- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
pedig hogy mondták hogy nem lesz metro
-
proci985
MODERÁTOR
-
Aventador91
őstag
kedden jön a gta 6 trailer is
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok mit csináljak egy metroval?
sziasztok.Ha van a játékban ugyis gyorsutazás értelmét nem nagyon látom, relative sok munka megcsinálni a készitőknek és kb 1x szálnék fel és le hogy megnézzem.
Nem fotó modozok.[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
nubreed
veterán
Csak most olvastam el a Redstream Summary -t...
Metró és autóversenyek! Nagyon jól hangzik, várom nagyon.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
PuMbA
titán
válasz sixpak #32164 üzenetére
Hihetetlen, hogy kikupálták a játékot A CD Projekt RED-et tényleg érdeklik a játékosok, ami ma már sajnos kevesebb játékfejlesztő cégről mondható el. Ugye írtam az 1.5-ös javításkor, amikor először vittem végig, hogy kiváló játék szerintem, de nem RDR2 szint nálam, például mert sok apróság nincs, ami az immerziót adja. Azóta a javításokkal és a Phantom Liberty-t lenyomva, illetve most, ami a 2.1-gyel jön, de, simán van RDR2 szint. Az örök listán a legjobb játékok közé végleg beírta magát.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
hát igen, a cdpr játékai amik engem is a legjobban megfogtak. a witcher 3 és a cyberpunk 2077. annyira egyediek és jók. remélem ezt nem rontják el a jövőben.
ettől függetlenül a red dead 2 a legkomolyabb játék ever(szerintem, de igazából nincs más játék ami hasonlítana rá részleteiben sem), részletességben, voice acting, a leg valósághűbb játék, nincs olyan pontja amibe bele tudnék kötni. 2018as játék, én 2021ben játszottam vele először és leesett az állam úgy néz ki max grafikán és még ray tracing sincs benne), imádom viszont még egyszer se játszottam végig, csak kb 80%.
a cyberpunkot már végigtoltam 3x, a dlc-t 2x, viszont a karaktermozgástól és az autók fizikájától hányok
-
Boonen007
őstag
Ebbol a kocsi szallitos kuldibol mennyi van? Capitanonak. Valaki le tudna irni spoilerbe ha Song Bird mellett allok mik a
vegso lehetosegek, a Moon-os questben? -
Ryder62
őstag
Na, belekerül a metró is. Úgy érzem még várni kell a következő végigjátszással.
Ha a mapot még kibővítenék, vagy értelmet adnának egyes területek létezésére az jó lenne. Pl az olajmezők vagy az Arasaka Parti Komplexum bejárhatatlan de elég nagy területek. Pacifica is ilyen korcs terület volt melynek fele bejárhatatlan volt de azt ugye a DLC-vel kibővítették. De a Biotechnika mekkora területet foglal és teljesen értelmetlen. -
Topikgazda
Nálam eleve best game ever a CP2077, hangulat, grafika, zene, történet, karakterek.
A Phantom Liberty erre rátett egy lapáttal és pont az a legnagyobb problémám, hogy már kilóg a történetszál és Dogtown is a CP2077 eredeti környezetéből, nem illeszkedik vajsimán bele sajnos...Az RDR2 számomra sehol sincs hozzá képest, egyszerűen nem fogott meg sem a történet, sem a karakterek, hiába van amúgy tényleg nagyon igényesen megcsinálva a játék...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Topikgazda
válasz Boonen007 #32168 üzenetére
Az El Captain féle autós küldetések végtelen mennyiségben jönnek, annyi a probléma, hogy egy idő után (azonos helyen spawnolva) repetitív lesz, mert ugyanaz a küldetés jelenik meg az adott ponton.
Songbird terén nem tudok segíteni, nem tartok még ott...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nubreed
veterán
Nagyon jók, hangulatosok az újabb képeid is. Egyébként valamilyen utómunka is van rajtuk?
Igen, nagyon jó fej a CDPR, nem hagyták magára a játékot, nem csak egyszerűen javították az elég gyengére sikerült rajtkor jelentkező hibákat (nekem mákom volt, akkor sem voltak nagy hibáim), de menet közben elég sok új tartalommal is megtöltötték. És folyamatosan jönnek még új dolgok.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz sixpak #32174 üzenetére
Cheateeer!
De azért mindig a fotós szem a lényeg; megtalálni egy adott téma legjobb kivágását, nézőpontját. Az meg fotósoppfüggetlen és nagyon jól csinálod
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
addikt
Üdv!
Lenne egy kérdésem, olvasgatva az utóbbi napok hozzászólásait. Tehát, az alapjáték végigjátszva, az összes létező befejezéssel, még a mókolttal is, amikor egyedül kell végigvinni.
A térkép is fullosan kipucolva, gyakorlatilag csak mászkálni tudok a térképen. Értelemszerűen, az 50-es szinten vagyok, a játék a patchek szempontjából is naprakész.
Szóval, ha megveszem a DLC-t, és elkezdem, a jelenlegi felszereléseim, és az 50-es szintem az nullázódik, vagy megmaradnak a jelenleg használt cuccaim, és marad az 50-es szintem is?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nubreed
veterán
ez minden idők legjobb játéka
Ahogy telik az idő szerintem ez a kijelentés egyre igazabb. Egy biztos soha nem volt még olyan single player játék, amihez ennyiszer visszatértem mint a CP2077 -hez.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
sixpak
nagyúr
válasz RetepNyaraB #32175 üzenetére
Hát én ebből soha nem csináltam titkot, ahogy irl fotózásnál, úgy itt sem létezik nyers kép.
Ha csak egy dolgot kell megpiszkáljak, hogy jobb legyen a végeredmény, akkor azt meg is teszem.
Köszi, amúgy.Nubreed: így van.
520 óránál járok én is.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Eversmann
aktív tag
Remélem mentéssel kompatibilis lesz a metró, nem kell majd újrakezdeni
Hoppá, Adam Smasher bossfight is kap egy ráncfelvarrást. Ami valljuk be, rá is férne. Anime megnézése után meg főleg.Life is better with a Titan
-
Ferke[HUN]
tag
Én nem tudnék dönteni, hogy RDR2 vagy CP'77. A dobogó legmagasabb fokán nálam a The Witcher 3 van, a második helyen legyen holtversenyben ez a két játék. Ami még nagyot ütött az a Kingdom Come: Deliverance. Ezek bármelyik folytatásáért, sztori DLC-jéért hajlandó lennék elővételben fizetni.
-
nincsnév007
őstag
én is inkább a cyberpunkot mondanám mint nálam etalon játék. Maga a vaáros, az atmoszféra, a hangulat, a szereplők, a fegyverek, a járművek legyen bármi de sokkal jobban bejön mint az rdr2. Maga a világ jobban érdekel. De viszont az rdr2 mellett szól hogy ps4-en játszottam ki de viszont mai napig azt mondom ha egy játék nextgen akar lenni akkor legyen olyan mint az rdr2. És nem a vadnyugatra gondolok, hanem az élővilág, npc-k a karakterek ott is, tényleg hogy bármit megcsinálhatsz abban a játékban. De viszont a cp legnagyobb előnye az a magyar felirat ami miatt is a cp-hez húz a szívem.
-
nubreed
veterán
A 2.0 előtt ha hosszan nyomtam a kocsiban a rádió gombot akkor bejött a rádió választék lista. Most ez nem működik és ugyan váltogatni tudok a rádió gombbal az állomások között, de kikapcsolni nem tudom a rádiót, valami mindig szól. Ez a 2.0 óta másnál is ilyen? Vagy lehet, hogy nekem akad össze valami moddal? Ami azért lenne furcsa mert semmilyen audio/rádió modot nem raktam fel a játékhoz.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz nubreed #32187 üzenetére
Sztem a "ráfrissítés" csomó bugot hozhat. Nekem is vannak hülyeségek és számtalan kisebb glitch, grafikai anomália. Még nem vettem rá magam tiszta reinstallra. Majd a 2.1 ha kijött.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Winne
nagyúr
Van amúgy bármi értelme a régi mentéssel bejelentkezni, vagy ahogy story végén vagyok már nem lesz mit csinálni azon kívül, hogy autózgatok és nézelődök, vagy inkább kezdjek új storyt?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Topikgazda
Idő és akarat kérdése.
Ha csak a Dogtown-ra vagy kíváncsi, akkor az is járható út, hogy a Nocture Open előtti mentéssel nekiesel Dogtown-nak, a "régi" területen is lesz pár változás, például az autógyűjtögetős / lopós küldik El Captain-nak. Ennek a megoldásnak az előnye, hogy a többi NPC dolga (Judy, Panam, Vic, stb.) annak megfelelő lesz a játék végén.Ha teljesen nulláról szeretnéd az új játékmechanikát felfedezni, akkor kezdheted előről, de ez ugye plusz 40-80 óra játékidő...
Én augusztusban utóbbi miatt indítottam nulláról karaktert, de azért azt bevallom, hogy téren átpörgettem már a párbeszédeket, mert ötödik, hatodik alkalommal már azért unalmas kicsit...
De az is tény, hogy egészen más küldetés-megoldásokat is lehet csinálni. Én például korábban a Delamain végküldinél egyszerűen beraktam olyan cuccokat a ruhába, amik negálták az elektromos sebzést, ami picit egyszerűbbé tette az egészet. Na most ilyen nincs, szóval teljesen más útvonalon mentem végig.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nubreed
veterán
válasz RetepNyaraB #32188 üzenetére
Nekem ez most teljesen friss telepítés, mert a hét közepe tájékán szereztem be a PL-t és előtte elég sokáig nem volt fizikailag a gépemen a játék.
-
Rony949
őstag
válasz tibaimp #32117 üzenetére
"Látok ott egy Polaris fedőnév alatt futó játékot, amire új Witcher játékként hivatkozik, de nem látom a W1 remake-et! Akkor az nem is készül ezek szerint? Remélem nem dobták!"
Azt egy külsős csapat készíti, ezért nem látod. Fool's Theory -
Winne
nagyúr
Azért gondoltam az ujrakezdesre, mert megjelenésekor játszottam ki, azóta eltelt időben elfelejtettem teljesen. Kicsit hiányoznanak a mostani cuccaim, mert elég jó dolgaim vannak, de lehet megint adna az érzést, hogy jó hogy fejleszthetek újra és ez jó. Arra emlékszem, hogy szerettem, jól is futott, pedig anno sokan panaszkodtak rá, azóta meg erősebb lett a proci, tehát rosszabb csak nem lesz. 😬
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Puro
aktív tag
Phantom Libertynek azért erősebb vga kell, mint az alap játéknak, azonos beállítások mellett.
-
senior tag
103 óra után végére értem a játéknak. Egy csoda a CP2077.
PS5-ön játszom, lehet rámegyek a platinára. Pár gig maradt hátra és az összes gyorsutazási pontot kell még meszerezni.
Ending kérdések/észrevételek:Először a PL új endinget csináltam meg, 2 év kóma után szívesen lettem volna öngyilkos inkább.
Ezután eladtam a lelkem az Arasakának. Itt megvolt mindkét befejezés (visszatértem a Földre/ a tudatomat "elrakták későbbre").
Következő alkalommal Rogue-al mentünk a toronyba, Rogue meghal. Itt is megvolt mindkét befejezés (V csatlakozik Alt-hoz és Silverhand tér vissza, Silverhand csatlakozik Alt-hoz és V tér visszaMég a Panam ending van hátra, ma ezt viszem majd végig.
Takemura viszont halott, de úgyis újra akartam kezdeni a játékot egy katanás karakterrel. Kihagytam valamilyen endinget? -
proci985
MODERÁTOR
válasz Big_Boss #32199 üzenetére
igen, van meg ket ending:
- egyik a suicide, avagy a teton befejezni. nincs vegjatek, es szuper depressziv. - masik a (don't fear) the reaper, amihez az kell, hogy elotte Johnnynak adott valaszokat adja az olajmezon korabban. ez gyakorlatilag a Rouge ending, csak a fokapun at, egyedul mesz be. itt instadeath van, szoval reload helyett suicide endinget kapsz ha nem jon ossz Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest