- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz chungee #1149 üzenetére
Lehet hogy visz valahova az a karika. Ds1-be még volt higy így jelöltèk a portalt.
Sen fortress bosd után van egy ilyen ami anor londo-ba visz.
De hogy ez hol van és hova visz nem tudom.Nem_tom
Tudsz venni is egyet a macskás covenant egyik npc-jétől.
Asszem lent árulja blightown alján.
Vagy quelaag lelkéből is lehet csinálni egyet ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MageRG
addikt
válasz chungee #1149 üzenetére
Az egy resonance ring.
Akkor van ha valamelyik másik online játékos miracle-t varázsolt azon a helyen.
Ha elég közel mész akkor a saját papi varázslatod ikonján is megjelenik a karika, és növeli az erejét.
PvP-ben, WoG-gal meg a Sun's Firstborn gyűrűvel brutális."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
-
MageRG
addikt
válasz nem_tom #1154 üzenetére
Forest hunters.
Alvina, a cápavigyorú óriáscica a vezetője. Darkroot-ban találkozhatsz vele, a Crest of Artorias-os kapu után, ahol az ellenséges npc-k is vannak.
Keresd meg a bástya-romot a híd egyik oldalán, ott ül az ablakban."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
nem_tom
őstag
Ja az egy macska akar lenni? Oda majd legutoljára akarok menni.
SPOILER: Láttam videóról, hogy a DLC -ben (azaz a múltban) meg lehet menteni annak a farkas boss -nak a múltbéli fiatal énjét aki Artoras gyűrűjét adja. Kíváncsi vagyok mi lesz akkor, ha először megmentem és utána megyek találkozni a jelen énjével.
Szerk.: Sif, most jut eszembe a neve.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Bocsi, de inkább nem nézem meg a linket, nem akarom lelőni magamnak a poént.
(#1157) toturi: Ja a kis rohadék először meg akar ölni, aztán meg jajj kis szegény kutyuli... De amúgy tényleg. A legdrámaibb boss fight az egész játékban. Már majdnem én is megsajnáltam.
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Ha már szóba került Alvina... Meg tudja vmelyikőtök mondani, hogy korlátozva van-e, hogy hányszor enged Alvina visszalépni a covenant-ba? Többször beléptem más covenant-ba, és olyankor kis dorgálás után enged újra visszalépni, de vajon ezt végtelen alkalommal meg lehet ismételni?
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Adam_Shepard #1160 üzenetére
Szerintem moddolta kicsit. Meg DSfixben is elhet buherálni hogy szebb legyen.
(#1159) nem_tom
jól teszed ^^[ Szerkesztve ]
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
MageRG
addikt
válasz vorosmarti #1161 üzenetére
Szerintem nincs limitálva, de mindig nulláról kell kezdened a covenant szinted.
Egyébként jobban jársz ha meglátogatod Osvaldot a harangtoronyban és ott "bontod a szerződésed".
Különben téged látogat meg a Darkmoon Blade. Vagy brutális összegeket fizethetsz a bűnbocsánatért."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
chungee
addikt
Hamár a Macska covenant-ról van szó. Annyi előnye van, hogy ne támadjanak rám az ottani NPC-k ugye
-
nem_tom
őstag
válasz Šolaire #1164 üzenetére
Szerintem ez az amit már említettek korábban. Emlékszem mikor először lementem onnan, (mármint először az új karakterrel) akkor nem ugortam át egy itemhez. Azon a szinten örültem, hogy továbbjutok. De majd úgy is körül akarok nézni ott jobban, akkor már azt is összeszedem.
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Köszönöm, még igazából nem sokat pvp-ztem ott, ugyhogy a covenant-szintemen nem sokat vesztettem.
Sokszor visszamentem farmolni, mert Anor Londo-ig, talán ott lehet a leggyorsabban összeszedni a hiányzó lelkeket. Addig volt nagyon fontos, még nem végeztem Sif-el, mert hát... szóval nem elsőre sikerült kinyírni
(Volt egy karakterem akivel megöltem Shiva-t, és utána a Sif-küzdelem nem volt egyszerű, mert mire odajutottam, megevett a 4 NPC. Gondolom utána már tényleg csak Oswald segíthet.)
Ornstein & Smough után már több lehetőség van a farmolásra, nem is megyek sokat vissza darkroot-ba.
(Megjegyzem, lehet h én vagyok vak, de nem találom a spoiler-gombot.)
(#1165) @chungee: Igen, és ahogy MageRg is írta: PVP területén is van jelentősége.
-
chungee
addikt
Milyen előnnyel jár ha emberformában rohangálok azon kívül, hogy boss-oknál hívhatok segítséget Mert nem minden sarokban lehet találni humanity-t. Ráadásul tökre random dobja ellenem piros vagy fekete erős harcosokat. Időm sincs felszerelkezni
-
chungee
addikt
válasz nem_tom #1169 üzenetére
Ok addig rendben van, hogy hostile NPC-t küld rám a játék az legalább balance-os. De online über super katona ellen semmi esélyem Ez idegesít a legjobban. Amikor jön egy ilyen már elrakok mindent prepare to die-ra xD Amúgy szerencsére találtam humanity farmhelyet Depth-ben.
-
MageRG
addikt
válasz chungee #1170 üzenetére
Git gud.
Ne csüggedj, az alacsony szintű PvP nagyon nem a balance-ról szól. Semmi esélyed, hacsak nem te is eleve PvP-re építed fel a karaktered.
Mondjuk elbújni elbújhatsz. Nekem már sikerült így kicselezni invadert (kinyírta magát véletlenül).
Ha nagyon zavar, akkor játssz Steam offline módban."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok! Hogy lehet beállítani a gamepadon (vagy a játékban) hogy a bal kart ha mozgatom akkor forduljon normálisan a nézet is amerre megyek? Mint ha az egeret mozgatnám. A jobb karral plusszban ugyan állítható de az más. A célpontokra sem megy rá automatikusan csak ha rányomok a megfelelő gombra. Pedig be van állítva hogy automatius legyen. Még csak most kezdek belejönni a gamepadba, eddig nem használtam. Nem egyszerű így egér+bill után.
-
Kvelstadt
veterán
válasz BOBAKILL #1175 üzenetére
A kamerát te forgatod. Ha belockolod az ellent vagyis lenyomod a jobb stick-ez akkor vagy te és a kamera is az ellen felé fordulva. Az autómata meg azt jelenti hogy ha belockolod és többen vannak akkor a jobb stick mozgatásával tudsz váltogatni hogy kire figyelj.
Elég gáz lenne ha haladnál a kátékban és ahogy meglátná a kamera odahúzna automatikusan."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
nem_tom
őstag
SOS kérdés. Mágusként is csak áldott fegyverrel tudok ártani a Katakombákban lévő csontiknak? Mert ha igen, akkor az egy elég meredek játszma lesz.
Amúgy durva, hogy mennyivel másabb mágusnak lenni. A játék 2/3 beleértve a boss-okat is eléggé könnyű, viszont van az az 1/3 ahol annyira előnytelen, hogy a hajamat tépem néha. Sőt mi több, jelenleg még Manus -t és Malekeet -et és kénytelen voltam félretenni, mert egyszerűen a fele HP -jukat nem bírom leszedni sehogy sem... hiába van 50 -es intelligencia.
-
nem_tom
őstag
Na jó, mindjárt idegállapotba kerülök. 2 fegyvert fejlesztettem fel és egyikből sem tudok áldott fegyvert fejleszteni. Most komolyan, honnan tudjam, hogy melyikből lehet?
-
Kvelstadt
veterán
válasz nem_tom #1181 üzenetére
Na ez a varázslós egy jó kérdés. Mármint hogy botból lehet e divine.
A legegyszerűbb hogy azok ól lehet divine amelyek titanite shard-al kezdődnek. Szóval ami twinkling vagy ami boss fegyver az nem lehet divine( áldott)
Ds-t pont azért nem játszunk varázsló class-al mert úgy nem jön elő a játék igazi íze.
Nem is tudok semmit a class-ról. Ds2-be kezdtem egy varázslót hogy kipróbáljam de eluntam pár boss után.
Amúgy ha megtalálod a csontik sàmánját éy leszeded akkor nem élednek többet újjá. Fekete csuhás manus és tüzet lövöldöz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
nem_tom
őstag
válasz Kvelstadt #1182 üzenetére
Köszi! Hát úgy látszik kénytelen leszek félretenni a varázslataimat.
Sámán? Azokból nem több van? Nem azokra gondolsz, akik szintén ilyen fekete csuhásak, tűzet dobnak és lámpás a fegyverük?
Egyébként egyáltalán nem rossz a máguskodás, meg van az előnye és hátránya egyaránt. Ezzel is tudni kell játszani azért.
-
MageRG
addikt
válasz nem_tom #1180 üzenetére
Ha elég erős vagy, akkor gyorsabban ölöd a csontikat, mint ahogy élednek. Ez pont elég ahhoz hogy megkeresd a nekromantát és leverd. Utána nem élednek föl a csontik.
Mágusnak alap a Dusk crown és a Bellowing Dragoncrest gyűrű. Azzal elég jól lehet pusztítani.
Kalameet elég rezisztens a mágiára. Viszont addigra már megszerezheted a Dark bead varázslatot, ami fizikai sebzést is okoz. Azzal le lehet rendezni."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz nem_tom #1183 üzenetére
Petsze tudni kell varázslóval os de nekem nem élmény 20 méterröl levarázsolni egy boss-t. Odamenni, rlkerúlni a támadásait és arcon csapni, na azt szeretem!
Igen azok élesztik őket.
Ha megvan a katakom a akkor megvan a rite of fire amivel tovább tudod húzni a tüzeket hogy több estust adjanak. 20 a max.[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
A Dusk gyűrű szerintem meg van. Most így fejből nem tudom megmondani, hogy mire jó, de ha nem raktam fel annak biztos oka van. A Sárkánycímeres gyűrű pedig alap. Azt még a játék elejént megvettem. Fájt is a szívem a 20k soul -ért.
Végül sikerült a normál mágiákkal legyőzni. Csak az egyiket ilyen sötét varázslatot használtam ellene. Kellett egy kis távolságot tartanom és elugrálnom az összes támadása elől oszt idővel meglett.
Igazából azt a sötét varázslatot használom ami ilyen sortüzet lő, mivel az egylövéses iszonyú lassú. 2x megölnek mire elsütöm.(#1187) toturi: Egyébként igazad van, bár én mégsem értek egyet teljesen. Manus és Kalameet rá a legjobb példa, hogy nem annyiból áll, hogy lelövöldözöd a távolból. Voltak olyan boss-ok amiket kiröhögtem, viszont voltak olyanok is amiket ki kellett ismernem és ezen felül elkerülnöm a támadásaikat (nem csak pajzzsal levédeni), majd egy jól időzített mágiával betalálni. Ez is egy élmény tud lenni.
Egyébként legközelebb egy pajzs nélküli dexterity alapú karaktert akarok majd kipróbálni. Na az lesz ám a vicces történet, előre látom.
-
nem_tom
őstag
Jut eszembe. Valamiért a kígyó az örvényben és a hagymafejű lovag lánya nem jelentek meg nekem a játékban, pedig korábban igen. Hogy hoztam össze vajon?
-
MageRG
addikt
válasz nem_tom #1188 üzenetére
A "sorozatlövő" az a Dark Bead. Kicsit elszállt varázslat, bossokat fektet néhány lövéssel.
A Dusk crown nem gyűrű, hanem oolacile-i kisasszony fejdísze.A hagymalovag questnél mindig beszélni kell vagy vele, vagy a lányával. A lánya a könyvtár kertjében van, bezárva egy arany gólembe. De ha lesorozatlövőzted azt is, akkor lehet hogy Sieglinde is fűbe harapott.
A kígyóknál meg nem jön elő többet az egyik, ha elfogadtad a másik ajánlatát.
Ha neked egyik sem jelent meg, azt nem tudom hogy hoztad össze..."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Kvelstadt
veterán
Siegmeyer gyerekek Siegmeyer! Az ő és Solaire nevét illik megjegyezni. Vagy csak nekem a két kedvenc npc-m?
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
válasz nem_tom #1196 üzenetére
A piromanta nekem életben maradt.
A levett csávó az ki? Aki ott ül az elejétől firelinknèl? Azt nem tudom hogy megmenthető e mert rgy ifő után megtàmad new londo elején.
Az imátkozó nőt nehéz még megmenteni mert ha egyik helyen segítessz neki akkor megölik máshol. Mire rájöttem ikor hiva kell visdzamenni higy életben maradjon.. Ráadásul azért hogy ő èljen más npc-knek halniuk kellett."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
nem_tom
őstag
Nem. Sose fejlesztettem még piro lángot, mégis mindig Blightown -ban találkozom vele hollow -ként.
(#1197) toturi: Fú ez érdekes. A kontaktom vele ott mindig megszakadt, hogy megöltem a hollow -vá lett társait Tombs of Giants -ben, oszt ennyi. Többet nem láttam sose.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz nem_tom #1199 üzenetére
Utána a templomba kerül asszem ahol a lift van ami firelink-hez visz vissza. De hogy azután ki öli meg ha nem lépsz időben ara már nem emlèkszem.
Nézd meg hogy a templomban van e. Ha igen és él még a covenantos faszi firelinknél akkor vágd le mert van egy kör amikor meg ő ölné meg.
Olyan vég hogy mindenki él nincs mert ez dark souls.
De nekem csípi a szemem mikor azt látom hogy ártatlan fegyvertelen npc-ket bánt akárki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest