illetve kb mennyibe kerülhet egy töltés?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
stb123
tag
Sziasztok!
Van valakinek holnapi átvétellel Debrecen területén 15m cat 6-os, csatlakozókkal gyárilag szerelt utp kábele eladó? -
LeventeV
senior tag
Elado USB hangkartyaja nincs veletlenul valakinek?
-
fuwiradis
aktív tag
ismer valaki kozuletek helyben boltot szakallapolasi cuccokra vonatkozoan? borotvak, gelek, pengek, borotvatartok, pamacsok minden
tudom hogy bizonyos helyeken, mondjuk dm/rossman kapni a temaban nehany sajatmarkas termeket, de mar probaltam kozuluk es nem az igazi.
koszi
-
rayoliviero
veterán
Soundbart keresek, max 60000 Ft-ért.
-
Salex1
őstag
válasz zeon.hu #129678 üzenetére
Már lejárt, most indult ismét. [link]
A banggood topicban mindig találsz, ha netán ez is betelne.Az miért van, hogy minden parkolóba a világ leglassabban növő fáit teszik? Ma az Auchanban voltam és már biztos van 15 éve hogy megépült (a Cora) és mégsincs egy kis árnyék...
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Keresk:
Emeletes ágyat, ami alul dupla széles (90 x 140).
#?*@&!
-
törölt tag
válasz Cs1csó #129688 üzenetére
Ellenpéldának meg lehet nézni a Segnert. A fák csak nőnek, és nőnek. Jópár már belenőtt a felsővezetékek feszítőkábeleibe. A jelek szerint nem zavar senkit, meg nem metszenék őket. Majd ha mondjuk szakítanak egy viharban, vagy csak úgy, akkor megy majd a kapkodás. Mert ugye aki tervezte a parkosítást, az simán figyelmen kívül hagyta a kábeleket, és gond nélkül alájuk tervezte a fákat. Akik telepítették azokat, azok meg még annyira sem foglalkoztak a dologgal.
-
mezis
félisten
válasz lappy #129683 üzenetére
Az illetékes hatóságoknak meglebegtetni, hogy benyújtanak egy számlát ami tartalmazza a bent rekedt autók helyett bérelt autók bérleti díját, továbbá a behajtani nem tudók parkolási díját ? (Nem azért tartjuk őket az adóforintjainkból, hogy ilyen esetben csak vakarózzanak, mert nem látni azt, hogy lesz-e megfelelő árbevételük.)
mezis
-
depe95
tag
Tud valaki egy olcsó kulcsmásolót? Mister Mint-ben egy sima kulcs 1200 lenne, ez picit drága számomra
-
HUTCHDB
nagyúr
Elromlott a fűnyíróm, újat kell vennem.
Gondolkodom az akkumulátoros kivitelben.
Van itt valaki, aki használati tapasztalattal bír?
Erdemes kb. 2x annyi pénzt adni érte?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rayoliviero
veterán
Bvlgari Aqva Amara 50 ml férfi parfüm bontatlan csomagolásban eladó 8000 Ft-ért. Bolti ára 13 ezer Ft körül mozog.
-
bul07
nagyúr
válasz depe95 #129692 üzenetére
Mikkor én kerestem autókulcs másolásra helyet akkor ő jött ki legolcsóbbra(bár azóta se voltam )
És érdeklődő e-mailre is válaszol
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Salex1
őstag
Nem igazán vagyok benne a telefonok világában mostanában és anyukámnak kipurcant a telefonja. Tudnátok ajánlani valamit 40 körül? Telefonálásra, messengerre és fényképezésre használja. Olyan kellene, ami azonnal polcról vehető holnapi nap folyamán.
-
-
nagyúr
Sziasztok! Tudna segíteni nekem valaki egy 160x200-as rugós matrac elszállításában? Nem túl nehéz, viszont hajtogatni nem lehet. Ha van esetleg valakinek utánfutója vagy nagy tetőcsomagtartója. Debrecen belvárosból a belvárosba kellene vinni, sem időben, sem távolságban nem lenne sok. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs