Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Lajmund #14814 üzenetére

    Azért én a pc-sek helyében nem heherésznék ilyen önfeledten, amellett, hogy ez iszonyatos arcvesztés a CDPR-nek, egyéb következményei is lesznek, ami minden játékost érinteni fog. Az egy dolog, hogy egy ennyire ajnározott, ennyire várt játékot letiltson a Sony, mintha kb egy sufni lennének. Nemcsak, hogy példátlan, és több, mint kínos, de ennek komoly pénzügyi vonzata is lesz a kiadónál, és a részvényesek nem fognak örömükben ugrálni, 8 millió előrendeléstől függetlenül.
    Most lényegében egy ilyen húzással elestek a bevételeik harmadától, ez mindenképp fájni fog.
    Ez érinti majd a pc-seket is. Megnézném, mikor lesz így sztori dlc, vagy akár csak egy lényegi, sok hibát javító patch pc-n. És az biztos, hogy a Sonynál a jövőre nézve is feketelistán maradnak, azért számoltak még pármillió eladott példánnyal PS5-ön is, így ez is veszélybe került.
    Főleg azért szomorú ez, mert egy nagyon jó játékról beszélünk, amit jó lett volna még folytatni, de ennek már valószínű búcsút inthetünk, ahogy egy Witcher 4 is veszélybe kerülhet egy ilyen húzás miatt.
    Meglátjuk mit hoz a jövő, bár engem személy szerint, mint ps4 előrendelőt csúnyán átvert a CDPR, de Geforce Now-on remekül szórakozok vele, és a legjobbakat kívánom nekik, az biztos, hogy nagyon nehéz dolguk lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák