- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kryczek
aktív tag
mivel emlegette itt valaki megnéztem a zte blade3-at én is. Botrányosan szar ételes műanyag, dummy érzetű telefon....
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
Hypernem
csendes tag
Hibátlan állapotú, karcmentes, T-mobile függő Sony Ericcson XPeria X8 eladó dobozában, összes tartozékával együtt!
Továbbá eladó egy 2 gigás Micro SD és egy 512-es M2 kari!Privátban keress!
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Telefoncsere miatt megválnék a garis,dobozos ezüst színű Nokia E52 telefonomtól.
Tökéletes műszaki állapotban. Telenor függő a telefon.
Kezdő ár legyen mondjuk 15.000ft. esetleg 2.1-es hangfalat beszámítok.[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
drater
tag
250Gb-os RGH-s Xbox 360 Slim csere
[link] -
copass
veterán
válasz stranger28 #10933 üzenetére
jajj!új brigád?! attól még hogy gyökerek én vevő maradok, a garancia az meg garancia marad, max nehéz napjuk lesz!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Ivanh
senior tag
Samsung syncmaster 2494HSilyen hibátlan , karcmentes, pixelhibamentes állapotban eladó. 1920x1080-as felbontású, dvi+dsub+hdmi+audio kimenetekkel.
Doboza is megvan.
Csere/beszámitás lehet, netbook 9"- noti 15,6" közötti mai igényeknek megfelelő gépezetbe, értékegyeztetéssel.
Ár: 27k
privit hamarabb látom.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
ke_ni
csendes tag
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #10951 üzenetére
És mit tapasztál, mivel nem voltál megelégedve? Én múltkor bementem, mondtam a srácnak, hogy mi kell, előhozta fizettem, és a viszontlátásra. Tény, hogy nem túlságosan vevőorientáltak, látszik, hogy nem ez álmaik melója.
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #10963 üzenetére
Látom, lehet jobb is, még hitelrontásért beperelnek.
-
rolkaDb
aktív tag
1 éves, egy kis esztétikai hibával rendelkező, szövet borítású, fa díszítésű.
Ár: 30e de alkuképes!
Komolyan érdeklődő esetén személyesen is megtekinthető Debrecenben!Telefonos egyeztetést követően. Szállítást sajnos nem tudjuk vállalni, azt saját felelősségre kell megoldani![ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
Sanyabá
senior tag
Eladó egy MioMap V3 1GB SanDisk memória kártya Western Europe térképpel!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
GIJoe
addikt
Nincs valakinek eladó RT5370, chipes USB vevője?
-
doktor úr
aktív tag
Tudtok Debrecenben fedett minigolf-pályát? A lányommal akarjuk kipróbálni, de nem lelek. Golfklub-tag nem akarok lenni csak ezért.
-
Papaj x
senior tag
Egy kis engedményt is tudok tenni ha valaki érte jön!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
akon
csendes tag
Valakinek esetleg elfekvőben nincs egy micro usb kábele?
Htc telefonhoz kellene, néha a töltés szakadozik, elsősorban kábelre gyanakszok. Rosszabb esetben a telefon, de hátha nem...Írjon akinek van eladó
-
PindurAnna
Közösségépítő
Valakinek van ismerose a surgossein aki most dolgozik?? Segitseg kellene
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
giigz
veterán
Akinek kell egy LC Power 420 táp, az szóljon.
-
janes1976
őstag
Eladó egy számítógép (gépcsere okán, előző gépem, minden faszán megy), videókártya és vinyó nélkül!!!
Proci: intel Core 2 Duo E6750 gyári hűtővel (dobozos volt)
[link]Procihűtő: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.1.
[link]Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3R
[link]RAM: 4xKingmax DDR2-1066 1GB=4GB
Már nincs a gyártó oldalán.Táp: Gigabyte GE-P450P-C2 550W
[link]DVD író: NEC ND-4571A
[link]Ház: Centurion
Nyilván garancia már semmin sincs, de minden tökéletesen működik. CSAK EGYBEN ELADÓ, BONTVA NEM!!!
Ár: 30e
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
dew28
aktív tag
Asrock P4i45GV
Celeron 2.4GHz
4x128MB SD RAM
1GB CF kartya CF-IDE atalakitoval
5600mAh power bank (hordozhato telefon/tablet tolto)
1500mAh power bank (hordozhato telefon/tablet tolto)arat nem irok, priviben lehet ajanlkozni
[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
Eladó lenne a karim, ha érdekel valakit:
MSI R7850 Power Edition 2 GB
Gyártó oldala.Árgépen itt találod meg.
A karit Shkiz0 kollegától vettem, és hozzá is garis egészen 2014. 09. 14-ig (Jó sokat koptattam ezek szerint.) Egy ideje már itt árul, szóval gyanús, hogy nem lép le jó hosszú ideig még.
Ára: 48.000Ft
Továbbá:
Logitech DiNovo media desktop for notebooks Dobozában, minden amivel adták eredetileg mellékelve. Pár billentyűje meg van bolondulva, egy alapos takarítás talán segít rajta. - 8.000Huf
Samsung PM810 256Gb SSD Sata 2.0 OEM, 100%-os állapot, 1 hó garit tudok adni rá. - 33.000Huf
Egy RaidSonic ST2760-2S-S2B, 3,5"-ös helyre szerelhető 2x2,5" hdd vagy ssd fogadására alkalmas szerkezet. Vadonat új, bontatlan, 2 év garancia. 7200Ft
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
giigz
veterán
Valakinek egy 15"-os HP CRT monitor? Amennyit ad érte valaki, annyiért eladó.
-
zolikaDB
veterán
daa-raa: jó kis buli ment itt...
-
iscsu
tag
Sziasztok,
továbbra is ELADÓ minden vicik-vacak:
IBM ThinkPad X32: szép, de hangja nincs, dokkolóval. - 33e
FuSi Amilo Pi2515 földi maradványai és pár billentyűje. - 1e-tőlSoundcraft Spirit Folio 10^2 keverőpult. - 22e
UPC mediabox (Pace DC621KU) - 2.5e
Kenwood KRF-V4060D házimozi-erősítő - 16e
3db Magnat Cinemotion 750 pici házimozi-hangszóró - 2.5eMacAudio MPX 4000 autós erősítő - 17e
M.N.C. Big Bull X2 mélynyomó ládástó' - 17e
(Utóbbi kettő saját autóból, nem dijumdisumra használt. Egyben 30e)195/50 R15 Firestone TZ300α nyárigumi-garnitúra, kb. 8-10000 km-t futott (két szezon). - Ajánlatokat várom!
És továbbra is KERESEK:
Seagate Barracuda 7200.10 250GB-hoz való elektronikát.
Alkut meghallgatok, érdeklődni PÜben. Köszi!
-
Sanyabá
senior tag
128 GB-os Samsung 830 Serias SSD-t vásárolnék!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Bjørgersson
félisten
válasz E1even #10987 üzenetére
Megkérdezhetem mennyiért vitték el?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
patex1983
őstag
válasz SOAD19 #10964 üzenetére
Edigital témához...nem egyszer és nem kétszer fordult elő, hogy én is üres kézzel jöttem ki tőlük, mert egyszerűen nem volt idegrendszerem kivárni, annyit tököltek...volt, hogy bementem, egyetlen egy vevő volt, eladók meg hárman...ebből ketten a vevővel foglalkoztak..vártam vagy 10 percet, senki hozzám nem szólt, majd odamentem a harmadik, szabad eladóhoz, aki közölte, hogy ő nem tud segíteni, mert ő csak kasszás..mondom mi van???? Vártam még egy kicsit, párszor összenéztem a két sráccal, akik az egy vevővel voltak elfoglalva, jelezvén, hogy vásárolnék, a beszélgetés hangneméből ítélve a haverjuk lehetett...néhány 10 perc ácsorgás után úgy döntöttem, hogy inkább hagyom őket a p...ba...
[ Szerkesztve ]
X
-
E1even
senior tag
válasz Bjørgersson #10989 üzenetére
Ment PÜ!
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
ati012
őstag
Ilyesmik:
Avril BlackStar, Bvlgari,Calvin Klein,Carolina Herrera,Chanel,Christian Dior,Davidoff,Dolce & Gabbana,Elizabeth Arden,Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Kenzo,Lacoste,Lancome,Mexx,Nina Ricci, Paco Rabanne,Versace,
Yves Saint Laurent,Eredetivel 98%-ban megegyező, ámde utánzat! Bolti ár feléért mondjuk.
-
pohár
félisten
válasz ati012 #10994 üzenetére
jaaaaa, hogy kókány... az a 98% hogy jött ki?
Edigital témához: régebben még oda is elküldtem az önéletrajzom csak úgy vaktában, hátha később kellhetek... ennyit én is tudok ám csinálni, amit ezek
írjatok a vezetőségnek egy mailt, hátha kirakják a banda felét, én meg csendesen becsurranok
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
válasz E1even #10992 üzenetére
Köszönöm! Ment válasz is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pohár
félisten
válasz #65675776 #10996 üzenetére
akarom mondani csusszanok
ati012... hát nem tudom... én inkább megtámogatom az eredeti márkákak azzal a tizenpárezremmel, ha arról van szó
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest