- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Uraim,koszontem szepen.Hamarossan neki is ugrok megint
Ne szemetelj ! = Steam
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1306 üzenetére
Ja akkor oké. Én is el fogom rakni az egészet egy helyre hogy meglegyen ha kellene később.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Ry0K3N
senior tag
Még régen redditről:
"Melyik szerintetek a legerősebb hős?
Tarkus ez nem kérdéses. Meglehet hogy jézus tud vizen járni de Tarkus átúszik a szárazföldön."
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
t256
őstag
Ezt már nem tudom hol láttam, de így hangzik:
"I'm an atheist and this game genuinely had me looking to the bible for help."
Magyarul:
" Ateista vagyok, de emiatt a játék miatt segítség keresek a bibliában!"
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
melega
őstag
Az a baj hogy nem értem a játékot. Nem tudom hogy az életemet hogyan kell duplájára növelni. Illetve az életcsíkot megnövelni a fegyvereimet fejleszteni.
70 akciójátékot játszottam végig, de ez jóval nehezebb azoknál
A Witcher 3-nál, és a BAtman Arham, AC szériánál is jóval. -
t256
őstag
Ne is azokhoz a játékokhoz hasonlítsad ezt. Inkább a 8 bites korszak játékaihoz (Mega Men, Castlevania), ott volt ilyen a nehézség.
Fegyvereket a kovácsoknál (Blacksmith) tudod fejleszteni. Az életcsíkot (HP) pedig ha jól tudom a bonfire level up opciónál a Vitality. Ebben nem vagyok biztos, egyenlőre a Demon's Souls-szal jászom. Ott más a karakterfejlesztés.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Adam_Shepard #1312 üzenetére
+ itt teljesen a reflexeidre hagyatkozhatsz egy idő után. Van aki lvl1 en viszi vegig a jatekot Bár én a Bloodbornet ajanlanam kezdo jateknak, mert ha ott elkapod a ritmust akkor a daek is menni fognak. Es ott nincs annyi fejleszgetes.
.
-
vorosmarti
senior tag
Érdemes nézni wikit, mert bizonyos dolgokra nem tudsz rájönni magadtól. Esetleg végigjátszást is, bár nyilván a spoiler miatt esetleg nem mindenki ért egyet vele. Ha mindent tudsz előre, akkor is nehéz lesz... az elején...
Én ezen tájékozódtam alkalmanként: http://darksouls.wikidot.com/
Végigjátszás tekintetében kevés visszafogott hangú, de alapos streamert ismerek, talán Tinman videóit érdemes megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=dmR_Dzvus6Y&list=PLGjE-0Xb1yfZUGnYQgjCRu8SOpMt0_c91
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
Ne úgy álj hozzá ez nem witcher. Ez a játék megrág és kiköp ha nem tanulod ki a szabályrendszerét. Ha sikerül úgy vágsz át a játékon mint kés a vajon de ahoz rengeteg idő kell. Wikit én nem néztem anno mindent a magam kárán tanultam meg. Mikor egy év után a végére értem soha nem éreztem olyan sikerélményt. Szó szerint végig kell harcolni küzdeni a játékot. Szó szerint le kell győzni ha sikerül hatalmas élményben lesz részed. Igazi férfias játék.
“Praise The Sun” \[T]/
-
melega
őstag
válasz Šolaire #1315 üzenetére
Igen igazad van. annak ellenére hogy végzettségem mérnök informatikus, néha kéne mellém valaki aki segíti a végigjátszásomat.
A másik a katakombákba, és az erdőbe eltévedek. A katakombákba kinyírtam a bosst, de még vissza kell mennem majd oda. Néztem mások végigjátszását, de néha bizonyos részeket kihagynak
-
melega
őstag
-
Šolaire
veterán
Végzettségednek ehez mi köze? Akkor miért youtube segítségével játszol ha ilyen magas végzettséged van?Így kb semmi értelme és semmi értéke nem lesz akkor ha a végére értél. Magadat fosztod meg a valódi sikerélménytől. Ja ne haragudj elfelejtettem hogy mérnök informatikus vagy
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
melega
őstag
Nem tudjátok Anor Londoban hogyan lehet besétálni a képbe. A játék nekem azt írja Corporation doesn't move.
Amúgy két boss már megöltem Londoba.. -
melega
őstag
A másik kérdésem ugrani hogyan lehet a játékban? Pcn játszok.
-
Rony949
őstag
Hosszan nyomod a futás gombot hogy gyorsan fuss, majd futás alatt (nagyon gyorsan) nyomd le megint a futás gombot, de akkor csak egy pillanatra, ne hosszan. Kicsit nehéz elsajátítani eleinte, de aztán belejössz. Bár az én 500 óra Souls-os összidőmmel még mindig sikerül elbénázni néhány ugrást.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz Šolaire #1331 üzenetére
Billentyűzet egerrel de nem megy az ugrás hiába nyomom hosszan a futás gombot majd villámgyorsan megint a futás gombot. Fejleszteni kéne hozzá valami képességemet?
Ahhoz kéne hogy visszaugorjak a körbe, elfordítottam Arno Londoba hogy a festményhez be tudjak menni, megvan hozzá a kulcs.
De amikor visszateleportáltam magam nem az utolsó bonfiretől kezdte, hanem előről Arno Londot és az a baj hogy se a plafonról nem tudok átsétálni a körbe, se a palota szintjéről, mert elfordítottam a legalsó szintre a festmény szintjére és onnan teleportáltam magam.
-
melega
őstag
Köszönöm a sok segítséget, de az a baj hogy futás közben hiába nyomom le a futás gombot, vagy bármelyik billentyűt nem ugrik.
Képességet kéne hozzá fejleszteni?
Billentyűzet egéren játszok.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Egyáltalán hogyan tudok sprintelni a Dark Soulsba? lassan fut a karakterem.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Nem lehet hogy az egér görgőt kell lenyomni? Pedig én is játszottam bill+egérrel de csak nagyon keveset és már nem emlékszem hogy pontosan hogyan is volt..
A space-el tudsz futni, nyomva kell tartani; és elméletileg ha már futsz akkor gyorsan megnyomod a space-t még egyszer és ugrani fog.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Az ugrás elsajátítva.
-
melega
őstag
válasz vorosmarti #1338 üzenetére
Köszi a kulcs is megvan amivel be lehet jutni a képbe.
Amúgy más baj volt használni kelle a kulcsot a kör elforgatásához amin be tudok jutni a festménybe, visszamentem érte Asylumba. -
melega
őstag
válasz Adam_Shepard #1340 üzenetére
Igen. A festménybe is bent vagyok.
Viszont megöltem eddig az összes bosst (Arno Londoban is volt vagy 12 összesen) Londo Item kivételével, és remélem nem hagytam el egy kulcsot sem
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A sárkányseggtől nem tudok elmenni leaping attackolni kéne, de nem tudom hogyan, hogy feláljon. Ez a festett világba van benne.
-
melega
őstag
A probléma megoldódott
-
melega
őstag
Még annyi nem tudom a New Londo Ruinsba egy csigalépcsőn sétálok le a Four Kingshez (boss) de amikor leesek, vagy legurulok mindig meghalok.
Az internetre feltett végigjátszásokba soha, ott leugranak a mélybe, és ott várja őket a boss.
Nem tudom mi kellene hozzá hogy ne halljak meg.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Rony949 #1332 üzenetére
Én mostani végigjátszásomban jöttem rá egy trükkre ami segít mikor nincs hely nekifutni de át kell ugrani valamit. Szal előbb a futás gombot kell lenyomni és csak aztán előre tolni az analógot és akkor egyből rohan. Így akár egy méteren is lehet ugrani.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
melega
őstag
A Seath the Scalelles bosst aki elárulta a sárkányokat hogyan lehet megsebezni?
Hiába vagyok mellette, és csapkodom a bosst ezerszer a farkát meg a testét egyszerűen semmit nem veszít életéből. Ez a CAve the Crystal pályán van. A börtönből már kijöttem.
A végigjátszásokban pedig mindenkinek sikerül, nekem nem megsebezni sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest