- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Hensen partiján a fényelőadás hogy tetszett nektek? Szerintem zseniális volt, illetve megszereztem ezt:
Nektek meglett?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz sixpak #32805 üzenetére
Ott is van!
Készítettem több screenshot-ot is, itt látni a legjobban.
Érdekes amúgy, hogy a való életben nem szeretem a táncot, mint művészetet, nem értem, én vagyok hozzá túl "egyszerű", de ezen, itt a játékban, döbbentem....A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
-
mvkly
senior tag
válasz tibaimp #32808 üzenetére
Nem lett meg. Ahhoz azt a bizonyos küldetést a hotelszobájában
el kell fogadni.(Liam hullájának eltakarítása) Láttam a babád, ami eszembe jutott róla, hogy igen nehéz így kinézni
Erre még rá is játszik a CP. Voodoo Boys netwatch ügynök küldinél minden párbeszéd lehetőségnél ott van az "üsd ki, elég a szóból" opció. Nagyon nehéz nem rá kattintani, most 4. végigjátszásnál sikerült[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz abridabri #32811 üzenetére
Nagyon király volt, nekem is tetszett. És nagyon meglepett, érted, ott vagy a partin, megtörténik a párbeszéd aztán hirtelen sötét lesz a teremben. Azt hittem először, hogy ez egy újabb bug a játékban. Aztán nézem a színpadot, látom, hogy mintha középről éppen jönne ki valami... akkor se tudtam még, hogy mi ez. De aztán nagyon jó lett, ezt igazi CDPR varázslat, le a kalappal előttük.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
tibaimp
nagyúr
Meg szeretném csinálni az összes achievement-et a Steam-en, és van egy, amit nem tudom hogyan kellene.
"Rázós landolás - Aktív berzerk mellett öljek meg két ellenséget szuperhős landolással"
Azt tudom, hogy be kell tenni a cyberverbe a berzerk cuccot, ez ok, de utána mikor aktiválom, nyomni kell valamit (ütés gomb, vagy tűzgomb), vagy az új skill-fán kell/célszerű átrakni skill-eket hogy ez nagyobbat sebezzen, stb??
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nubreed
veterán
A Phantom Liberty Firestarter című küldetésében, hogyan szerzem vissza a
cuccaimat, amiket le kellett adni mi előtt Hansennel találkoztam? We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Havernál szembesültem, hogy series X-en tud egér+billentyűzettel játszani a Cyberpunkal, mivel nekem nincs meg a játék de ha PS 5ön is tudnék játszani egér billentyűzettel akkor megvenném. Valaki tud ebben segíteni, hogy PS -nél működik e ? -
RetepNyaraB
veterán
A DLC alatt én utólag csináltam Lizzy Wizzy küldijét a fő játékban (tehát mindenképp bukta), viszont a végén elküldtem a 'csába,
Így nem maradtunk elég jóban amúgy semtakarítsa el ő a pasija hulláját. "And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
mvkly
senior tag
válasz RetepNyaraB #32818 üzenetére
Unszimpatikus volt a karakter, amit a béna szinkron csak tovább rontott. Én is becsaptam magam mögött az ajtót. Meg az előadásáról is angolosan távoztam
-
nubreed
veterán
válasz RetepNyaraB #32818 üzenetére
Nekem is nagyon unszimpatikus a karakter, ezért én is ezt választottam úgy emlékszem.
-
looser
addikt
Azért amit a pasija tenni akart, az sem volt egyszerű dolog. Valamelyik Black Mirror (talán több is) epizód foglalkozott a témával.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Puro
aktív tag
Tegnapi végjáték kapcsán 195 órával:
kár, hogy dlcvel sincs normális happy end -
nubreed
veterán
Phantom Liberty:
Végig toltam a Phantom Liberty main questet:
Songbirdöt választottam, de mivel elárult engem is a rohadt kis ribanc, mivel hogy a neurális mátrixot csak egyszer lehet használni és azt magának szánja, ezért inkább odaadtam Reed -nek őt. Na most az van, hogy Reed majd jelentkezik valamikor, addig foglaljam el magam. A kérdésem az, hogy Reed jelentkezésééig meddig kell várni? We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Kiborítóan szomorú
az az ending, ha kéred Reed segítségét és a neurális mátrix műtétet választod. Nem jutok szavakhoz. We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Topikgazda
válasz nubreed #32828 üzenetére
Nem értek egyet.
A klasszikus endingeket azért ekézték a népek, mert nem élhetjük túl, minden képpen meghalunk, vagy legjobb esetben is eladjuk végleg a lelkünket az Arasaka-nak. Itt túléljük, megmenekülünk, erre emiatt vannak kiborulva a népek, mert nem Night City szuperhőseként élünk tovább. Egy Cyberpunk játék mégse lehet szirupos-mázas, na... Én pont, hogy már kicsit túlzottan is optimistának, amerikainak tartom ezt az endinget. Az, hogy 2 év után Night City teljesen más lett, hát na, nem vagyunk meglepve. Hogy az egykori harcostársaink (Vic-et leszámítva, akit meg elküldenek számüzetésbe...) elveszítjük, szintén nem meglepő. De élünk, és nekikezdünk az új életünknek... Szerintem ez pont azt mutatja, hogy V-t sehogy sem lehet legyőzni... Még a halál szájából is kisétál... Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nubreed
veterán
Én nem azt mondtam, hogy ez rossz, nem ekéztem az endinget, félre értettél. Én csak annak adtam hangot, hogy felkavart érzelmileg és azok a legjobb játékok szerintem, amik valódi érzelmeket képesek kiváltani.
-
tibaimp
nagyúr
Mr. Hands mikor adja be az utolsó 2 mellék küldetést? Minden küldetés megvan, a fő szálban meg ott tartok
, hogy most árultam el Reed-et és kimenekültünk Songbird-el ahol fogva tartották, onnan. A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
adr0001
tag
Üdv! Mod-ot keresek ami eltünteti a zoom esetén előbukkanó salátaleveleket. Már ha létezik ilyen mod. Itt-ott sajnos katasztrofális a LOD.
Itt egy példa arra mi is a nyűgöm:
A képen a frissen telepített game fut +HDReworked mod + vmelyik colorspace mod.
Próbáltam LOD modokat, de jobb nem lett, sőt leginkább rosszabb. Olyat keresnék ami 2.1-el biztosan működik (még egyszer: már ha létezik, mert kb. feladtam a keresést) Ha valaki tud valami használhatót, kérem ne tartsa magában. Thx!Sírva viszem magammal a tíkot
-
Alpi.
addikt
Lassan kezdődik a DLC-s rész ! Még mindig botrányosnak találom, ahogy ez a játék kinéz ! Botrányosan jónak !
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
válasz adr0001 #32835 üzenetére
Gyorsba megnéztem, [de nekem nem olyan csúf], szerintem...... Nem feltétlen a legjobb helyen voltam, az is igaz, de mesze nem olyan darabos a növényzet.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az NCX Maglev állomásnál a
, de miután ezzel megvagyok, nem halad tovább a küldetés, továbbra is combatban vagyok. 2x próbáltam, ugyanaz. Bejártam mindent, nincs több ellenség.torony elfoglalásához ki kell nyírni mindenkit
Amellett nem tudom bug-e vagy optical camo,de pár katonából csak a fegyverét látom amíg rá nem lövök. Gondolom bug, hogy megakadtam amivel nem tudok mit kezdeni. Viszont legalább dolgoznak a következő patch-en ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
SaGa59
őstag
válasz CPT.Pirk #32840 üzenetére
Ott kétszer is van olyan amikor beszélni kell valamelyik társaddal, hogy tovább menjen a sztori. Az, hogy bizonyos karakterek nem látszanak, csak a fegyverük, grafikai hiba. Nekem pl a braindance kupi moxa őre szokott eltűnni az ajtól elől, csak a baseball ütője mozog a levegőben.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz SaGa59 #32841 üzenetére
De azon a ponton nincs társad.
Songbird egy oszlop mögött várja, hogy kinyírj mindenkit. Néztem a youtube-on, másnál is lebegő fegyverek futkosnak. Viszont náluk egyszerűen tovább megy a küldetés, mikor nem maradt több ellenség.
Beküldtem nekik a mentést a supportra, mert ez szerintem bug.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
looser
addikt
válasz CPT.Pirk #32842 üzenetére
Én tegnap kezdtem el a dlc-t (a földbe gyökerezett a lábam, annyira izgalmasan indul (és ahogy itt egy-egy spoilerbe bekukkantottam, jól is fog folytatódni :-) )
Nálam a Chimera kivégzése után indult be egy elég elcseszett glitch, bug, fogalmam sincs mi, bár lehet, hogy így van kitalálva... Szóval villámgyorsan röpködnek eltűnnek, megjelennek darabok körülötte. Készítettem 3 screenshotot az "esemény"-ről. Radeon 23.12.1 a driver. Most, hogy írtad a fentit, gondoltam én is bedobom. Rákeresve nem látom, hogy másnál is jelentkezett volna ilyesmi. Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
SaGa59
őstag
válasz CPT.Pirk #32842 üzenetére
Bocs, kevertem az alapjáték egyik lehetséges végjátékával.
Úgy rémlik én is tébláboltam ott egy keveset, mire tovább lehetett menni, mert valaki nagyon elcsatangolt közben.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
looser
addikt
válasz CPT.Pirk #32845 üzenetére
Ezt így nehéz elmondani, olyan, mint egy grafikai hiba, szóval egyszercsak megjelenik majd hirtelen eltűnik egy-egy darab a Chimera-ról, mintha vibrálna. Videón azonnal látszódna. Ha odaállsz, ahol felbukkan egy ilyen, annak sincs rád hatása, szóval grafikai bug lesz...
Na most nézelődtem még egy kicsit, mielőtt elküldtem a választ, itt valaki felvette, pontosan ez történt nálam is. Új driver előtt mindig DDU pucolás van, ettől még persze lehet, hogy driver probléma.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest