- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz Dinasti #1449 üzenetére
Azzal menj ami tetszik sebességre, méretre, move set-re.
Minden fegyver jó végig.
Van aki daggerrel szereti végigtolni van aki meg a lehető legnagyobb bunkóval.
Én mostanában a könnyű de nem túl rövid fegyvereket szeretem vagyis főleg katanák és straight sword-ok."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Dinasti
senior tag
Szúnyogok?! Ne ijeszgess😅 Most jutottam le a csatornába de ugye nem tudtam hogy ott mi vár rám... 1Órája próbálok kijutni hogy vegyek vmit méreg ellen. Természetesen fél hp val mert sikerült a békákba belefutni😡😡 Most mehetek a toronyhoz leszedetni az átkot.... Nagyon nagy ez az első rész. Most hogy a 3at és a 2.részt befejeztem eddig ez tetszik a legjobban.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Dinasti #1453 üzenetére
Egy jó nyillal egy lövés egy szúnyog. Nekem mindig olyan fegyverem vokt ott ami mellé csap a movset-je miatt.
Poison ellenszert meg darkroot bason/gardenben tudsz farmolni azokból a fa emberekből.
Dephts előtt megnyitottad ashortcut-ot ami egy hosszú csatornafolyosón keresztül visszavisz firelinkbe? Mert ott félúton tudsz venni curse ellenszert.
Egyébként jól látod. A ds1 a legjobb leghangulatosabb ds."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Dinasti
senior tag
Hogy világosabb legyen a játék lehet vmit trükközni? 10re van felrakva de kb olyan mint ha 1esen lenne. Xboxon teljesen jó de ez a pc már zavaró...
-
Dinasti
senior tag
A kecske démon után lejutottam ugye a csatornába. Megtaláltam a kristály kardokat meg a pajzsot. A kovácsnál azért nem lehet húzni őket mert kell neki vmi parázs? Meg szinten ott találkoztam 1 bossal a nevét nem figyeltem de 1 bazi nagy sárkány😅 ő még felejtős vagy neki kell feküdnöm? Elég piciket sebeztem rajta.
-
MageRG
addikt
válasz Dinasti #1462 üzenetére
A kristály fegyvereket még nem tudod fejleszteni, de alapból nagyon erősek.
Ha lenn vagy, már meg kellett találjad a Large Ember-t a hentes ládájában.
Úgy +10-ig fejlesztheted a sima fegyvereket Andre-nál. Anyagot hozzá a nyálkáktól tudsz farmolni."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Kvelstadt
veterán
-
Dinasti
senior tag
A large ember megvan. Akkor nekifexem a bossnak.
-
Kvelstadt
veterán
-
Dinasti
senior tag
válasz Rony949 #1461 üzenetére
Majd otthon kínlódom vele. Amugy rájöttem ha nem full kepernyőn jatszom habem ablakban akkor nincs ez a jelenség. Lehet allitani a fenyerőt. Lehet a dsfix en belül kellene vmit állitgatni. 1enlőre jó lesz ez igy.
Kvelstadt Már vissza is mentem... Sajnos a 2és a 3 után szokni kell ezt a no teleport rendszert és azt hogy ha elcseszek vmit fél óra gyaloglás harc következik. És úgy vettem eszre többet is kell farmolnom mert ezek a mérgezés átkozás páros kiakasztó. Ehez képest a ds3 on kb átszaladtam na itt ez amint látom nem fog menni😅[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Dinasti #1482 üzenetére
Itt az átoknak nagyobb súlya van. Ha Ash Lake felé vezető úton megátkoznak kétszer az kellemetlen tud lenni mert ugye nincs teleportálás meg elég nehéz visszakeveredni onnan kevés életerővel az árushoz aki a purping stone-t árulja ezért mondjuk hogy az első az igazi souls
“Praise The Sun” \[T]/
-
t256
őstag
válasz Šolaire #1483 üzenetére
Idegesítő dolog ez az átok bizony!
Capra Demon-t legyőztem. Elkezdtem a Depths-et. Gaping Dragon izzaszt most rendesen.
Egy Baslisk elátkozott, szóval fél HPval 1 max két érintés és meg is ölt a sárkány.
A Drake Sword ráadásul 75-ös durability-n van.El kéne szaladnom New Londo-ba Purging Stone-ért (rendes volt a játék, mert legalább kiírta), de azt sem tudom merre van.
Én még azt hittem a Demon's Souls volt nehéz.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Šolaire
veterán
Ott is tudsz venni ahol kinyirtad a vízköpőket a harangnál. New londo meg ott van firelink alatt liftel kell lemenni. Ott van eldugva egy árus annál lehet venni varázslós cuccokat.
“Praise The Sun” \[T]/
-
t256
őstag
válasz Šolaire #1488 üzenetére
Igaz is, a Bell Gargoyle boss fight után ott megjelent egy árus. A problémám az, hogy nagyon nincs kedvem addig visszamenni.
Habár az úton biztos összejönne egy szintlépésre elegendő lélek.
Ha már arra járok, Andre meg tudja javítani a Drake-t?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Kvelstadt
veterán
Komolyan mindenki elmegy a female árus mellett?
Dephts ajtaja előtt el lehetett indulni felfelé majd onnan egy csatornafolyosóba ahol ott a female merchant aki árul puring stone-t.
Mindig mindenki menne new londoba ami igen veszéjes, ahelyett hogy a merchanthoz menne aki a csatornafolyosón van, ott amin ha végigmentek firelinkhez vinne vissza. Egy köpésre van dephts-től aról nem beszélve hogy a new londoba vezető út is ara vezetne dephts felől.
Ha ilyenkor az a cél hogy mihamarabb és könnyen puring stonet szerezzetek a curse ellen akkor felejtsétek már el azt a k.va new londoi árust.
Bocs srácok de már sokszor leírtam hogy van egyszerűbb megoldás és még mindig felmérgel mikor valaki new londoba akar menni mikor ott a megoldás egy köpésre."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Šolaire
veterán
Régent toltam vele de biztosan. Eltört? Ha a kovácsnál vagy az undead male merchantnál megveszed a repair boxot akkor a tábortüzeknél is tudol javítani ha jól emlékszem lelkekért cserébe és akkor nem kell szaladgálni a kovácshoz.
Kvelstadt: nyugi én se vettem ott sose purping stone-t nem is volt rá szükségem egyből vettem a vízköpőknél és az elég volt valamit te tudsz jobban valamit mi ezért van a fórum nem kell kiborulni.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
t256
őstag
válasz Kvelstadt #1490 üzenetére
Elnézést!
Tudom is melyik árusról beszélsz.
Én csak azért mentem volna Londoba, mert a játék konkrétan azt írja, miután megkaptam az átkot. Fene sem gondolná, hogy más is árul Purging stone-t.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Kvelstadt
veterán
Semmi gond.
Én húztam fel magam feleslegesen.
Csak még jófej is a játék mert direkt ad egy puringos árust dephts közelébe ere ha nem is maguktól akkor küldik egymást az emberek new londoba.
És ja ezért van a fórum szal irány a merchant a csatornában és new londot tessék elfelejteni ez ügyben."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Šolaire
veterán
Szerelkezz fel kővel átok ellen meg vedd meg a repair boxot,így nem kell tartanod az átoktól meg a fegyver kopástól.
Ha jol emlekszem undead male merchantnal van bottomless box. Oda be tudod pakolni a felesleges cuccokat amiket nem hasznalsz.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Én anno emiatt csináltam mérgembe egy új karaktert lekeveredtem Ash lake felé a játék legelején a master key segítségével és kétszer átkoztak meg. Akkor nem bírtam visszajutni most simán menne
Utána egyszer se átkoztak meg lenyilaztam egyenként az összes kis rohadékot.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest