- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
senior tag
Vehicle missions and air drops - endless dynamic events
ettől egy kicsit fázok...a túl gyakran és ugyanott lezajló eventek hááát. mondjuk jobb mint üresre porszívózni a térképet
Cyberfuck Patchrunner
-
pandras83
senior tag
-
ImACeltic
őstag
Valamelyik nap, talán a hétvégén bejegyezték a 2.0-ás patchet a Steam adatbázisba, valamint a CDPR-től egy mókus tweetelte, hogy ezen a héten infó érkezik a patch kiadásáról. Ezek alapján gondolom számolhatunk azzal, hogy a héten ki is adják a patchet.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
montana92
csendes tag
Szerintem nem arra gondolt, hogy újra meg kelljen venni, hanem egy vásárlásnál 2 sor jelenjen meg a steam-es könyvtáradban, és elindíthasd az alapjátékot is, a régi hardverigény mellett (és nyilván a 2.0. újdonságai nélkül).
Egy full single player, offline játéknál szerintem is erős, hogy kijön egy nem opcionális patch, ami a régebbi hardverrel rendelkezőknél jelentősen ront a játék teljesítményén és ezzel élvezhetőségén.
-
lo_jo
senior tag
válasz montana92 #30262 üzenetére
Igazából opcionális a patch, legalábbis GOG Galxyban letölthető korábbi verzió. Azt tudom, hogy a Steam is ad ilyen lehetőséget, más játéknál használom is, majd valaki megmondja, hogy ott a CDPR ugyanúgy engedi-e, mint a saját platformján. Természetesen a mentések bacward kompatibilitása mindig kérdéses, de a 2.0-ban mentett állás 100%, hogy nem fog menni régi verzión.
-
PuMbA
titán
Az enyémen egy 10 ezres Arctic hűtő van és 66fok maximum stressz teszten az 5600X-em a nyári melegben és közben teljesen halk. Alapesetben 500RPM-en forog, de ha játszok, akkor hiába gyorsul 1100RPM-re, a 3 db 900-1100RPM-en forgó VGA ventik hangja elnyomja. A Noctua hűtők szerintem baromi drágák ahhoz képest, amit tudnak. Az a 2-3 fok, amiben jobbak, nem ér 3-4x-os árat.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz pandras83 #30260 üzenetére
eleg a prism is
inkabb ott lehet baj ha valakinek az uvegkalitkaban nem birja el a hutese ha a CPU maxon dolgozik.
max fole a Cyberpunk se tud porgetni, szoval ha arra keves a hutes, akkor jo esetben masra is az volt.
meg modern CPUk amugy is thermal throttlingolnak max. mondjuk akkor meg minek vett az illeto erosebb CPUt, de ez ugye megint nem a Cyberpunk sara.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
pandras83
senior tag
-
Mart10000
aktív tag
Volt valami szivárogtatás, hogy 70-es lesz a megemelt szintkorlát ehhez képes 60-as lesz, ami több, mint a semmi mégis előbbi jobb lett volna. Remélem a hibrid stílus továbbra is használható lesz.
A kíberpszichózis nem egészen egyértelmű. Ha valamelyik kategóriában építettem be kíbervert, aminek volt mondjuk 3 helye egyszerre és mindegyik foglalt volt onnantól nem lehetett egyet se kivenni csak azon belül egy másikra cserélni. Ha el akarom kerülni a negatív hatásokat feltételezem, hogy lehet kivenni kíberver eszközt úgy, hogy bizonyos helyek üresen maradjanak és nem csak kicseréli egy másikra legalábbis így értelmezem.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz pandras83 #30277 üzenetére
prism meghut 140Wot. azt nem mondtam halkan, de meghut
ja, hat nalam volt, hogy honapokig szamolt a CPU nagyobb load mellett mint amit leirtal ugy, hogy kozben meg massal dolgoztam rajta. szoval persze, hogy viz, ez munkaeszkoz . mas kerdes, hogy nekem arra kell, hogy csend legyen full loadon is mikozben mondjuk a hotspot se menjen nagyon 70 fole, 140+ loaddal is. legen egy Noctua D15 ezt mar nem igazan tudja.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
PuMbA
titán
válasz pandras83 #30277 üzenetére
Ja, a neten tájékozódtam anno, mielőtt megvettem Rákerestem arra, hogy "5600X Noctua temperatures" és látszik, hogy pont ugyanezt a hőfokot tudja az is, csak 3x drágábban. Aki kiváló hűtőt akar a Noctua márkanév megfizetése nélkül, annak az Arctic erősen ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Bocs, hogy beszólok, de az utóbbi 15 hozzászólás 1-2 kivétellel mind off volt.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
-
nesh_019
senior tag
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty milyen hosszú lesz? 10-20 óra?
Mit lehet róla tudni?[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Új acsik vajon lesznek? 😊Papa
-
nesh_019
senior tag
Térkép melyik részén lesz az uj map? Van valami map kép?
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
sittes79
addikt
Apa kezdődik [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest