- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz Kvelstadt #1690 üzenetére
Amikor Firelinkből átmész Undead Burgbe, ott a csatornában van egy patkány. Mindig megy a fal felé és nem akar bántani. Az sosem dobott Humanityt. Legutóbb kivártam, hogy rám támadjon, akkor dobott.
Undead Parish felé a híd alatt van három agresszív patkány. Ott aztán tényleg random, hogy adnak-e.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
MageRG
addikt
válasz Redcaster #1696 üzenetére
Anor Londo-ból simán vissza lehet menni a bossharc előtt is, csak "beszélj" azzal, aki odahozott.
O & S előtt ha jól számolom 3 firekeeper soul-t tudsz találni (és még kettőt, ha elég vérszomjas vagy, de az ilyenkor még eléggé saját magad lábonlövése.)."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1691 üzenetére
Persze h megvolt.
Redcaster. Vissza lehet menni anor londo-ból.
Egyedül a painted world of ariamis nrm rnged ki csak akkor ha eljutsz a vegére."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
t256
őstag
Sikerült eljutnom Blighttownba (megint). A második bonfire is meg van.
Próbálom összeszedni magam a boss fight előtt. Milyen felszereléssel érdemes nekimenni Chaos Witch Quelaag-nak?Jelenleg shadow set van rajtam. Knight Shield +4 és a Drake Sword van Nálam.
Van még egy Long Sword +2 is és néhány gold pine resin és egy charcoal pine resin.
Varázslataim: Magic shiels, soul Arrow, Magic Soul Arrow, Combustion.A mocsárban és a vízimalmon körülnézek, úgy emlékszem ott volt a remedy varázslat, kulcs New Londohoz és egy Crimsons Rob set.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
-
Šolaire
veterán
-
cyberkind
félisten
A Katakomba Boss utáni sötét részhez nem lehet valami fényt vinni?
Durván durva, félelmetes illetve szopatós teljes sötétségben ez a rész és még ismeretlen is. -
Šolaire
veterán
válasz cyberkind #1719 üzenetére
Lepke boss? Oda nekem az út volt nehéz én kinyírtam mindenkit főleg a lassítós kőlovagokkal szívtam.
[link]
[link]
Ezekkel találkoztál?
Ha követed Astora történetét akkor ad egy Sunlight Maggot nevű sisakot.
[link]
Ez világít a sötétben.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
t256
őstag
válasz cyberkind #1717 üzenetére
Sikerült behívnom Maneater Manfred-et így sikerült legyőzni. Megkongattam a harangot is. Most vissza kéne jutnom Firelink Shrineba, onnan pedig Parishbe. Van valami teleport, mert ez elég hosszúnak tűnik?
-
-
t256
őstag
Van Master Key.
Várjunk csak. Most jut eszembe, amit mondasz. A vízmalom tetején keresztül egyszer átjutottam New Londoba.
Tehát Valley Of Drakes-en keresztül. Onnan valahogy ki tudok lyukadni a Firelink Shine-nál?
Vagy Darkroot Basin-be jutok, onnan Darkroot Garden, végül Undead Parish?Semmi kedvem Blighttownban mászkálni. Valahogy elég volt abból a helyből.
-
Šolaire
veterán
Master key segítségével el tudsz jutni new londoba ahogy kiérsz blightownból ott az ajtó amit nyit onnan meg liftel firelinkbe. Tehát nem kell átmenned a valey of drakes-en mert akkor darkroot basinba jutol mondjuk onnan már nincs messze undead parish és firelink se.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Adam_Shepard
addikt
Igaz, nem az a csoport de a Bloodborne GOTY most US fiókkal csak 19 dollár.
.
-
Šolaire
veterán
válasz Adam_Shepard #1728 üzenetére
Jó akkor offolok én is ezt most néztem meg tetszett ez a videó teszt.
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
MageRG
addikt
Ha Blighttown felől jössz akkor nem kell mesterkulcs New Londo-ba. Így pont az egyik a toronynál lyukadsz ki, ami New Londo elején van.
Onnan 3 másodperc átkocogni a másikig, amiben a lift pont Firelinkbe visz.
Mehetsz a Valley of the Drakes-en keresztül Darkroot Gardenbe, onnan meg az Undead Parishen és a harangos templomon át, de teljesen felesleges kerülő."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
t256
őstag
Köszi! Holnap meló után belevágok. A Drake sword-ot meddig tudom használni? Mikor érdemes lecserélni és mire? Gondoltam fejlesztem tovább a Long Sword-ot, valamelyik ember-rel adható hozzá extra magic vagy fire sebzés is.
-
MageRG
addikt
A Drake sword nem skálázódik és nehéz is. Bármi a jó helyette, ami a karakteredhez passzol.
Ha str/dex-re pakolsz, akkor olyan fegyvert válassz. Ha faith-re, akkor csinálj divine fegyvert Andrenál.
Ha int-re, akkor magic-et Rickertnél New Londo-ban.
Vagy dönthetszt úgy hogy letojod, akkor meg csinálsz tüzes/villámos fegyvert, és csak a minimum statokat kell elérni.
Én elsőre villámos gargoyle halberddal nyomtam végig. Jól sebez és messzire elér. Persze van pár boss ami ellen elég rossz.[ Szerkesztve ]
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
t256
őstag
Str/Dex-re pakoltam eddig és egy minimálisat Int-re.
Ez a tüzes/villámos fegyver jól hangzik.
Demon's Soulsban nagyon sokáig egy Dragon Long Sword (tüzes) +5-ot használtam, aztán áttértem Crescent Falchion (Bleedinget okoz) +5-re.
Nagy kedvencem a Scraping Spear volt, amihez kellett az egyik démon lelke. Cak 100-at sebzett, de ha az ellenfél védekezett, keményen vitte le a cuccának a durability-jét.Rickertnek gondolom kell valamilyen parázs (ember), hogy magic weapont készítsen.
-
Redcaster
őstag
No ő érdekes volt, mert teljesen véletlenül sikerült összehoznom azt, amikor pár ütésből sikerül legyőzni őt. Ez még akkor jött össze, amikor először játszottam a játékkal Bementem a füstkapun, felvettem a settet, aztán mikor elindult a fight, elkezdtem kifele rohanni, reméltem hogy elszaladhatok Aztán utánam ugrott, és 4-5 csapás volt kb, akkor elsőre sikerült. Csak lestem, nagy hirtelen nem tudtam hova tenni
Aztán most hogy újrakezdtem a játékot, már tudtam hogy kell összehozni az easy killt, azonban elsőre valamiért nem sikerült, így ott buktam is kb 26k soult, mert én hülye nem léptem meg a szinteken Quelaag után , de 3. try-ra meglett
(#1705) MageRG, (#1709) Kvelstadt, (#1710) Rony949
Fura, úgy rémlett, hogy próbáltam visszamenni még régebben, de nem tudtam, de akkor ezek szerint nem volt igazam, és jó tudni hogy vissza lehet menni A +2 Firekeeper Soul-t tudom hogyan kell megszerezni, de azt inkább kihagyom, viszont New Londoba lehet hogy visszanézek -
cyberkind
félisten
Eladni mikor, hol illetve kinél lehet, nagyon sok helyen voltam illetve nagyon sok boss-t megöltem de sehol se találtam olyat akinél a sok felesleges szart eltudnám adni soul-ért.
-
cyberkind
félisten
válasz vorosmarti #1740 üzenetére
Ja, hogy ez az, én azt hittem, hogy egy árus lesz.
-
vorosmarti
senior tag
válasz cyberkind #1741 üzenetére
http://darksouls.wikidot.com/kingseeker-frampt
Kicsit meglepő figura
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz vorosmarti #1742 üzenetére
Igen tudom ki ez, csak nem hittem volna, hogy ez a "képessége".
-
Redcaster
őstag
Speciális fegyvereket boss lelkekből kivel lehet csináltatni?
-
MageRG
addikt
Vigyázz, a tüzes/villámos fegyver nem skálázódik, tehát csak akkor éri meg, ha nem pakolsz többet str/dex-re.
Ezen kívül nem lehet buffolni és split damage, szóval bizonyos esetekben kevesebbet sebez mint egy +15-ös fegyver.
Lesz majd olyan boss, ami csak röhög az ilyen fegyvereken. Oda kemény fizikai sebzés a jó.Rickertnek +5 magic-ig nem kell semmilyen ember, csak ha feljebb szeretnéd vinni.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
cyberkind
félisten
Ha jól tudom a stamina 40-es szinttől már nem lesz több?És tényleg így van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest